Wat een prachtig kussen.

Ge zien op de vt wonen beurs,ik zou er alles wel van willen.thuis besteld. Snel geleverd. Helemaal blij mee.ga zeker nog een keer iets bestellen.. helaas te ver weg om even te winkelen.

Tafeltje voldoet aan gegeven verwachting, levering niet zoals site omschrijft

Tafeltje besteld die de volgende dag al binnen kwam. Ben er tevreden mee, pakte uit zoals ik verwacht /gehoopt had. De site vermeldt dat je bericht krijgt over verzending. Maar ik heb geen bericht gehad van verzending, nog een Track en Tracecode nog een telefoontje van de vervoerder zoals op de site staat.

Slecht

Verkeerd artikel geleverd. Heb iets anders binnen gekregen dan besteld, Basic label op de hoogte gesteld maar niets vernomen..

Ze geven geen garantie op vandaag besteld, morgen in huis. Daardoor de spullen iets later in huis. Verder geen problemen.

Fijne spullen en gelooflijk goede service!

Erg blij met mijn nieuwe bank en toen ik hem elders fors goedkoper zag staan, kreeg ik direct het verschil teruggestort!

Super winkel

Helaas geen 5 sterren en dat is puur vanwege de levering. Had verwacht m’n product eerder binnen te krijgen dan maandag, als ik iets woensdag bestel en de site direct leverbaar aangeeft. De winkel en website zijn heeeel fijn!

De bezorging was wen dag langer dan verwacht maar snel en goede behandeling. En de product is super en mooi.

ik weet niet of de levering gedaan is

ik heb 2 kasten besteld; factuur- en afleveradres zijn verschillend ik heb niet vernomen of de bestelling daadwerkelijk geleverd is, kan hier geen mail over terugvinden als levering gedaan is, dan zou ik jullie 5 sterren geven hoor, maar nu is het nog onduidelijk

geen aanrader

bed werd in al eerder geopende doos beschadigd geleverd. We hebben er zelf tig keer achteraan moeten mailen en bellen om voor elkaar te krijgen dat bed overhaald werd en we hebben nog steeds geen bedrag terug.

Snelle bezorging en ontzettend mooie kandelaar

ontzettend goed

Prima, snelle levering.

Uiterst tevreden.

Snelle levering volgens afspraak

Goede service mbt het afspreken van de levering Bezorger was ondanks de files binnen het afgesproken tijdsblok Mooie tafel In elkaar zetten vroeg wat handigheid

Excellent, fast service

Easy to order (I could use my credit card). Fast delivery.

Product was kapot

Product was kapot, ik wacht op een nieuwe kruk,

Super goede service

Meerdere producten besteld. Helaas was een product beschadigd. Ik heb dit doorgegeven en ze stuurde direct een nieuwe op! Super service!

Jammer van late levering

In mail was direct duidelijk dat de bezorger contact op zou nemen voor de exacte leverdag. Wel stond het dat het waars paar dagen later geleverd zou worden. Helaas geen gehoor gekregen van bedrijf, maar een mail later dat ze mij niet konden bereiken, zonder gemiste oproep? Helaas was het pas mogelijk om ruim een week later een afleverdag te kiezen. Erg balen!

Slechte servies

Ik heb de gave kast James, erg blij mee. Maar de servies vind ik slecht. Zodra de kast binnenkwam zagen wij bij het uitpakken dat de deur beschadigt was, gelijk een foto van gemaakt. Oplossing was het toe sturen van een lakstift om de beschadiging bij te werken. Dit toe sturen duurde 2 weken. Bij het in elkaar zetten is de beschrijving te kort. Het onderste plankje achter de schuifdeurtjes kan maar op 1 manier gemonteerd worden, anders kunnen de schuifdeurtjes niet bevestigd worden. Helaas wordt je daarop niet geatendeerd en kom je er pas achter als De kast helemaal klaar is. Hierop hebben wij een mail gestuurd dat de kast meer voelt als een showmodel en graag of een financiële vergoeding of andere kast willen. ( na bijwerken kast blijf je den deukje zien), maar daarop na een week nog geen reactie. Jammer dit. Want de kast is echt heel tof

Alles naar wens en een prachtige tafel

Goede service👍👍

Vandaag besteld morgen in huis zonder verzendkosten. Top

Netjes op tijd geleverd en zonder verzendkosten. Dat is uitzonderlijk. Het materiaal zoals omschreven was ook zoals gezegd. In een woord; keurig.

Goedkoper dan elders, snel verzonden maar 1 van de 2 muurplankjes was beschadigd.

Zie onderstaande tekst

Prima service en snelle levering.

ok but not great

Behoorlijk onbeleefde bezorger. (te) Veel tijd nodig voor assemblage. De instrukties voor aanbrengen van rollagers voor lade zijn onduidelijk. Is niet de schuld van retailer maar kan beter (door producent)

Logistiek niet goed op orde

Orientatie op de website en aankoop in de winkel incl. advies helemaal prima. Logistiek niet OK: diverse mails en telefoontjes zijn nodig om de levering geregeld te krijgen met zowel Basiclabel en de vervoerder (Dutchned). Afgelopen zaterdag zijn de items geleverd en 1 item toch niet geleverd. Dit zorgt voor irritatie aan onze zijde juist omdat we al veelvuldig over levering gecommuniceerd hadden. Over de producten: bed en nachtkastje helemaal goed en leuk. Bureau ook leuk, maar daar missen wat boorgaten en sluit de lade niet goed. Ik begrijp dat we geen topkwaliteit mogen verwachten voor dit prijsniveau, maar dit is gewoon jammer.

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV