Netjes op de hoogte gehouden van levering kast.

Betrouwbaar

Betrouwbare service, prima levering.

Betrouwbaar

Betrouwbare service, prima levering.

Mooie winkel

Prachtige spullen. De verzendtijd is echter wel lang. Twee weken voordat het aangeboden wordt bij PostNl. Dat kan vast sneller.

Goede, snelle service

Ik heb een lamp besteld die dezelfde dag nog verzonden is. De lamp is goed en netjes verpakt bij mij aangekomen. Erg blij mee!

Geen goede prijs / kwaliteitsverhouding

Veel geleverde producten hebben schade. Niet gemakkelijk te retourneren igv schade

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV