Pluspunten

snelle levering mooie producten gratis levering mooi verpakt

geen

Pluspunten

Ik had i.v.m. een Ideal storing dubbel betaald. Na contact met de klantenservice werd mijn bestelling alsnog keurig geleverd en het teveel betaalde terug gestort

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie producten; goeie informatie over producten

communicatie ivm bezorging was niet duidelijk; medewerker aan telefoon had training nodig hoe ze correct met klanten moet omgaan.

Pluspunten

Leuke spullen, schappelijke prijzen en snelle levering

geen

Pluspunten

Prima adequate oplossing

Kan ik eigenlijk niet bedenken

Pluspunten

Snel, goede service,

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie producten en vriendelijke begripvolle dames aan de telefoon gehad bij de klantenservice (alleen kwamen ze hun beloftes niet na).

10 weken wachttijd, ala... Dat werden er 11, 12... Vervolgens maar gebeld. Foutje, het product was al geleverd en ze zouden deze week terugbellen bellen voor een bezorgafspraak. Gebeurde niet dus zelf maar weer gebeld, oh foutje, het wordt toch een week later. Vervolgens krijgen we gedeeltelijk een verkeerde stoelen geleverd. Twee moeten worden omgeruild. Weer gebeld, we zouden diezelfde week worden gebeld zodat er een afspraak voor het ruilen van de stoelen zou worden gepland. Week later maar weer gebeld, want nog niets gehoord. Oh foutje, toch 5 weken levertijd voor de nieuwe stoelen. Op mijn vraag of ze zelf ook doorhadden dat het niet echt lekker liep kreeg ik het antwoord dat ze een presentje bij de aflevering van de goede stoelen zouden doen. Inmiddels net de nieuwe stoelen binnen, waarvan er 1 zo scheef is dat je er lekker op kan wiebelen. Oh en verrassing... dat presentje zat er niet bij.

Pluspunten

Duidelijke communicatie over levering

Pluspunten

Onverwacht de winkel in Hoorn binnen gestapt. Leuke vriendelijke ontvangst en uitleg! Ik vond heel veel dingen leuk in de winkel!

Beter nakijken of alles compleet of in orde is. Vier keer in de bezorger naar ons in Zeeuws Vlaanderen moeten terug komen om stoelen of kuipjes van de stoelen om te wisselen!

Pluspunten

Vlotte bestelling en levering. Werd ook keurig gebeld voor een afspraak om af te leveren. Transport is dus ook goed geregeld. Product erg netjes en zeer eenvoudig zelf te monteren.

geen

Pluspunten

Snelle levering. goede kwaliteit kast. Zijn er erg blij mee.

Zou fijn zijn als je iets meer invloed had op de lever tijden.

Pluspunten

Goede communicatie naar de klant mbt leveringsmogelijkheden. Snelle levering en perfect binnen de gestelde twee uur.

Pluspunten

Snelle service, mooie producten en prachtig verpakt!

Ik kan het niet bedenken anders dan dat ik graag een basiclabel bij mij in de stad zou willen hebben..

Pluspunten

Snelle levering en top retour service

Mail sturen wanneer product verstuurd is

Pluspunten

Goed verpakt verzonden

Pluspunten

Correcte levering, mooi product. Ben er blij mee.

Pluspunten

Goede prijs- kwaliteitverhouding, snelle levering en mooi ingepakt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede producten tegen een scherpe prijs

aangegeven levertijd was 2-3 weken, uiteindelijke levertijd was ruim 6 weken. Kreeg wel netjes bericht van de latere levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestellen en leveren is prima gegaan, alleen inloggen om je pakket te volgen werkte niet. Omdat ik werk, vond ik het lastig dat ik niet wist wanneer ik de bestelling kon verwachten. Moest ik eerst voor bellen. De letterbak is Super!

Pakket volgen verbeteren.

Pluspunten

De klachten die ik had zijn uiteindelijk uitstekend opgelost. Dank voor het meedenken!

Ik stuurde 3 x een totaal mail over 3 verschillende klachten: Beschadigde tafel, montage fout in lederen bank en scheuren in leren bankje. Kreeg tot op heden geen enkele reactie hierop. Zeer slechte service dus!

Pluspunten

Goede en snelle levering

Wat mij betreft geen

1 Jan Tinbergenweg