Hoi Muriël, Bedankt voor je review. Vervelend dat je lang hebt moeten wachten op je bestelling. Hopelijk heb je er veel plezier van. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Hoi Cindy, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Beste Kees, Bedankt voor het schrijven van deze review. Vervelend om te horen dat het niet helemaal in orde was, maar gelukkig is alles nu wel naar wens. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Fijn dat je het zo hebt ervaren. We zien je graag weer terug op basiclabel.nl. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Hoi Joke, Wat vervelend om te horen dat het kastje beschadigd is. Wij willen je graag verder helpen. Je kunt contact met ons opnemen door foto's te sturen naar onze klantenservice. Dan wordt er z.s.m. contact met je opgenomen om dit op te lossen. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Goedemiddag, Bedankt voor je feedback en aanbeveling! Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Hoi Hannie, Bedankt voor je feedback en aanbeveling! Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Hoi Evert, Bedankt voor je positieve feedback, dit stellen wij zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Hi Rob, Wat fijn dat je de moeite hebt genomen om zo'n uitgebreide review te schrijven, dit stellen wij erg op prijs. Wij nemen je feedback mee om dit in het vervolg te verbeteren. De order is geplaatst in de Black Friday periode, toen kampte onze klantenservice inderdaad met enorme drukte. Goed om te horen dat nu alles in orde is. Bedankt voor je positieve cijfer en veel plezier van je nieuwe eethoek! Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Hi Suzan, Wat goed om te horen. Wij wensen je veel plezier van de kast! Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Hoi Jacqueline, Vervelend dat je bestelling vertraging heeft opgelopen. Helaas hebben wij hier geen invloed op en kunnen we niet veel meer doen dan informeren. Wij vinden het heel jammer dat het zo is gelopen, onze welgemeende excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Hi Marieke, Wat fijn dat de bezorging zo soepel is verlopen. Bedankt voor je positieve feedback. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Hoi Anne, Bedankt voor je positieve feedback. Dit waarderen wij zeer. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Hoi Aaf, Wat fijn dat je bestelling zo snel is geleverd. Dit vinden wij altijd fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Hoi Robert, Bedankt voor je positieve cijfer! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Hoi Karin, Goed om te horen! Bedankt voor je positieve feedback. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Hoi Ann, Dat is vervelend om te horen. Er is inderdaad iets vreemds aan de hand met de zending, onze klantenservice is ermee bezig. Zodra er meer bekend is wordt er contact met je opgenomen. Hopelijk kun je snel genieten van de andere set HK mokken. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Hoi Monique, Wat fijn om te horen dat de stoelen naar wens zijn. Bedankt voor je positieve feedback, dit waarderen wij! Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Hoi Roos, Wat fijn dat je een goede ervaring met ons hebt gehad. Wij waarderen je feedback. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Hoi Willem, Bedankt voor je positieve cijfer, dit waarderen wij zeer. Veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
De unieke formule van Basiclabel is inspirerend! Basiclabel loopt vooraan wat betreft de trends in de woonwereld. We hebben een compleet woonassortiment, van bank tot vaas. En omdat het aanbod op het gebied van wonen enorm groot is, hebben wij een selectie van alleen de mooiste items op het gebied van wonen. Een overzichtelijk en betaalbaar aanbod, waarbij het assortiment aansluit bij de kenmerkende Basiclabel stijl. Onze stijl is no-nonsense, stoer, basic, puur en eigentijds. Ons online assortiment wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste woonitems van verschillende trendy woonmerken zoals BePureHome, vtwonen, WOOOD en ons eigen unieke merk: Basiclabel. Onze webshop is inspirerend, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en veilig. Service is voor ons een belangrijk aspect, aan bezorgkosten doen wij niet en mocht een product na ontvangst toch niet in jouw interieur passen dan mag je dit kosteloos weer retourneren. Naast Basiclabel.nl, wordt de formule versterkt door onze woonwinkel in het karakteristieke Noord-Hollandse Hoorn. Het interieur van ons winkelpand aan de Gedempte Turfhaven 28, is hip, licht en strak vormgegeven. De glazen kas binnen en de mooie hoge winkelstellages zorgen hier voor een bijzonder lijnenspel. Er is bij het ontwerp van topontwerper Piet-Jan van den Kommer gebruik gemaakt van rijke materialen, waardoor je een warme huiselijke sfeer ervaart. Je vindt er een selectie van onze bekende meubel- en accessoirescollectie, BePureHome, WOOOD en Basiclabel, maar ook andere mooie merken zoals vtwonen, Zuiver, HKliving, Zusss en House Doctor.