Laden reviews...
33 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunderne oplever hurtig levering og venlig kundeservice. Nogle gange opstår forsinkelser eller skader, men den overordnede kvaliteten er høj. Samling er normalt nem, og kommunikationen kan forbedres i visse tilfælde.
Besteld, telefonisch contact ook prima, via app bestelling kunnen volgen, binnen afgeleverd. Alles piekfijn
19 September 2020
jacqueline van Seters
VLISSINGEN
supersnelle levering! Mooie kast. Goed verpakt.
19 September 2020
Manon wiegers
Den Bosch
ik heb een kast besteld die inkompleet en beschadigd blijkt te zijn. Kast wordt geleverd binnen 2 dagen maar duurt meer dan een week om uberhaubst iets te horen van een nalevering van defecte en incomplete kast. Waaroor ik mijn kast niet in elkaar kan zetten. Waarom wordt er geen compleet nieuwe kast geleverd als dit wel in 2 dagen kan?
Sandra
ursem
Hallo Sandra,
Bedankt voor je bericht! Het is erg vervelend als je een kast beschadigd ontvangt en het daardoor niet in elkaar kan zetten. De service is druk voor je bezig om de onderdelen te rapen en verzenden. Komende week kun je ze verwachten.
Excuus voor al het ongemak!
Team Basiclabel
Voldoet helemaal aan de verwachtingen!
Chantalle
Amsterdam
De kast die we kochten is best wel mooi.Wel zijn er wat blutsen in het hout, waarover werd geschilderd. Ook het in elkaar zetten van de kast vroeg heel wat tijd en de handleiding lijkt niet volledig te kloppen.
An
Brugge
Bestelde meubels mooier in het echt! Als je iets van een foto koopt is het altijd maar afwachten hoe het er in het echt uitziet. Goed verpakt voor eventuele beschadigingen.
Monique
Utrecht
gisteren besteld vandaag al een stoel thuis. onverwacht. topper.
17 September 2020
marc
helmond
als goed is is alles opgelost maar antwoord via de mail loopt erg traag.
Marjan
Beilen
aanrader
ard lanting
Haarlem
xa
Lent
Inmiddels al meerdere producten gekocht bij basiclabel. Goede service en klantvriendelijk. Snelle reactie bij het afhandelen van een verkeerd gemonteerd product. Inmiddels aan het genieten van alle nieuwe woonaccesoires!
15 September 2020
L
Kampen
Nog steeds wachtende op verzending vam een pakket dat op 30 augustus is besteld.
14 September 2020
Yessica
Heerhugowaard
Hallo Yessica,
Wat vervelend dat het niet meteen voorradig was!
Het bestelde artikel zou op 18-9 beschikbaar komen in het magazijn,
maar is gelukkig eerder binnen en reeds aan je verzonden.
Veel plezier ervan!
Team Basiclabel
Leuk geholpen en goed advies.
14 September 2020
Janneke
Zwaag
Niets aan te merken.
Nicole
Tilburg
2 tv meubels besteld van de merk WOOOD. Beide kwam met een flinke deuk !!
Ingru
Amsterdam
Goede prijzen, duidelijke afspraken over levering.
Mariska van wijngaarden
Schoonhoven
Bij een andere webshop had ik het bed al eerder besteld, deze vertraagde de levertijd steeds met 4 weken. Bij basiclabel had ik het bed binnen 5 weken binnen. Top!
Janine
Zeeland
Erg leuk geholpen in de winkel. Mijn bestelling was er boven verwachting de volgende dag al. Heel erg blij mee! Ga hier zeker nog meer bestellen
Carla
Winkel
2 maal een essenza malou bedbed overtrek besteld, 1 meteen ontvangen, op de andere even moeten wachten ivm met voorraadproblemen, helpdesk heeft bij concact voldoende duidelijkheid geschapen
11 September 2020
Erik
Leeuwarden
MooieEn goedzittende banken in een hele mooie kleur! Rodeo velvet taupe!
wilma
Limmen
Ik koop heel graag bij Basiclabel. Ze hebben zúlke leuke spullen. Ik haal heel inspirerende ideeën uit de folders/het assortiment. Ik móet ieder jaar (in coronaloos tijdperk) liefst meteen naar hun stand op de VT wonen beurs; er valt altijd wel iets leuks, groot of klein, te scoren. En dat bij altijd zo gezellige verkoopsters. Jammer dat de fysieke winkel zo ver weg is.
Els
Breda
De kast was geleverd met een kleine beschadiging. Eerste keer gebeld en nooit meer iets van vernomen. Daarna wederom gebeld en keurig geholpen door een vriendelijke dame, het ging weliswaar niet goed in de uitwerking maar dat kan gebeuren. Uiteindelijk is het super opgelost, bedankt Basiclabel
Angelique
Nieuwveen
Glas uit schilderij brak direct en zijkanten zijn vlijmscherp
Marloes
Ilpendam
Hallo Marloes,
Bedankt voor je feedback! Vervelend dat het schilderij kapot bij je is aangekomen.
Het is inmiddels met je opgepakt en opgelost.
Met vriendelijk groet,
Team Basiclabel
Gekocht in de winkel. Werd keurig thuis afgeleverd. 1 product was niet in orde Mar werd prima en snel opgelost!
A
Enkhuizen
Wij hebben de Teun Vakkenkast gekocht en deze werd supersnel en netjes geleverd. Bedankt BasicLabel, top gedaan!
Nica
Alkmaar