3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik vind het slecht dat ze slechts tot de voordeur bezorgen. Ik betaal liever iets extra's en dat ze het afleveren op de juiste plek. Zelfs Ikea bezorgd tot 4 hoog.

Pluspunten

Correcte tijdige levering van bestelde producten (2x), die volledig aan de verwachting voldoen.

Pluspunten

Snelle service bij een miskoop

Pluspunten

Snelle leverering, hele proces verliep helder en precies zoals verwacht. Goede kwaliteit product voor een scherpe prijs.

Pluspunten

Snelle levering van de juiste producten

Pluspunten

Levering is prima verlopen. Basiclabel checkt of de dag waarop ze de kast willen leveren geschikt is voor de klant. Daarna krijg je ook nog op die dag een tijdslot van twee uur, waarbinnen geleverd wordt. De kast kwam stipt op tijd!

Pluspunten

Topservice!

Niks op aan te merken!

Pluspunten

Snelle levering , goede kwaliteit meubels

Pluspunten

Retourbeleid is een beetje omslachtig

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke communicatie, mooie stijl

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuk en divers aanbod.

Duur levertijd naar de winkel inkorten, bericht geven zodra het product binnen is, retourbedrag sneller uitbetalen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuk assortiment

Logistiek en service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt.

Retouren sneller verwerken. Wacht al een tijdje op bericht / geld terug.

Pluspunten

Mooie bank! In de winkel werd ik ook goed geholpen.

Iets fexibiler zijn met levertijden. Mijn bank zou tussen 7-10 gebracht worden, wat betekende dat ik zelf om half 6 de trein van mijn oude woonplaats naar mijn nieuwe moest reizen om de levering niet te missen. Ze gaan ook niet verder dan de voordeur, dus ik moest nog iemand anders regelen om er ook om 7 uur te zijn. 7 uur is sowieso erg vroeg, maar helemaal als je moet reizen en iemand anders erbij moet regelen.

Pluspunten

Wat een fijne winkel! Hebben echt een topselectie van mooie en betaalbare meubels. En vaak hele mooie acties.

Ik snap de uitbreiding naar zonnebrillen enzo niet helemaal. Zou liever uitbreidingen op woongebied zien. Zoals gordijnen en andere raambekleding. Meer accessoires, bijvoorbeeld ook voor badkamers. Dan kan ik voor mijn hele interieur terecht.

Pluspunten

Snelle levering. Gratis retour. Vriendelijke klantenservice.

Retour moet per mail aangemeld worden. Retourlabel moet apart uitgeprint worden, zit niet bij pakket inbegrepen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De bezorging dat mag beter geregeld worden.. Er werd eerst telefonisch afgesproken dat het s'middag bezorgt zou worden, helaas in de mail die ik daarna had ontvangen van de bezorgingdienst werd het de ochtend... dat vind ik een min puntje!!

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie winkel met luxe uitstraling

Groot deel assortiment gelijk aan dat van Praxis, waar vaak aanbiedingen zijn. Over het algemeen is de prijs-kwaliteitsverhouding zoek. De stoffenkwaliteit van de banken is matig.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Geen positieve ervaring

Leveren wat op de sitefoto staat en niet een totaal afwijkend artikel. De enige overeenkomst was de maat. Stijl en kleur weken totaal af!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levertijd was prima. Product was makkelijk in elkaar te zetten aan de hand van het briefje.

Het pakket zat zo in elkaar dat de buisjes op het hout hadden gedrukt. Hierdoor zie je kringen. Ook heb ik het idee dat het niet hele goede kwaliteit dressboy is. Hij staat nu op zich prima.

2 sterren: slechter dan verwacht

Heb een hangstoel besteld. Ontvangen zonder hangonderdelen. Na 3 weken een ketting en een haak ontvangen (nog niet alles wat ik nodig heb) die veel te groot zijn voor de stoel (lees: horen er niet bij!). Dus ik heb nu een stoel waar ik gewoon niets aan heb. Verbeter jullie service ookal is het een uitverkoopje (momenteel), heb al meerdere dingen bij jullie gekocht maar op deze manier hoeft het niet meer.

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV