Goed geregeld allemaal

Besteld, telefonisch contact ook prima, via app bestelling kunnen volgen, binnen afgeleverd. Alles piekfijn

supersnelle levering! Mooie kast. Goed verpakt.

Pakket snel geleverd, maar incompleet zeer slechte nalevering.

ik heb een kast besteld die inkompleet en beschadigd blijkt te zijn. Kast wordt geleverd binnen 2 dagen maar duurt meer dan een week om uberhaubst iets te horen van een nalevering van defecte en incomplete kast. Waaroor ik mijn kast niet in elkaar kan zetten. Waarom wordt er geen compleet nieuwe kast geleverd als dit wel in 2 dagen kan?

Snelle levering, mooi product

Voldoet helemaal aan de verwachtingen!

Mooie kast, maar het hout is wat beschadigd

De kast die we kochten is best wel mooi.Wel zijn er wat blutsen in het hout, waarover werd geschilderd. Ook het in elkaar zetten van de kast vroeg heel wat tijd en de handleiding lijkt niet volledig te kloppen.

Perfect!

Bestelde meubels mooier in het echt! Als je iets van een foto koopt is het altijd maar afwachten hoe het er in het echt uitziet. Goed verpakt voor eventuele beschadigingen.

gisteren besteld vandaag al een stoel thuis. onverwacht. topper.

communicatie liep stoe.

als goed is is alles opgelost maar antwoord via de mail loopt erg traag.

snel geleverd

aanrader

Zeer tevreden over gehele afhandeling

Inmiddels al meerdere producten gekocht bij basiclabel. Goede service en klantvriendelijk. Snelle reactie bij het afhandelen van een verkeerd gemonteerd product. Inmiddels aan het genieten van alle nieuwe woonaccesoires!

Langzame levering

Nog steeds wachtende op verzending vam een pakket dat op 30 augustus is besteld.

Altijd leuke spullen!

Leuk geholpen en goed advies.

Niets aan te merken.

Flinke deuk

2 tv meubels besteld van de merk WOOOD. Beide kwam met een flinke deuk !!

Goede prijzen, duidelijke afspraken over levering.

Snelle, goede service!

Bij een andere webshop had ik het bed al eerder besteld, deze vertraagde de levertijd steeds met 4 weken. Bij basiclabel had ik het bed binnen 5 weken binnen. Top!

Erg leuk geholpen in de winkel. Mijn bestelling was er boven verwachting de volgende dag al. Heel erg blij mee! Ga hier zeker nog meer bestellen

Even moeten wachten, goede klantenservice, eind goed al goed

2 maal een essenza malou bedbed overtrek besteld, 1 meteen ontvangen, op de andere even moeten wachten ivm met voorraadproblemen, helpdesk heeft bij concact voldoende duidelijkheid geschapen

Ben heel blij met m’n banken!

MooieEn goedzittende banken in een hele mooie kleur! Rodeo velvet taupe!

Basiclabel.nl maakt mijn interieur zó veel leuker

Ik koop heel graag bij Basiclabel. Ze hebben zúlke leuke spullen. Ik haal heel inspirerende ideeën uit de folders/het assortiment. Ik móet ieder jaar (in coronaloos tijdperk) liefst meteen naar hun stand op de VT wonen beurs; er valt altijd wel iets leuks, groot of klein, te scoren. En dat bij altijd zo gezellige verkoopsters. Jammer dat de fysieke winkel zo ver weg is.

Het ging niet in 1x goed tevreden

De kast was geleverd met een kleine beschadiging. Eerste keer gebeld en nooit meer iets van vernomen. Daarna wederom gebeld en keurig geholpen door een vriendelijke dame, het ging weliswaar niet goed in de uitwerking maar dat kan gebeuren. Uiteindelijk is het super opgelost, bedankt Basiclabel

Glas van schilderij heel slap en scherp

Glas uit schilderij brak direct en zijkanten zijn vlijmscherp

Gekocht in de winkel. Werd keurig thuis afgeleverd. 1 product was niet in orde Mar werd prima en snel opgelost!

Fijne service!

Wij hebben de Teun Vakkenkast gekocht en deze werd supersnel en netjes geleverd. Bedankt BasicLabel, top gedaan!

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV