Via de klantendienst was er een goede advies en opvolging. De prijssetting is zeker correct. Mijn vraag naar enige flexibiliteit qua garantie werd negatief beantwoord wat ik enigszins betreur. De levering via post NL verliep wat moeizamer. De levering werd in 3x geleverd wat niet nodig was. Dit zorgt voor extra verkeer op de weg, meer uitstoot,... en dat willen we toch vermijden.
De winkel in Hoorn is prachtig. Tafel besteld en 4 stoelen. Helaas komt de bezorger alleen. Dan moet je dus 100 kg met de bezorger tillen . Afmeting 220 x 110 cm. Tafel helaas beschadigd en omgeruild , weer twee keer 100 kg tillen. Beter is dat de leverancier z'n eigen materiaal controleerd. Door drukte wordt er traag gereageerd op je mail met klachten. Na één telefoontje wel supersnel geregeld , dat is 5 sterren waard. Verder voor relatief betaalbare prijs een mooie bijzondere tafel. Dus conclusie Basic Label heeft mooie meubelen en accesoires , wel zelf alles inelkaar zetten . Levering via de site kan even duren dus let op de levertijd.
Onze ervaring is veel.boven verwachtingen. Ook tijdens de drukke black Friday dagen had Basic Label niet alleen een top aanbieding maar bezorging de volgende dag! Waar andere bedrijven onze product niet op voorraad hadden, kregen we gelijk een bevestiging én een bezorg tijd. Fantastisch. Super blij mee. We gaan zeker hier vaker wat bestellen. Dankjewel Basic Label
Meerdere malen items besteld bij Basiclabel en altijd meer dan tevreden. Niet alleen de kwaliteit van de meubels en de verpakking maar ook de communicatie en bezorging altijd top in orde. Mijn complimenten!
Bij de aankoop van de uitschuifbare eettafel Lange Jan, bleek dat beide bovenbladen beschadigd waren. De één meer dan de ander,aar toch. Na contact te hebben gezocht met de klantenservice, foto's te hebben gemaild, vrijwel direct een reactie, dat door de drukte een antwoord even kon duren. Echter vrij snel een antwoord met de mededeling dat ik 2 nieuwe bovenbladen toegestuurd zou krijgen. Al met al heeft dit zo'n 2 weken geduurd en staat de tafel met 2 nieuwe en mooie bladen. Blij mee.
Bestelling geplaatst en netjes en op tijd geleverd.
Makkelijk te bestellen via de webshop. Tot mijn verbazing was een zeer snelle levering mogelijk. De bestelde eettafel is een mooie kwaliteit voor een zeer redelijke prijs. Heel erg goed verpakt tegen beschadiging. Goede bezorgdienst met prima communicatie over de levering.
Hoi Lucienne, Wat fijn om te horen! Wij willen je bedanken voor het schrijven van deze review. Veel plezier met de eettafel. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Omdat je zelf je bezorg moment kunt uitkiezen had ik mijn tafel binnen 1 week geleverd gekregen. Helemaal top!!! En hij was ook nog prachtig
Na bijna een maand is mijn bestelling nog niet geleverd. Na lang wachten een reactie van de klantenservice met de veronderstelling dat mijn order inmiddels geleverd was. Wat niet zo was, had zelfs de track en trace meegestuurd. Naar de winkel geweest waar ze niets voor ons konden doen behalve adviseren te bellen met de klantenservice. Ik ga hier niks meer online bestellen.
Hi Eefje, Wat vervelend om te horen. In deze periode (Black Friday) was het erg druk bij Postnl en helaas kampt onze klantenservice nog steeds met enorme drukte. We zien inderdaad in de geschiedenis dat er contact met je is geweest en dat er iets mis is gegaan met de verzending. Er is een terugbetaling geweest, mocht dit niet in orde zijn dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Hi Eefje, Wat vervelend om te horen. Op dit moment kampt onze klantenservice met enorme drukte. In deze periode was het ook erg druk bij Postnl. We zien inderdaad in de geschiedenis dat er contact met je is geweest en dat er iets mis is gegaan met de verzending helaas. Er is wel een terugbetaling in gang gezet. Mocht dit niet in orde zijn dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
1 Jan Tinbergenweg
Hoorn 1689 ZV