Ronde eettafel eiken

Mooie uitschuifbare tafel. Goeie kwaliteit en netjes afgeleverd. Alleen een beetje lange levertijd.

Goed!

Snel en juist geleverd. Fijn dat je zelf een bezorgdatum kunt kiezen incl. tijd.

mooie kast

Als je de montagehandleiding héél goed leesten uitvoert is het eindresultaat supermooi!

Prima product, stof iets afwijkend van voorbeeld, afleverdatum onduideljjk

Hajo bank besteld en afgelopen week geleverd, na een levertijd van ongeveer 2 maanden. Stof is uiteindelijk wat grover dan onze bedoeling was, maar zal ook even moeten wennen. Afleverdatum die wordt gecommuniceerd blijkt niet de daadwerkelijke afleverdatum te zijn, maar aflevering bij hun vervoerder. Dit kan eenvoudig beter in de communicatie! Daarna duurt het nog een 3-7 dagen voordat je je spullen in huis hebt. Gelukkig kun je wel zelf een dagdeel kiezen. Verder prima tevreden!

Goede bank voor mooie prijs

Goede website, snelle levering

Netjes en snel

2 stoelen besteld voor op het werk. Snelle levering, vriendelijke chauffeur. Prettig dat je zelf een leverdag kunt bepalen.

Fabrieksfout

Stoel geleverd zonder tweede opening voor een latje. Ik snap werkelijk niet dat dit kan gebeuren. Je levert een stoel, die je dus zelf in elkaar moet zetten voor €200,- maar kan niet in elkaar gezet worden vanwege een fout bij het maken van de stoel. Daarna kan je naar mijn mening meermaals checken of het allemaal klopt wat je opstuurt. Nu komen ze met een oplossing maar dit gaat weer minimaal een week duren. Onwijs ontevreden over Basiclabel.

Prima product voor n prima prijs

Goed, alleen dacht ik gelezen te hebben dat levering binnen 1 à 2 dagen zou plaatsvinden, terwijl t 4 werkdagen duurde. Overigens wel netjes afgeleverd

Snelle verzending , artikel goed verpakt

Artikel snel ontvangen en was goed verpakt. Plank is mooi en stevig.

Bezorging teleurstellend!

Afhandeling van de order lijkt zo over de schutting gegooid te worden, daarnaast neemt de vervoerder contact met je op, plan je een afspraak in, maar halen ze hun tijd niet. 5 minuten later is te accepteren, anderhalf uur later niet.

Mooie kast en goede en vriendelijke klantenservice

Aantal keren gemaild over leveren en retourneren. Snel en gord opgepakt.

Alles was echt prima in orde

Zeer vriendelijke ontvangst in de winkel. Goede deskundige regeling van de bestelling. Goede afspraken i.v.m. bezorging. Bezorging was snel en keurig. De bijzettafel voldoet aan de verwachtingen en staat mooi bij de bank. (ook bij u gekocht) Alles ok dus

keurige afhandeling van de problemen

vriendelijke afhandeling via de telefoon na melding beschadigde stoelen en keurige afhandeling door vervanging. ook netjes door medewerkers dutchned

Snelle levering en er tevreden mee.

De twee salontafeltjes voldoen aan onze verwachting.

Goede en betrouwbare webshop.

Alles erg goed geregeld. Snelle bezorgservice. Ook erg blij met de kast

Heel enthousiast!

Prachtig product (leemkleurige schuifdeurkast), goede communicatie, snelle levering.

Goed product

Ik heb 2 nachtkastjes zola met deur gekocht. De bijgeleverde gebruiksaanwijzing is uitstekend en ze zaten snel in elkaar. Ik heb nog een tip, kunnen jullie de deurtjes zo maken dat je die zowel links als rechts kunt openen. Groeten fam Brink.

Ik was zeer aangenaam verrast!

Ik kon het bedrijf niet, dus het was een gok. Maar het was een super ervaring! Zeer snel geleverd, zonder verzendkosten. En er was zeer veel zorg aan besteed. Goed verpakt en zelfs heel mooi ingepakt. Dikke complimenten!

Zie beneden

Goed product tegen een prima prijs. Leveringsprocedure snel en duidelijk. Met dank

Snelle levering en prima communicatie

De stoel was snel geleverd. Ze waren goed bereikbaar en dachten mee. Prima service

Heel leuk bed!

Snelle service en goede communicatie. Het bed is makkelijk in elkaar te zetten. Onze zoon van 5 is er heel blij mee.

mooie producteb, snelle levering

alles verliep vlotjes

Snel geleverd, top product

Product is snel geleverd en Basiclabel houdt je goed op de hoogte van de status.

Goede service erg klantvriendelijk

Super klantvriendelijk echt een aanrader basic label..

Goede service en uitstekend geholpen door personeel

Ik had een kast besteld en deze was wat vertraagd, maar is uitstekend opgelost door werkneemster en ben zeer tevreden!

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV