Laden reviews...
33 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunden berichten von einer zügigen Lieferung und einem freundlichen Kundenservice. Gelegentlich gibt es Verzögerungen oder beschädigte Artikel, doch die Qualität der Produkte wird überwiegend positiv bewertet. Die Montage ist meist unkompliziert, dennoch gibt es Verbesserungsbedarf bei der Kommunikation und dem Umgang mit Problemen.
Lieke Verdegaal
WESTWOUD
Ria Brandhoff
HOORN
Pluspunten
VerbeterpuntenSpeelgoedkist is slordig afgewerkt, deksel sluit niet goed, schroefje te weinig, afwerking is niet glad. Echt zonde van mijn geld
Beveelt niet aan
Elma Van Den Oord
WASSENAAR
Beste mevrouw van den Oord,
Hartelijk dank voor uw feedback.
Wij zouden graag foto's ontvangen van de speelgoedkist om u een passende oplossing te geven.
U kunt de foto's sturen naar [email protected] onder vermelding van uw ordernummer.
Alvast bedankt voor de moeite.
Met vriendelijke groet,
Team basiclabel
Pluspunten
goede service. duidelijkheid omtrent levering
Mac Van Os
BENEDEN-LEEUWEN
Pluspunten
VerbeterpuntenIk heb geen email ontvangen dat de order goed was ontvangen, dit zou fijn zijn geweest.
Paulien Maas-veenis
ROOSENDAAL
Pluspunten
snelle levering verpakking
Astrid Holtslag
LOCHEM
Pluspunten
Snelle levering en ook nog een leuk cadeautje!
Ankie Van Dijk
ABCOUDE
Pluspunten
Mooie spullen voor leuke prijsjes. Snelle levering en super leuk dat er een vt wonen bij de levering zat!
VerbeterpuntenGeen. Kwam de website tegen via marktplaats. Had er (helaas) niet eerder van gehoord.
Ellen Kemna
OLDENZAAL
Marloes Withagen
HALSTEREN
Ilonka Colstee
OOSTERBEEK
Pluspunten
Het is gewoon goed.
Mary Neimeijer
AMSTERDAM
Pluspunten
Ik heb wel een mail gekregen dat er vertraging is wb de levering van mijn bestelling. Afhankelijk van de datum van levering zal ik dit bedrijf wel of niet aanbevelen. De bestelling is inmiddels keurig geleverd en ik ben er heel blij mee!
VerbeterpuntenIk heb (nog) geen bestelling ontvangen. Ik weet niet waarom de vertraging is opgelopen en weet ook (nog) niet zeker wanneer de bestelling geleverd wordt.
Renate Meinen
GRAVE
Beste mevrouw Meinen,
Wij hebben u zojuist een bericht verzonden waarin wij u informeren over de te verwachte leverdatum. Nogmaals onze excuses voor de vertraging en wij wensen u vast veel plezier van uw bestelling.
Pluspunten
leuk model,strak en leuk om te zien.
VerbeterpuntenWij hebben de onderste stang op gelijke hoogte van de voorste stang (daar achter dus) vast gemaakt, zo kunnen er twee broeken hangen, en dat is wat handiger!
Wilhelmina 't Hart
EDE
Pluspunten
Snelle aflevering, leuk dat er een VT wonen magazine bijzat en ansichtkaarten
Marcel Mauwer
AMSTERDAM
Pluspunten
snelle levering. goede kwaliteit
Makiri Mual
UTRECHT
Pluspunten
De spulletjes zijn erg leuk en goede kwaliteit. Snelle levering en netjes verpakt. Wat ik zeer zeker ook een positief punt vind is dat verzenden gratis is!
VerbeterpuntenDe website werkt ontzettend slecht. Hij blijft telkens hangen, zowel op de telefoon als op de laptop. Het heeft anderhalf uur geduurd om de bestelling te plaatsen, ik had het bijna opgegeven. Daar mag zeker wat aan gedaan worden.
Chaggith Stocker
LANDGRAAF
30 November 2014
Gaby Ammerlaan
'S-GRAVENHAGE
Pluspunten
snelle levering, snelle website en mooi verpakt!
30 November 2014
Marijke Beekhuizen
'S-HERTOGENBOSCH
Pluspunten
snelle verzorgde levering. Groot pluspunt gratis bezorgen! maakt drempel toch lager!
Verbeterpunten?
Valerie Kiesouw
KAMPEN
Marina Metz
AMSTERDAM
Pluspunten
Snelle levering met vriendelijk en goed overleg over levertijdstip
Anneke Dingemanse
BAARN
Pluspunten
snel geleverd en je hoeft geen hele dag te wachten tijdsbestek van 2 uur is oke
Ivonne Holtkamp
HOOFDDORP
Pluspunten
Geweldig mooie producten en leuk assortiment!
VerbeterpuntenAfleverdag post nl wordt niet goed bijgewerkt! Jammer dat je niet meteen kan aangeven wanneer je het pakketje kunt ontvangen.
27 November 2014
Jaantje van Eekelen