2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

klantenservice vriendelijk, goed bereikbaar leuke producten

Product niet bezorgd rond de aangegeven datum, ik werd niet gebeld of bericht door de bezorgdienst. Van klantenservice moest ik zelf bezorgdienst bellen. Bezorgdienst lastig bereikbaar. Afspraak staat nu voor bijna maand later dan de bedoeling was. Ik kreeg wel al tweemaal mail van Basiclabel waarin gevraagd wordt of het product bevalt - geen idee, het product is nog steeds niet in huis.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service en bezorging. Zelfs is er aan cadeau verpakking gedacht!

De vaas die ik besteld heb leek qua kleur alleen niet op de foto, erg jammer !!!! Er zou okergeel aan de bovenkant moeten zitten in het glas en hij was gewoon bruin !!!

Pluspunten

Leuke artikelen. Goede prijzen

Pluspunten

Heel mooie producten/ merken, al meerdere keren bestellingen geplaatst en telkens keurig afgeleverd en duidelijke communicatie hierover. Een van mijn favoriete woonwinkels!

Pluspunten

Snelle levering en prima service! Zeer tevreden!

Pluspunten

Snelle levering van mijn 2e lamp (de eerste was niet goed afgewerkt en werd direct teruggenomen) en deze is prachtig!

Pluspunten

Snelle levering en mooie feestelijke cadeauverpakking.

Pluspunten

Snelle levering en met veel zorg ingepakt.

Pluspunten

Leuke collectie

Levertijd is te lang

Pluspunten

Leuke spullen voor een redelijke prijs. Vriendelijk en deskundig personeel. Bezorger belde even voordat hij aankwam.

Ga vooral zo door.

Pluspunten

Prima, snelle service.

Pluspunten

Prima levering

Helaas was het artikel eerst niet op voorraad terwijl de website dat wel aan gaf. Maarja dat kan gebeuren

Pluspunten

Snelle levering !

Pluspunten

Correcte informatie en zeer snelle verzending (1 dag) Ik geef 5 sterren.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Werkt prima

Pluspunten

Snelle service, goede prijs, Ziet er betrouwbaar uit

Geeen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima levering

Kreeg een dag later bevestiging mail En er zaten geen schroeven bij de schappen ?

Pluspunten

Op tijd geleverd. Lamp precies zoals verwacht.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

levering is op goede tijd gekomen dit is positief

Ga zo door

Pluspunten

snelle service en leuk ingepakt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijke benadering tijdens de verkoop in de winkel. Het product is gekocht zonder dat het in de winkel stond (alleen op de site gezien) De verkoopster garandeerde dat het product zonder probleem retour gezonden mocht worden en dat het geld terug gestort zou worden,

Afhandeling na retourneren product is zeer slecht. Twee weken na de terugzending is er nog steeds geen geld terug gestort. Na een telefoontje aan Basic label is toegezegd dat er die dag terug gebeld zou worden en dat de financiële afhandeling afgerond zal worden. Er is die dag niet terug gebeld. Volgende dag weer opnieuw contact opgenomen met Basic Label en tot mijn ontzetting werd er gezegd dat het bedrag nog niet terug gestort kon worden omdat het product nog bij de transporteur zou staan. Nu moet eerst de bevestiging van de transporteur komen, waar het nu al twee weken staat, voordat de terugstorting in werking gesteld wordt. Bij grote bedrijven als Bol.com en Coolblue loopt het gesmeerd en ontvang je na 3 dagen van terugzending je geld op je rekening. Het is een bedrag van €199 en dat is niet niks. Ik moet bijna smeken om mijn geld terug te krijgen. Op deze manier zou ik Basic Label aan niemand aanbevelen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Nadat het product niet geleverd kon worden is het geld netjes terug gestoord.

Wanneer een product, na betaling, opeens niet meer leverbaar blijkt te zijn, is het wel zo netjes dat jullie dat direct melden of achteraf als nog zelf en je niet eerst zelf contact moet opnemen om dan eerst te horen dat het is blijven staan door een onbekende reden, daarna er wordt gezegd dat het gelijk zal worden opgestuurd en je een bevestiging van post.nl krijgt, om dan alsnog later op de dag een email te krijgen dat het product niet meer geleverd kan worden en niet meer op voorraad komt. Bovendien als je daar dan een reactie op terug mailt, krijg je helemaal geen reactie terug.

Pluspunten

Leuke assortiment en net iets anders dan bij anderen. En een snelle levering wat hoog scoort bij mij.

Jammer dat ik bij de eerste levering de korting niet kreeg en bij de tweede bestelling een aantal dagen later wel.

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV