Pluspunten

Naast het eenvoudig online bestellen ook een aantal keren communicatie gehad en dat was positief. Werd snel voorzien van een antwoordt op mijn vragen.

Pluspunten

Mooi ontwerp Goede afwerking

Minder complex bouwpakket Vooral minder verschillende schroeven en duivels.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op zich snelle levering, en contact over de levering.

De beschrijving mag wat duidelijker. Daarnaast waren alle deuvelgaten te ondiep uitgeboord waardoor ik alle deuvels moest inkorten. En door de ondiepe deuvelgaten is er kleine schade ontstaan aan het product. Hierover is een klacht ingediend. We wachten nog op de afhandeling.

Pluspunten

Snelle levering en goede informatievoorziening

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie, zeer vriendelijke bezorger

Niet

Pluspunten

Goede communicatie over de bezorgtijd en nette aflevering van het artikel

Pluspunten

Geweldig assortiment voor goede prijzen. Vaak fijne kortingsacties. Snel bezorgd en alles goed verpakt.

Tracking van pakjes is slecht en geeft weinig info. Via reguliere post nl app is het veel beter.

Pluspunten

Snelle levering en goede service! Product was exact als op de website stond, alle afmetingen klopten.

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie producten

Bank besteld bij basic label, de bank werd aan de deur geleverd en in de verpakking gelaten met de tekst: ‘die moet u er zelf afhalen de pootjes zitten er ook ergens in’ de verpakking werd ook niet meegenomen. Na het uitpakken bleken de pootjes plastic dopjes te zijn i.p.v. de beloofde houten poten ook zijn mij bij de aankoop filt beloofd. De pootjes welke ergens in de verpakking moesten zitten zaten op enkele punten aan de bank op andere punten waren deze afgebroken, dusdanig dat ook de stof gescheurd was en het hout versplintert. De beloofde filt was niet bijgeleverd. De afwerking van de bank aan de onderzijde was schandalig slecht. Hierop foto’s gemaakt en een boze mail gestuurd over wat ik heb aangetroffen. Gezien de bank daags voor kerst werd geleverd kreeg werd er pas na 3 weken een mail terug gestuurd dat er een servicemonteur langs gestuurd werd. Deze kon pas in de tweede week van februari langskomen. Daarnaast zijn de rugkussens aanzienlijk kleiner (lees: lager) als van de showroom bank en na eenmalige plaatsneming op de geleverde bank zie je nu 2 maanden na aankoop nog steeds in de stof waar ik heb gezeten. Bij het wrijven over de stof verdwijnt dit ook niet. Los van deze blijvende ‘vlekken’ in de stof zit er ook een vlek aan de onderzijde van het zitkussen. Wederom is deze ook niet verwijderbaar. Ik ben erg benieuwd hoe de servicemonteur dit gaat oplossen en of men genegen is de bank mee terug te nemen en het aankoop bedrag terug te storten.

Pluspunten

Prima bedrijf, je wordt netjes op de hoogte gehouden per mail over de vordering van levering van het bestelde artikel/artikelen!

Pluspunten

""TOP"" service. Alles wordt keurig en snel afgehandeld! Ik beveel Basiclabel zeker aan.

Jammer, dat geleverde artikelen soms beschadigd zijn!.. Waarom niet even checken voor verzending?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie producten, vriendelijke benadering in mails

Hele langzame reactiesnelheid op mail. Zat geen retourformulier bij de bestelling Heb een week geleden een lijst teruggestuurd. Ik weet door track en trace dat de lijst is op dinsdag is aangekomen. Ik heb nog geen bevestiging en geen geld terug. Ik heb de retour aangemeld.

Pluspunten

Correcte bezorging , keurig ingepakt artikel

Kortere levertijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestellen ging makkelijk

De spuitbussen die ik besteld had sproeiden heel slecht. Aan het begin spoten ze al alsof ze bijna leeg waren. Kwam haperend elke keer een beetje uit, waardoor het moeilijk te verdelen was en het ook lang duurde.

Pluspunten

Mooie banken en prima levering zelfs in de Ardenne

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De levering komt uiteindelijk maar niet op het afgesproken tijdstip. Ik heb een maand (5 weken) langer moeten wachten op een stoel. Ondertussen werd de bezorging steeds aangepast. Terwijl er bij bestelling al een levertijd van 2 maanden was aangehouden. Daarvan wordt je per mail op de hoogte gehouden. Wel vind ik de geleverde producten erg goed. Een sterke prijs/kwaliteitsverhouding.

Verwachtingsmanagement: Sneller leveren of levertijd op de website aanpassen. En als het niet lukt, direct de juiste levertijd aangeven i.p.v. iedere keer opnieuw uitstellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel, prima ervaring bij verkoop.

Niet pas een dag voor levering melden dat het 2 maanden uitgesteld wordt!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ze bieden mooie producten aan.

Hoewel er op de website vermeld wordt bij producten dat deze uit voorraad leverbaar zijn worden deze niet snel geleverd. Gebruikelijk worden ze dus wel dezelfde dag aangeboden aan het transport bedrijf maar in ons geval gingen hier nog twee dagen overheen (zonder het weekend mee te rekenen). In de bevestiging werd een verwachte bezorg datum vermeld maar na navraag bleek dit de leverdatum te zijn bij het transport bedrijf. Vervolgens was de eerst volgende lever afspraak pas over 9 dagen. Onze tip is dus om duidelijkere/eerlijkere verwachtingen te stellen over levertijden op de website voor producten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik heb nog steeds een deel van de bestelling niet ontvangen. De rendieren ontbreken nog steeds. In het algemeen kan de levering veel sneller

Pluspunten

Op de VT wonenbeurs een bestelling geplaatst. Fijn geholpen en de bestelling was op de afgesproken datum bezorgd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Beste aanbieding voor product

Product werd pas 2 maanden later geleverd dan besteld Bezorging via partner

Pluspunten

Mooie meubels en accessoires en voor een leuke prijs.

Onze bank liep vertraging op en de levering van onze spots duurde best lang.

Pluspunten

Duidelijke communicatie over de bestelling en levertijd (ook na herhaaldelijke uitstel). Telefonisch goed bereikbaar, klantvriendelijk!

Nvt

Pluspunten

Leuke dingen voor in huis

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV