Kast was beschadigd waarschijnlijk for transport. Hierover een mail verstuurd. Tot nu het enige dat ik heb vernomen is dat er personeelstekort is en met mijn probleem word niks gedaan. Goede service, not!
Beste Siem, Vervelend dat dit enige tijd heeft moeten duren wegens drukte aan onze kant. Ik heb begrepen dat er toch een overeenstemming is gekomen en er een oplossing tot stand is gekomen. Nogmaals onze excuses. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
De ontvangen kast heeft twee beschadigingen. En de lade loopt pas na een hoop gedoe zoals het hoort.
Hi Laura, Wat vervelend om te horen. Onze afdeling klantenservice kampt nu met enorme drukte, maar we doen er alles aan om eventuele problemen z.s.m. op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Lang moeten wachten op de bestelde bijzettafeltjes. De levertijd werd uitgesteld. Besteld in augustus. Uiteindelijk bezorgd in november. Tafels van Woood zijn leuk en stevig. Ik ben er blij mee.
Hoi Ernie, Vervelend om te horen dat je zo lang moest wachten op de bestelde bijzettafeltjes. De levertijd van een product hebben wij niet altijd in de hand helaas. Door externe factoren kan het soms langer duren dan verwacht. Gelukkig ben je wel blij met de tafels! Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Duidelijk webshop en snel verzonden
Fijn om te horen Jeroen. Bedankt voor je aanbeveling! Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Kledingkast keurig bezorgd op de gewenste datum. Het waren in totaal 4 dozen. 3 van de 4 dozen waten best beschadigd, maar de inhoud is helemaal heel. Verder vriendelijke bezorger en prima bestelproces. Aanrader.
Beste Robert, Gelukkig was de inhoud van het pakket nog helemaal goed! Bedankt voor je positieve feedback, dit wordt erg gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Ik had iets besteld. Helaas is mijn artikel geannuleerd. Geen enkele communicatie van dit bedrijf. Heel vreemd
Hoi Simon, Wat vervelend om te horen. Dit betreffende artikel stond niet juist in onze webshop. Er is wel terugkoppeling geweest over de annulering middels een e-mail en de terugstortingen zijn direct in gang gezet. Wellicht dat de e-mail in je spam folder terecht is gekomen? Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Goede service en snelle levering. En een betaalbare prijs
Alles ging vlot zo als je het verwacht.
Heel tevreden. Besteld, onderweg en snel geleverd!
Goede instructies, mooie, fijne kwaliteit!
Wat fijn om te horen Femke. Bedankt voor je aanbeveling! Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
De eerste levering heb ik teruggestuurd, omdat deze was beschadigd.
Hoi Alex, Bedankt voor je feedback. Vervelend dat de eerste levering niet goed was. Hopelijk is het nu allemaal in orde. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Bestelproces liep goed en bezorging was netjes op tijd.
Snelle levering na plaatsen bestelling. Wel jammer dat bezorging maar met 1 chauffeur is en dus geen levering op verdieping mogelijk is via de betreffende transportdienst. Dit werd overigens wel duidelijk gecommuniceerd.
Hoi Boukje, Bedankt voor je feedback. Fijn dat het wel van tevoren goed gecommuniceerd is. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Heldere communicatie, absoluut geen op of aanmerkingen.
De producten van basiclabel voldoen aan mijn verwachtingen. Of het nu een kast is of een opbergplank. De kwaliteit en de vormgeving waardeer ik
Donderdag online besteld. Vrijdag telefoontje van de transporteur en maandagochtend geleverd in Brussel! Helemaal tevreden dus. Ik raad Basiclabel ten zeerste aan!!
Zeer slecht bedrijf. Wij hebben hier een stoel besteld om deze te testen alvorens we een grotere order zouden plaatsen. Helaas vonden we de stoel niets, dus de bestelling retour gemeld. De zending retour gezonden met het retourlabel vanuit Basiclabel (antwoordnummer, zonder barcode). Vervolgens beweren zij niets te hebben ontvangen en sturen ze doodleuk incasso emails. Sorry, maar wij zijn niet aansprakelijk voor een verdwenen retourzending aangezien Basiclabel de vervoerder zelf heeft gekozen. Kortom, een zeer slecht bedrijf!
Beste Jessien, Hartelijk bedankt voor je feedback. Het retourlabel welke per mail wordt toegestuurd mag op het pakket geplakt worden, zodat het pakket bij het postpunt snel kan worden verwerkt i.v.m. het adres en bij retourontvangst in het magazijn op het ordernummer wat erop is ingevuld. Deze bevat inderdaad geen barcode. Bij het inleveren van het pakket bij PostNL wordt de echte verzendsticker aangemaakt voor de retourzending en geregistreerd. Je ontvangt hiervan altijd een Track & Tracebewijs. Wij geven in de mail aan dat je het verzendbewijs met Track & Trace goed moet bewaren totdat de retour volledig door ons is afgehandeld. Dit bewijs hebben wij opgevraagd, maar is helaas niet in jouw bezit waardoor de zending niet getraceerd kan worden. Dat vinden ook wij erg vervelend. Bij het plaatsen van de bestelling heb je gekozen voor betalen via Afterpay. Daar zijn bepaalde voorwaarden aan verbonden. Een betaling via Afterpay moet binnen een bepaalde tijd worden voldaan en kun je altijd zelf pauzeren of aangeven dat je de order hebt geretourneerd. Je kunt hierover zelf contact opnemen met Afterpay. Wij hopen uiteraard dat dit alsnog verder kan worden opgelost voor je. Met vriendelijke groet Team Basiclabel
Makkelijk besteld en snel geleverd
Prima kast
Volgens afspraak geleverd.
Prima communicatie en de kast is geleverd op het afgesproken tijdstip!
snelle en nette levering. Kast is alleen niet super netjes afgewerkt.
Hallo Els, Allereerst onze excuses voor de late reactie. Het is momenteel erg druk bij onze klantenservice. Bedankt voor je feedback. Wat jammer dat de kwaliteit niet helemaal naar wens is. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
We hadden een lampenvoet besteld, echter deze kwam beschadigd aan. Werd heel netjes opgelost, een nieuwe werd opgestuurd. En deze ziet er geweldig uit!! Hartelijk dank.
Mooie kast zoals op de foto's enkel jammer dat op de deurtjes wat krassen zitten.
Hallo Cindy, Bedankt voor je feedback. Wat jammer dat de kwaliteit niet helemaal naar wens is. Onze klantenservice is 6 dagen in de week bereikbaar bij problemen met producten of als je ontevreden bent. Wij zullen de klantenservice naar aanleiding van jouw review contact met je laten opnemen. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
1 Jan Tinbergenweg
Hoorn 1689 ZV