Goede communicatie, snelle levering 👍🏼

Kledingkast plus bed zondags besteld en 3 dagen later in huis. Betrof woood kledingkast en bed. Mooi degelijk spul.

super winkel

mooie spullen,supersnelle levering!!!

wat ontzettend lief

ik had enkele maanden geleden een witte broodkast gekocht, door eigen schuld iets beschadigd :( toen ik vanmorgen in de vestiging Hoorn kwam, kreeg ik gewoon de juiste verf gratis mee, kijk dat noem ik nu service !!

Komen afspraken na

Prachtig meubel, goede kwaliteit, en zoals op de website is beschreven is het artikel ook in werkelijkheid. Nog wel even een klus om in elkaar te zetten.

Mooie producten en goede service.

Via de website een lamp besteld die super snel werd bezorgd. Helaas bleek het exemplaar toch niet aan onze wensen te voldoen, maar retourneren was geen probleem en de afwikkeling hiervan snel geregeld. Betrouwbaar!

Hele mooie nachtkastjes

Wij hebben twee hele mooie nachtkastjes ontvangen als bouwpakket. Deze heb ik zonder enkel probleem in elkaar kunnen zetten. Het past allemaal perfect en strak. Het is een aanwinst voor onze slaapkamer.

Snelle, nette levering!!

Ik kon zelf een datum en dagdeel inplannen. Tijd van levering was 2 dagen van tevoren bekend. Heel fijn!! Kast was keurig verpakt! Kortom; blij mee.

Goed!

Kast is nog niet opgebouwd, maar de bezorger was in ieder geval top. Aardige jongen, super vriendelijk! Prima visitekaartje.

Prettige en zeer responsieve service

Helaas heb ik mijn bestelling retour gestuurd. Dit lag niet aan Basiclabel. Zij hebben alles heel netjes en snel afgehandeld. Ik kom hier zeker terug. Bedankt!

Goede voorlichting en service

De stoel waar ik belangstelling voor had , was niet onvoorwaardelijk in de lerenbekleding, maar kon besteld worden en mocht terug naar de winkel als de stoel niet aan de verwachting zou voldoen.. Na 7 weken is de stoel naar volle tevredenheid afgeleverd. 👍

Vriendelijk en goede service

Overal gaat er wel eens iets mis maar ook dan handelt basiclabel snel en klantgericht. Bedankt voor de fijne oplossing.

Onvoldoende

ben wel tevreden over Basiclabel.nl maar een Silas tafel geleverd, De Schroeven passen niet in het frame Het hoeft maar iets scheef te zijn en hij staat wiebelig. Sleutel werkt niet fijn.

Bestel hier graag !

Zoveel leuke dingen om uit te kiezen, echt een leuk assortiment ! En zo netjes dat er geen verzendkosten gerekend worden want dit is toch waarom de gewone winkel bij mij nog vaak wint. De website is overzichtelijk ( ook op je smartphone goed te doen ) en alles wordt supersnel en goed verpakt geleverd. Niks dan lof !!

mooi produkt, minieme montage/instructie, goede prijs

De onderdelen van de kast Woood Teun waren goed verpakt en genummerd. Helaas is de handleiding voor montage erg summier. Toen ik de kast rechtop zette stond hij wat wankel op z´n pootjes, 1 pootje stond ca 3 mm van de vloer, moest ik opvullen. Dit is volgens mij algemeen euvel van gelaste onderdelen, je kunt weinig doen om het goed in z´n verband te duwen. Bouten waren niet allemaal even gemakkelijk in te draaien, maar je moet even doorzetten.

Mooie kast wood grijs beton tweedeurs

Geweldige kast alleen een teleurstelling hoopte op leg planken erbij. Niet goed gelezen denk ik,eigen schuld .

Verkeerde aflevering

Van de 3 pakketten voor een nieuwe kast, was er 1 van de verkeerde kleur. Hopelijk wordt dit snel goed afgehandeld

Zeer goede service

Eerste kastje had nogal wat defecten maar werd snel omgeruild voor een goed kastje. Vriendelijk te woord gestaan en goede service

Super alleen jammer Van het gratis kussen

Tafel is top! Ik zou alleen een gratis kussen erbij krijgen maar niet gekregen.

Snelle en nette levering en hele goede service

Netjes te woord gestaan, goede uitleg geven. Genoeg keuze uit bezorg datums en op de afgesproken tijd netjes geleverd. Dank hiervoor. Andere bedrijven kunnen een voorbeeld nemen aan de services van Basiclabel.

Onervaren meisjes bij de kassa. Maar wel héél aardig!

Bijzonder dat het bestelde kastje als bouwpakket geleverd zou worden, terwijl we alleen de wieltjes aan de pootjes moesten schroeven. Zelfs bij de kassa werd gezegd dat er een hele duidelijke beschrijving bij zat, hoe het kastje te monteren. Ze hadden dus echt geen idee......

Mooie kast Prima

prima service

Lamp was snel binnen.

Mooie materialen

Besteld bij Basiclabel. Mooie spullen en materialen, snel besteld. Levering verliep met wat horten en stoten qua leverdatum. Alles netjes verpakt.

Vriendelijk en accuraat geholpen door de medewerksters in de winkel.

Vlot en met kennis van zaken geholpen.

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV