Pluspunten
Bestelling Bezorging Kwaliteit product
VerbeterpuntenDe instructie bij de kast kan nog gebruiksvriendelijker.
Pluspunten
Leuke moderne meubels, goede prijs-kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel, gezellige sfeer.
VerbeterpuntenAfhandeling door bezorgdienst, in winkel werd aangegeven dat dag & tijdstip van bezorging kon worden afgestemd met bezorgdienst. Deze waren echter star en hielden vast aan een mogelijke bezorgtijd. Heb niet zelf deze ervaring gehad, maar mijn man.
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het heel vervelend dat het maken van een afspraak voor de bezorging van de artikelen niet helemaal naar wens is verlopen en hebben dit inmiddels aangegeven bij onze vervoerder. Wij hopen u in de toekomst weer als klant van Basiclabel te mogen begroeten. Met vriendelijke Groet, Team Basiclabel
Pluspunten
prima, leuke spullen, netjes gebeld over dag van bezorging
Verbeterpuntenzou misschien iets sneller bezorgd kunnen worden, als ik echt iets moet zeggen..
Hartelijk dank voor uw review. Hiermee proberen we onze site, service en dienstverlening te verbeteren. Wij nemen uw feedback graag mee voor verbetering in de toekomst. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Pluspunten
De aankoop is prima verlopen. Communicatie helder en duidelijk, artikel is ook helemaal zoals we hadden verwacht. Prima verpakt, kortom heel tevreden!
Pluspunten
Mooie producten, prima service
Pluspunten
Duidelijke site Leuke aanbiedingen Geen verzendkosten Bestelling incompleet gemaild-> werd gelijk de rest opgestuurd! goede service!
VerbeterpuntenLevering duurde redelijk lang....
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke foto's op de site.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en mooi verpakking
VerbeterpuntenVerkeerd aantal artikelen geleverd-> betere controle uitgifte goederen
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering, artikelen goed beschermd verpakt.
Pluspunten
*Goede informatie over het logistieke proces vanaf het moment van bestellen t/m de aflevering. *Spullen zitten heel netjes verpakt
Verbeterpunten* De productfoto op de site geeft een andere indruk dan het daadwerkelijke product. Ik heb 2x het dienblad Ibiza gekocht en op de foto lijkt dit een platte schaal. Ik was dan ook totaal verrast dat de schaal een opstaande rand heeft. Ook leuk maar als ik het van te voren had geweten dan had ik ze niet gekocht. Ik heb zelf nog een keer de foto bekeken toen ik product al in huis had om te checken of ik gewoon niet goed heb gekeken. Maar zelfs nu ik weet dat er een opstaande rand aan zit, zie ik dit op de foto echt niet. Als tip misschien ook een foto van het zijaanzicht plaatsen.
Hartelijk dank voor uw review. Wij zullen uw feedback meenemen om onze website, service en dienstverlening te verbeteren. We hebben inmiddels de tekst op onze website aangepast om een betere indruk van het product te krijgen en kijken nog naar de mogelijkheden om extra foto's te plaatsen. Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.
Pluspunten
Snel bezorgd Netjes verpakt Mooi product
VerbeterpuntenHet bestelde product is beschadigd
Hartelijk dank voor uw review. Wij vinden het heel vervelend dat het geleverde product beschadigd is aangekomen en hebben inmiddels contact met u gezocht om een passende oplossing te geven. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel.
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten
VerbeterpuntenVan de vervoerder niet meer gehoord wanneer levering zou komen, verkeerd zijpaneel in bouwpakket.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij vinden het heel vervelend dat er een verkeerd zijpaneel geleverd is in het pakket en hebben hierover contact gehad. Het nieuwe paneel is inmiddels bij u afgeleverd. Wij wensen u nog veel plezier met de Boekenkast. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Pluspunten
- Snelle reactie van Basic Label op email. - De stoel werd snel opgehaald.
Verbeterpunten- als klant voelde ik mij niet serieus genomen; de toon van de email was direct aanmatigend. ik kocht een stoel met blijkbaar vier verschillende maten van de poten (verschil > 2 cm), en uiteraard dus een stoel die niet recht kon staan. Het antwoord van Basic Label was dat dit hoort bij de stoel en dat ik dat had kunnen zien op de site. Een nieuwe stoel zou waarschijnlijk hetzelfde probleem geven. Ik kan me niet voorstellen dat er mensen zijn die bijna 300 euro betalen voor een scheve stoel. - geld retour duurde meer dan 3 wk nadat stoel was opgehaald, en ik heb hiervoor 3 maal moeten bellen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zullen uw opmerkingen ter harte nemen om onze site, service en dienstverlening zo optimaal mogelijk te houden. Wij hebben inmiddels telefonisch contact met elkaar gehad om de situatie te verhelderen en uitleg te geven aan onze werkwijze. We zullen de tekst op onze website aanpassen om toekomstige klachten te kunnen voorkomen. We hopen u in de toekomst toch weer als klant van Basiclabel te mogen begroeten.
Pluspunten
Prima site en snelle levering.
VerbeterpuntenHet product is lelijk geschilderd. Er zitten druipers aan en het product is niet goed gedekt. Het zou eigenlijk nog een keer geschilderd moeten worden. Dit was niet te zien op de site.
Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Wij vinden het heel vervelend dat het geleverde product niet naar wens was afgewerkt en hebben hierover inmiddels contact met u gehad. Wij hebben voor u een omruiling aangemaakt die volgende week plaats zal vinden. Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Pluspunten
We hadden gemailt met een vraag en die werd gelijk opgelost! perfecte service!!!!
Pluspunten
na zending vermist en daarna beschadigd geleverd geen problemen en opnieuw geleverd gekregen.
Pluspunten
Snelle levering, leuke producten!
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Snelle levering en goede service
Pluspunten
Vaak kortingsacties, snelle levering, makkelijke montage en het resultaat valt nooit tegen!
VerbeterpuntenMeer filialen open!
Pluspunten
snelle bezorging
Verbeterpuntenhet was onduidelijk of ik een zwart of zilver rek kreeg,maar dat ligt waarschijnlijk aan mij.Niet goed gelzen,denk ik.
Hartelijk dankt voor het plaatsen van uw review. Hiermee kunnen wij onze site, service en diensten zoveel mogelijk proberen te verbeteren. Wij vinden het heel vervelend dat het niet duidelijk is in welke kleur het kaartenrek zou worden geleverd en hebben dat inmiddels op de website aangepast. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Pluspunten
Zeer goede service en mooi assortiment. Aflevering ook keurig en perfect.
1 Jan Tinbergenweg
Hoorn 1689 ZV