Pluspunten

heel leuk assortiment mooie presentatie klantvriendelijk bestellingen altijd zorgvuldig verpakt

één minpuntje: had mijn kast Thijs al voor 119,00 in de winkelwagen, moest even weg, en bij terug inloggen op de site was de kast inmiddels weer 149,00, een voortijdig einde van de feestweek. jammer. nu wacht ik een (eventuele) volgende actie af.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Scherpe prijsstelling, nette overzichtelijke website en de betrouwbaarheid van 2 fysieke winkels om producten te bezichtigen.

Levertijd onduidelijk, via telefoon beloofde toezegging tot versturen niet nagekomen en daardoor nog dagen extra op bestelling moeten wachten. Standaard geen track en trace bij verzending via Post NL. Zeker nog het e.e.a. voor verbetering vatbaar, jammer!

Pluspunten

Snelle levering en product is kwalitatief goed!

Pluspunten

Snel reactie op vragen en geleverd zoals afgesproken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettigewebsite

Snellere levertijden

Pluspunten

De meubels worden keurig netjes verpakt aangeleverd en op tijd (meestal eerder dan de levertijd) prettig is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

producten zijn leuk en goed, wel relatief duur

laatst afgeleverd product werd in kartonnen doos afgeleverd door het op het pad naast het huis te zetten, zonder enig bericht dat er überhaupt iets was afgeleverd. heel raar.

Pluspunten

Bestellen en betalen gaat allemaal vlot, prima communicatie. Maar vooral de levering waarbij een afspraak wordt gemaakt en een duidelijk tijdstip wordt afgesproken met mailbevestiging is een absoluut pluspunt. Houden zo!

Pluspunten

Prima. Snelle levering. Mooie verpakking.

Nvt

Pluspunten

Goede communictie

Kwaliteit van de kast Beschadigingen (blad, deurtje), schroeven te weinig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service. Ik had me vergist met de bestelling. Gebeld en hetgeen ik nodig had werd meteen nagestuurd. Ook zonder verzendkosten !

Wat lange levertijd voor de kasten (8 weken).

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

prima assortiment

er miste een onderdeel en daarover heb ik gebeld. ik vond het niet ok dat ik 3 dagen moest wachten op dat ontbrekende onderdeel. er miste een plank in het pakket. ik verwachtte een snellere nalevering. een night over koerier kost 19 euro, dan had ik het de volgende ochtend gehad. voor dat bedrag had je een tevreden klant gehad, nu ga ik het volgende x toch maar weer ergens 'gewoon' kopen. bij aanbevelen staat de keus misschien of als niet. ik zou het nu aanbevelen qua assortiment maar niet als service.

Pluspunten

Super service!! Wij hadden een bijzettafel van beton look gekocht, helaas was hij bij ontvangst kapot wat waarschijnlijk met vervoeren is gebeurt want het pakket was super goed verpakt. Na 1 telefoontje zonder wachttijd binnen 2 dagen een nieuw tafeltje zonder dat we de kapotte terug hoefde te sturen.

Pluspunten

Plaatsen bestelling en bezorging ging allemaal soepel. Gratis verzending.

Na orderbevesting te hebben ontvangen bleek dat we ook een set placemets cadeau kregen als voordeelregeling. Deze echter niet ontvangen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Redelijk snelle levering

Kast van EUR 500 is beschadigd op verschillende plekken. Basic label en leverancier zijn duidelijk niet 1 team, erg onprofessionele communicatie. We werden niet 1 dag van te voren op de hoogte gesteld van het tijdstip van levering zoals wel telefonisch beloofd was. Bittere nasmaak dus, jammer

Pluspunten

Goede levering,snel en accuraat.

n.v.t.

Pluspunten

Prima tevreden

N.v.t.

Pluspunten

Prima service !

Pluspunten

Helemaal goed. Perfecte levering; precies op tijd en nauwkeurig

geen

Pluspunten

Snelle levering en heel leuk verpakt. Daarnaast is het gewoon een leuk bedrijf met leuke spulletjes.

Pluspunten

Goed product. Snelle levering

Pluspunten

een snel thuislevering

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV