Meerdere malen items besteld bij Basiclabel en altijd meer dan tevreden. Niet alleen de kwaliteit van de meubels en de verpakking maar ook de communicatie en bezorging altijd top in orde. Mijn complimenten!
Bij de aankoop van de uitschuifbare eettafel Lange Jan, bleek dat beide bovenbladen beschadigd waren. De één meer dan de ander,aar toch. Na contact te hebben gezocht met de klantenservice, foto's te hebben gemaild, vrijwel direct een reactie, dat door de drukte een antwoord even kon duren. Echter vrij snel een antwoord met de mededeling dat ik 2 nieuwe bovenbladen toegestuurd zou krijgen. Al met al heeft dit zo'n 2 weken geduurd en staat de tafel met 2 nieuwe en mooie bladen. Blij mee.
Bestelling geplaatst en netjes en op tijd geleverd.
Makkelijk te bestellen via de webshop. Tot mijn verbazing was een zeer snelle levering mogelijk. De bestelde eettafel is een mooie kwaliteit voor een zeer redelijke prijs. Heel erg goed verpakt tegen beschadiging. Goede bezorgdienst met prima communicatie over de levering.
Hoi Lucienne, Wat fijn om te horen! Wij willen je bedanken voor het schrijven van deze review. Veel plezier met de eettafel. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Omdat je zelf je bezorg moment kunt uitkiezen had ik mijn tafel binnen 1 week geleverd gekregen. Helemaal top!!! En hij was ook nog prachtig
Na bijna een maand is mijn bestelling nog niet geleverd. Na lang wachten een reactie van de klantenservice met de veronderstelling dat mijn order inmiddels geleverd was. Wat niet zo was, had zelfs de track en trace meegestuurd. Naar de winkel geweest waar ze niets voor ons konden doen behalve adviseren te bellen met de klantenservice. Ik ga hier niks meer online bestellen.
Hi Eefje, Wat vervelend om te horen. In deze periode (Black Friday) was het erg druk bij Postnl en helaas kampt onze klantenservice nog steeds met enorme drukte. We zien inderdaad in de geschiedenis dat er contact met je is geweest en dat er iets mis is gegaan met de verzending. Er is een terugbetaling geweest, mocht dit niet in orde zijn dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Hi Eefje, Wat vervelend om te horen. Op dit moment kampt onze klantenservice met enorme drukte. In deze periode was het ook erg druk bij Postnl. We zien inderdaad in de geschiedenis dat er contact met je is geweest en dat er iets mis is gegaan met de verzending helaas. Er is wel een terugbetaling in gang gezet. Mocht dit niet in orde zijn dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Woensdagavond besteld, vrijdag in huis! Heel blij met mijn kleine bijzettafeltje van Urban Nature Culture!
Hi Thea, Wat ontzettend leuk! Bedankt voor je review en veel plezier met de bijzettafel. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Ik kreeg mijn buffetkast bonk snel geleverd, zeer netjes ingepakt en de betaling zonder rente in 3 x, zeer correct geregeld. Zeker een aanrader om bij basic label wat te bestellen. De kwaliteit van het materiaal is ook degelijk en goed.
Hi Heidi, Wat fijn om te horen. Bedankt voor het schrijven van deze review. Veel plezier van de buffetkast. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Geleverd met post nl de dag na bestellen
Mooi product en keurig geleverd!
Ik heb mijn bestelling nog altijd niet ontvangen??????
Hi Ilse, Wat vervelend om te horen. Wij zien inderdaad dat er iets is mis gegaan bij de levering. Mijn collega heeft vorige week wel contact met je opgenomen om je verder te helpen. Hopelijk is er inmiddels een oplossing gevonden. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Zakje met onderdelen niet geleverd + lengtematen klopten niet precies. Verder een prima bed, maar alles dient simpelweg in orde te zijn. Update: vanuit de klantenservice gebeld na deze review, waarna geld voor zelf gekochte onderdelen teruggestort is. Ondanks de aanvankelijke problemen is dit dan wel weer goede service!
Hi Twan, Vervelend om te horen dat je bestelling niet compleet was. Onze klantenservice heeft geen berichtje ontvangen. We kunnen de onderdelen altijd nog toesturen als wij precies weten om welke onderdelen het gaat. De lengtematen zouden uiteraard ook moeten kloppen. We horen graag van je. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Original review
Duidelijke communicatie en snel geleverd
1 Jan Tinbergenweg
Hoorn 1689 ZV
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.