Mijn vrouw is super blij met de kast heel netjes verpakt en super snelle levering top gedaan
Ik heb nu 2x iets gekocht via basiclabel. Twee grote kledingkasten en een glazen bijzettafel. Ik vond het spannend om zo via internet te bestellen, maar ik ben heel tevreden. Vooral bij de kledingkasten was het zo dat deze de volgende dag bezorgd zouden worden en daar hielden ze zich netjes aan. Je wordt goed op de hoogte gehouden. En ook toen ik een vraag had was de klantenservice vriendelijk en behulpzaam. Dit klinkt allemaal als een verkoop praatje. Maar ik ben gewoon heel tevreden!
Een winkel met ruim assortiment en een goede klantenservice
Goede service! Klantvriendelijk!
Tijdens onze vakantie een mooi vloerkleed gevonden in de winkel in Hoorn, welke niet voorradig was in de winkel. Deze werd gratis nagestuurd op een dag welke ons het beste uitkwam,i.o.m. de vervoerder. Het kleed bleek niet bij het andere kleed thuis te passen en is door de vervoerder, na afspraak, weer thuis opgehaald. Super service!
Goed op de hoogte gehouden wanneer het product bezorgd zou worden en was correct!
Ik heb 2 kasten gekocht en het bestellen is perfect gegaan, heel veel informatie en goed contact over bezorging.
Hallo Gina, Bedankt voor je mooie cijfer! Heel veel plezier van de kasten. Team Basiclabel
En prima service
Erg blij met onze kast van Basiclabel. Helaas wel een hoop gedoe voordat de kast stond. De kast bestond uit twee pakketten. Het eerste pakket werd netjes geleverd en het tweede pakket had vertraging, dus hier moesten we iets langer op wachten. Hier ook contact over gehad met de klantenservice. Toen werd het tweede pakket een paar dagen later geleverd, bleek het het verkeerde pakket te zijn. Ze hadden 2x deel 1 opgestuurd. Weer contact gehad met de klantenservice. Deel 2 werd alsnog opgestuurd. Fijn contact gehad met de klantenservice en goed en vrij snel opgelost. Helaas moesten we het verkeerd geleverde pakket (vrij zwaar en groot) zelf retourneren bij een postNL punt.
Hallo Demi, Bedankt voor je feedback! Wat vervelend dat de aflevering zo is verlopen, maar fijn om te lezen dat je goed bent geholpen en de kast nu compleet is. Ik zal de klantenservice nog even contact met je laten opnemen over het retourneren van het pakket. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Goed, snelle levering! Wij zijn er blij mee!
Spiegel zat op meer plaatsen los, geen zin om weer terug te gaan naar winkel in Hoorn, aangezien het niet naast de deur is, zelf maar vast gekit.
Mijn product werd netjes snel geleverd
Fijn dat jullie mij een nieuw product toezenden en ik mijn pas geleverde en kapotte product gratis kan retourneren. Zonder dat ik daar nog de verpakking van had. Dat is service! Bedankt voor het vertrouwen.
Spiegel besteld en deze kwam op zich snel binnen, dus prima. Alleen bleek de spiegel los in de lijst te zitten, volgens de medewerkster van de klantenservice was dit een probleem dat zich al vaker had voorgedaan. Spiegel is netjes weer opgehaald door vervoerder alleen zit ik nu na 3 weken, en na enkele mailtjes te hebben verzonden, nog steeds te wachten tot het aankoopbedrag teruggestort wordt.
Hallo Danielle, Bedankt voor je feedback. Vervelend om te lezen dat de ontvangen spiegel los in zijn lijst zat. De spiegel legt een lange weg af voor deze bij onze klant is, dus helaas kan het een enkele keer gebeuren. Er is contact met onze klantenservice geweest en bevestigd dat de spiegel retour is en je het aankoopbedrag binnen enkel dagen retour op je rekening kunt verwachten. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Bestelling, contact en bezorging zijn allemaal super klantvriendelijk verlopen. Bij online afwezigheidsmelder is telefonisch contact opgezocht. Vriendelijk, klantgericht. Top service.
Ben heel tevreden met de 2 kasten van Woood die ik bij Basiclabel besteld had. Goed merk, makkelijk in elkaar te zetten, goed product. De levering door DutchNet ging heel goed, alleen niet zoals op de website van Basiclabel gepresenteerd wordt, dat je het de volgende dag al in huis hebt, dat is dus gewoon niet zo. Als bedrijf weet je welke producten via PostNL of via jullie huisbezorger gedaan wordt, dan moet je ook niet vermelden dat het de volgende dag bezorgt wordt, want dat is gewoon niet zo.
Snel geleverd, mooie lampen besteld en ontvangen. Ook al aanbevolen aan vriendinnen.
Heel goed geholpen in de winkel. Persoonlijk advies. Jammer dat de levering stroef liep. Veel achteraan moeten bellen. Heel erg blij met het resultaat. Kom zeker weer terug
Een eenpersoons bed van Woood gekocht. Bleek geen lattenbodem bij te zitten. Moest blijkbaar apart besteld worden. Na het bed in elkaar gezet te hebben kraakte het gigantisch. Bed 2x uit elkaar gehaald en met schuimrubber en houtlijm weer in elkaar gezet. Kraken is wel minder maar nog steeds aanwezig. Hoofd en voeten eind bestaat uit te veel losse onderdelen die met koppelingen aan elkaar zitten. Wordt dus nooit 1 geheel.
Hallo Jolanda, Bedankt voor je feedback. Online staat bij het product Dennis aangegeven dat het bed exclusief lattenbodem en matras wordt geleverd. Jammer dat je dit niet heb gelezen en daardoor zonder lattenbodem zat. Hout is een natuurproduct en kraken is helaas niet helemaal te voorkomen. Wij zullen je per mail nog een aantal tips toesturen. Met vriendelijk groet, Team Basiclabel
Bonk kast grijs gekocht. De frontlijst rechts was beschadigd. Mail plus foto gestuurd Nieuwe frontlijst gekregen, kleur zwart. Weer mail plus foto gestuurd na overleg. Geleverd frontlijst rechts grijs gelukkig deze keer. Verkeerde sticker erop. Het was de linkerkant deze keer. Dus…..
Hallo Tineke, Bedankt voor je feedback. Vervelend om te lezen dat de frontlijst beschadigd was en je daarna een verkeerde hebt ontvangen. Er is inmiddels contact met de klantenservice geweest en wij zijn blij dat het juiste onderdeel 1-9 in ontvangst is genomen. Heel veel plezier van de kast! Team Basiclabel
Goed!
Besteld en zeer snel geleverd
De kast had wat beschadigen maar dit is helemaal super en naar wens opgelost. Super service en mooie kast!
Helaas een incompleet pakket voor een kast ontvangen. Daarop weer een onderdeel ontvangen dat niet was voorgeboord, uiteindelijk lang moeten wachten op een compleet pakket. Wel heel snel en vriendelijk geholpen tot 3 keer toe, veel inzet van de medewerker om het op te lossen. Mooi product!
Producten werden snel geleverd en zaten netjes verpakt.
1 Jan Tinbergenweg
Hoorn 1689 ZV
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.