Pluspunten

Snelle verzending en uitstekende communicatie. En dan nog leuke spullen tegen een goed prijs. Prima toch !?

Pluspunten

Snelle levering. Correcte afhandeling.

Pluspunten

Snelle (kosteloze) levering! Had voor aankoop van het artikel wat vragen en werd zeer vriendelijk te woord gestaan! Bedankt!

Chat openingstijden verlengen.

Pluspunten

Levering sneller dan verwacht

Pluspunten

Leuke adviezen, mooie winkel, mooie spullen

Zou niet weten

x

Pluspunten

Ja, uiteindelijk is het een heel mooi en smaakvol kastje!

Mijn souterrain-kast is een bouwpakket. Eigenlijk moet er buiten op het pakket een waarschuwing staan dat je na opening (en blootstelling aan een ander klimaat) zo snel mogelijk de kast in elkaar moet zetten. Verder had er wel wat meer instructie bij de paumelle-scharnieren gemogen: hoe diep draai je dat erin? Als je ze te diep in het deurtje draait, wordt de ruimte naast het deurtje links en rechts ongelijk. En... die rvs-kruiskopschroeven zitten dan wel aan de binnenkant, maar gewone platkopschroeven van koper waren toch wel veel mooier geweest!

Pluspunten

Leuke, diverse sor******. Goed en adequaat geholpen. Goede communicatie over en tijdens verzending.

?

Pluspunten

Prima service en advies. Levering keurig op tijd geleverd. Snelle communicatie.

geen

Pluspunten

Produkt prima verpakt

Wat snellere levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke website

Snellere levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk bestellen en erg leuke artikelen

Levertijd was erg onduidelijk, moest er daardoor zelf achteraan bellen. Stond niet duidelijk in de mail hoe en wanneer er contact met me op zou worden genomen en uiteindelijk duurde het bijna een week voordat het geleverd werd.

Pluspunten

Duidelijk en overzichtelijk

het vervoer van de aankoop werd verzorgd door een derde partij, dat was niet gecommuniceerd. Niet erg als de derde partij het snel oppakt. Dat was niet helemaal het geval en het leek geen flexibele partij; het is nl wel handig als je samen een afspraak kunt maken over levering en niet een hele dag thuis hoeft te zitten. Zonder bericht stond de vervoerder om 8 uur's ochtend op de stoep, wat superfijn was. Nog fijner als we ons er niet druk over hadden hoeven maken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede prijs kwaliteit verhouding

melden bij verkoop dat als jullie het aan de bezorgdienst aanbieden het nog weken kan duren.... In de winkel werd verteld dat de bank 2 weken levertijd had. Uiteindelijk was dat dus het dubbele.

Pluspunten

Mooie producten. Ik had de Rodeo bank al eerder gekocht en die bevalt prima. De kasten zijn echter nog niet geleverd. Die zijn uitgesteld tot 1 maart.

Vraag pas een beoordeling als de producten geleverd zijn! Pas na een tijdje in gebruik kan ik ze beter beoordelen op hoe ze bevallen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling en levering geen enkel probleem!

Het kastje valt erg tegen: op de afbeeldingen is niet te zien dat het het kastje er zo slordig uit ziet. De schuiven krijg ik enkel open als ik het kastje tegen houd met de andere hand. 1 schuif gaat helemaal niet open! Er liggen ook voortdurend zwarte schilfers verf op de grond. Ik ben helemaal niet te reden over mijn aankoop. Het is een dure kast geworden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

goedkoop

-spullen waren verbogen/beschadigd - te lange levertijd.

Pluspunten

Levering op afspraak

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Voor de betaling zou de stoel een levertijd van 8-10 dagen hebben. Na betaling in de mail dat de levering 10-12 dagen zou duren. Nu na 15 dagen nog geen stoel. Dutchned die de levering verzorgt vraag netjes wanneer het uitkomt om te bezorgen. En komt uiteindelijk met een tijdvak waarin ik precies had aangegeven niet te kunnen. Bellen voor een ander tijdstip is ruim 25 minuten in de wacht staan... Dus ik ga hier zeker niets meer bestellen

Pluspunten

Vriendelijke dame aan de telefoon en snelle levering

Pluspunten

Klantvriendelijk Goede service

Pluspunten

Netjes en snel geleverd en mijn klacht (productiefoutje) is vlot en goed afgehandeld. Ik kreeg meteen een nieuw product toegestuurd. Top!

Ga zo door!

Pluspunten

Leuke collectie, fijne aanbiedingen en leuke merken en spullen.

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV