Hi Wouter, Dank je wel voor deze mooie review! Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze service. Groet, team Basiclabel
Hi, Wat ontzettend vervelend dat je nog niks hebt vernomen. Echter hebben wij geen mail van je ontvangen. Er zal contact met je worden gezocht over de levering. Groet, team Basiclabel
HI Silvia, Dank je wel voor je mooie review! Wij zien je graag weer terug bij Basiclabel.nl.
Goedemorgen Ben, Wat vervelend dat je bestelling gebroken is geleverd. We willen dit uiteraard zo snel mogelijk met je oplossen. We zien dat je verder nog geen contact met ons hebt opgenomen om dit te melden. We hebben je zojuist een mail gestuurd zodat we dit met elkaar kunnen oplossen. Groet, Team Basiclabel
Goedemiddag Peter, Wat vervelend om te lezen dat de service niet naar behoren is geweest die wij jou hebben aangeboden. Uiteraard hebben wij even meegekeken in het eerdere mailcontact en daarin heeft Basiclabel direct aangeboden om nieuwe lampenkappen op te sturen. Dit aanbod heb je afgewezen omdat de beschadigde kant niet in het zicht hing. Deze keuze is natuurlijk aan jou! Door deze keuze hebben wij ervoor gekozen om uit coulance een cadeaubon op te sturen, voor het ongemak zodat je een leuk nieuw item kunt bestellen. Mocht je alsnog de lampenkappen willen retourneren, wat uiteraard geen enkel probleem is, laat je het ons dan even weten? Dan maken wij dit in orde. Groet, Team Basiclabel
Hi Huub, Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze service. We willen je veel plezier wensen met je nieuwe stoelen.
Goedemiddag Hans, Bedankt voor je review. We willen jullie veel plezier wensen met de bestelde items! Groeten, Team Basiclabel
Hi Kim, Wat vervelend dat er verwarring was omtrent de levering. Ik ben blij dat het allemaal goed is gekomen. We zien je graag terug bij Basiclabel!
Hi Kevin, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de bestelling en levering van de kast. We zien je graag bij ons terug!
Hi Ralf, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent! We zien je graag terug bij Basiclabel!
Hi Monique, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de levering en de bank. We willen je veel plezier wensen met je nieuwe bank.
Hi Leo, We willen je veel plezier wensen met je nieuwe items! Fijne dag verder.
Hi Eileen, wat jammer om te lezen dat het niet goed is gegaan met je bestelling. Mochten we hierin nog wat kunnen betekenen horen we het graag. Wij kijken graag naar de beste oplossing!
Hi Siti, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Wij zien je graag weer terug bij Basiclabel.nl.
Goedemorgen Vera, We willen je veel plezier wensen met je nieuwe Isabel kast en zien je graag weer eens terug bij www.basiclabel.nl Groeten, Team Basiclabel.
Hi Rianne, Wat fijn om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn over onze service!~ We willen jullie veel plezier wensen met jullie nieuwe kast. Groeten, Team Basiclabel.
Hi Ramon, Bedankt voor je positieve review. We willen je veel plezier wensen met je nieuwe items. Groeten, Team Basiclabel.
Hi Marc, Wat fijn om te lezen dat je goede aankoopervaring hebt bij ons! Veel plezier van je bestelling :)
Hi Bertine, Bedankt voor je mooie review. Wij wensen je veel plezier met je loungeset en zien je graag bij ons terug.
Hi Daan, Bedankt voor je mooie review! We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag bij ons terug bij Basiclabel!
Hi, Wat fijn dat je probleem goed is opgelost. Wij wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag bij ons terug!
Hi, Wat vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Ik zie dat er wel meerdere malen contact is geweest met mijn collega's en dat het probleem al was opgelost. Ik wens je een fijne dag verder!
Hi Laura, Dank je wel voor je mooie review! We zien je graag weer terug bij Basiclabel.nl.
Hi! Wat vervelend dat je niet tevreden bent over je aankoop. Ik heb onze serviceafdeling gevraagd je te mailen zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken voor dit probleem.
De unieke formule van Basiclabel is inspirerend! Basiclabel loopt vooraan wat betreft de trends in de woonwereld. We hebben een compleet woonassortiment, van bank tot vaas. En omdat het aanbod op het gebied van wonen enorm groot is, hebben wij een selectie van alleen de mooiste items op het gebied van wonen. Een overzichtelijk en betaalbaar aanbod, waarbij het assortiment aansluit bij de kenmerkende Basiclabel stijl. Onze stijl is no-nonsense, stoer, basic, puur en eigentijds. Ons online assortiment wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste woonitems van verschillende trendy woonmerken zoals BePureHome, vtwonen, WOOOD en ons eigen unieke merk: Basiclabel. Onze webshop is inspirerend, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en veilig. Service is voor ons een belangrijk aspect, aan bezorgkosten doen wij niet en mocht een product na ontvangst toch niet in jouw interieur passen dan mag je dit kosteloos weer retourneren. Naast Basiclabel.nl, wordt de formule versterkt door onze woonwinkel in het karakteristieke Noord-Hollandse Hoorn. Het interieur van ons winkelpand aan de Gedempte Turfhaven 28, is hip, licht en strak vormgegeven. De glazen kas binnen en de mooie hoge winkelstellages zorgen hier voor een bijzonder lijnenspel. Er is bij het ontwerp van topontwerper Piet-Jan van den Kommer gebruik gemaakt van rijke materialen, waardoor je een warme huiselijke sfeer ervaart. Je vindt er een selectie van onze bekende meubel- en accessoirescollectie, BePureHome, WOOOD en Basiclabel, maar ook andere mooie merken zoals vtwonen, Zuiver, HKliving, Zusss en House Doctor.