bestellen is makkelijk. Levering ook. Niets op aan te merken.

Snel en fijn

Fijn in de winkel geholpen. Snel thuis bezorgd

Ik raad iedereen een geweldige winkel aan nog betere service. =:))

Ik raad iedereen een geweldige winkel aan nog betere service. =:))

mooie collectie, levering mag sneller

Wij kopen regelmatig online en vanuit de winkels meubilair en accesoires van basiclabel. Gewoon omdat wij de collectie zeer mooi vinden en omdat wij de voorkeur geven aan locale ondernemers. De laatste aankoop waren 2 vloerlampen Yvet. Wij zijn tevreden klanten maar hebben nog wel een verbeterpunt mbt de levering van online aangekochte producten. Op de website en in de leveringsbevestiging is niet duidelijk vermeld wanneer het product bij ons thuis wordt geleverd. Op de website wordt namelijk de datum vermeld wanneer het product aan de vervoerder wordt geleverd. Dat vind ik zelf informatie waar ik in eerste instantie niets aan heb. Belangrijk voor mij is om te weten wanneer ik het product thuis ontvang. Verder vind ik dat levering vrij lang duurt in vergelijking met andere 'postorderbedrijven' zoals Bol.com of Wehkamp.

Meer dan uitstekend

Basiclabel doet wat zij zeggen! Een tafel besteld, snel gebeld voor een bezorg afspraak, en de tafel is op tijd geleverd. Daarnaast is Basiclabel goed bereikbaar voor vragen via de klantenservice.

Ik ben zeer tevreden!

Werd geholpen door Maja, reageert snel op mijn mails en erg vriendelijk aan de telefoon. Nogmaals bedankt voor jullie goede service!

zeer goede service

goed geholpen en snelle service

Mooie kwaliteit kussenhoes.

Kleur en kwaliteit van de kussenhoes is prachtig! Ook een mooi afgewerkte rits aan de achterkant. Echter de vulling is aan de dunne kant, had liever iets steviger gehad voor in de bank.

Bestelling geplaatst, de volgende dag al netjes bezorgd en zonder verzendkosten. Echt super blij metmijn bestelling.

Snelle levering.

De ene besteld en de volgende dag binnen en keurig verpakt.

veel te late levering

slecht

Tot nu toe slecht

Een tafel bijna een maand geleden online besteld terwijl deze direct leverbaar zou zijn. Nog niks vernomen, geen telefoontje of mailtje over de status? Nu maar zelf een mail gestuurd. Ben benieuwd naar de reactie..

Mooi product en snelle levering

Prachtige mooi grote vaas, zoals op foto afgebeeld. Mooie kleur en materiaal.

Fijne webshop, een aanrader!

Kast besteld op de overzichtelijke site, gelijk een bevestiging. Vervolgens ook over de bezorging. Je kunt zelf een dag kiezen! Vervolgens een indicatie van het tijdsblok van 2 uur waar binnen wordt bezorgd. De bezorger was perfect op tijd en supervriendelijk.

Perfecte klantenservice.. en erg leuk op de beurs geholpen!! Keep up the good work zou ik zeggen.

Waar voor je geld

Prima prijs/kwaliteit verhouding en goede service. Snelle en vriendelijke levering.

Netjes en volgens afspraak geleverd

De levering duurt wel minimaal 2 dagen maar dit wordt van te voren aangegeven. Verder goed product voor een goede prijs

Prachtige winkel met mooie merken.

Overzichtelijk, mooie producten, veel en mooie merken.

Correcte mailing en verzending.

Leuke stijlvolle producten. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling/verzending. Vlotte levering.

Goede prijs, en een snelle levering.

Onlangs hebben wij 2 maal een bestelling gedaan, aangetrokken door een goede (aanbiedings)prijs. De levering volgde de volgende dag, en de informatievoorziening was erg duidelijk. Verpakking was naar behoren. Prima webwinkel.

Snelle Levering en goed verzorgt!

Werd keurig op tijd bezorgd. I

Snel en overzichtelijk.

De website is erg helder! Je wordt goed op de hoogte gebracht van de status van je bestelling. Super! En erg tevreden met de bestelde HK living kopjes.

Good store poor product

The store was great, delivery on time (delivery guy really sweet!). However, the product is not so great. Difficult to assemble, poor instructions, a bit unstable but ok for the price you pay. If it would make a bit more expensive and increase quality would be great.

Even afwachten hoe de service is er zit een beschadiging op het blad

Dus nu benieuwd wat men gaat doen

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV