3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele leuke producten met leuke prijs. Makkelijk te bestellen!

Duurt heel lang voordat de levering is en pad na telefoontje ( heb het nog niet)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwalitatief mooie kleding.

Weinig tegemoetkomend t.a.v. opgave emailadres i.v.m. korting van € 10 voor de ander en € 5 voor jezelf. Is niet uitnodigend om volgende keer weer te bestellen bij basiclabel. Ik ben in ieder geval op zoek gegaan op internet naar andere webwinkel waar ik sjaal van Filippa k wel met korting heb kunnen bestellen. Werkt niet klantenbindend...

Pluspunten

Wat er gezegd wordt ook doen. Paar keer gebeld voor de barcode, uiteindelijk via de mail gekregen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie producten

Onhandige website die vaak niet doet wat hij zou moeten doen. Lange leertijd, zonder statusupdayes

Pluspunten

Snel

Pluspunten

snelle service! Degelijk verpakt. Mooie produkten voor een mooie prijs!

Stuur even een mail met verzendinfo. Of dat het verzonden is. Dit hebben wij niet gekregen. We hadden geluk dat we per toeval thuis waren...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie collectie

Als iets niet op voorraad is, zou het fijn zijn als je bericht krijgt. Ik heb na anderhalve week zelf moeten bellen omdat ik niks hoorde. Toen bleek het artikel niet op voorraad te zijn.

Pluspunten

Prima. Alles volgens de verwachting verlopen. Goede verpakking en geen verzendkosten!

Pluspunten

Duidelijke website en een snelle levering. Kreeg het bestelde zelfs de volgende dag al! helemaal super!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie spullen en ik werd goed geïnformeerd wanneer mijn bank geleverd werd

Ik vind het zeer slecht dat mijn bank, waar ik duizend euro voor betaal, beneden bezorgd is en niet omhoog getild werd. Ik ben alleen en had geen hulp. Ik koop een, voor mij, dure bank en verwacht dat ook de service hierbij. De bank heeft enkele dagen beneden in de schuur moeten staan, omdat ik geen sterke mannen had om de bank omhoog te tillen. Daarnaast heeft de bezorger de bank van de laadruimte in de vrachtwagen af laten vallen, waardoor de poot is beschadigd. Wat doen we hier aan?

Pluspunten

aantrekkelijk product aanbod; heerlijk woon genieten snelle levering geen verzendkosten rustig thuis kunnen beoordelen of het product voldoet

?

Pluspunten

Leuke en kwalitatieve goede meubels, goede prijs, goede service, goede en snelle levering van de meubels.

Msschien toch zorhen voor een iets beter werkende website, maar voor de rest alles prima in orde.

Pluspunten

Snelle service en goed product

Pluspunten

Mooie producten!

Pluspunten

Snelle levering, leuk assortiment

Pluspunten

prima service en levering steeds oké!

Pluspunten

Dank voor de goede en directe versturing van het bestelde essen bureautje.. Goede website,ik heb niet eerder van het bedrijf gehoord maar na deze positieve ervaring kan ik anderen dit bedrijf aanbevelen. de afwerking,materialen en instructie voor de opbouw zijn goed,

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

In eerste instantie kreeg ik korting omdat op de dag dat de bank zou worden geleverd opeens bleek dat de levertijd met vier weken was verlengd.

Na die extra vier weken kwam er zonder enig bericht nog eens twee weken bij. Dat werd zeer kattig bericht toen ik vroeg wanneer de bank kwam. Na twee e-mails krijg ik geen reactie meer. Het is zeer onbevredigend om zo in de kou te worden gezet. Het geld is overgemaakt en ik weet niets.

Pluspunten

snelle en accurate levering, prima product (kinderledikant).

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Correcte nalevering van nieuwe kast deur

Wanneer je promoot dat je snel levert. Dit ook uitvoeren. De gekochte kast was op vooraad maar werd pas bijna 4 weken geleverd..... Jammer

Pluspunten

Wordt snel geholpen

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV