Pluspunten

Bericht over langere levertijd en of we dan de order wilden laten staan of cancelen; teruggave ivm korting enkele dagen later.

Pluspunten

Mooi product, carved lamp !

Even op de hoogte houden tussentijds wanneer de levering plaats zou vinden , nu stond er niets wat ik kon volgen ,stond geen acties, maar ik wachtte nog op een lamp. Gaf dus beetje verwarring.

Pluspunten

De link met track and trace deed het niet. Een mail wanneer de producten worden verzonden zou ik fijn hebben gevonden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie spullen voor een redelijke prijs.

Als iets niet op voorraad is,dan melden via mail.moest er nu zelf achteraan.

Pluspunten

fotoplank beschadigd tijdens transport, na mailtje binnen twee dagen nieuwe ontvangen!!

niet nodig

Pluspunten

snelle levering Mooie site Mooie produkten

Pluspunten

Prachtig product, Snelle levering, goede prijs. We hadden 2 rechter planken in het pakket in het pakket ipv een linker en een rechter. Dit werd na 1 telefoontje nagestuurd en was er binnen 2 dagen.

Pluspunten

Perfekte levering, alles netjes verpakt en een leuk kadootje van gemaakt. En netjes op tijd geleverd. Uitstekend!!

niks

Pluspunten

Goede service. Snelle en vriendelijke reactie van de klantenservice op een vraag. Hoge service door gratis verzenden en retour. Wij hadden ons verkeken op de grootte van een aangeschafte stoel maar dat was geen probleem voor de retourservice.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

verpakking beter controleren had kleine beschadiging in paneel van kast,en doos was aan uiteinde flink nat of in wagen van bezorging nat geworden of in opslag

Pluspunten

Bestelling via website gaat makkelijk en snel. Goede communicatie omtrent levering. Goede afhandeling.

Levering zou iets sneller mogen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke en mooie site.

Duidelijkheid over verzending, op de site stond 2-3 werkdagen. Dit is niet gehaald. Zal mede te maken hebben met de periode tussen Kerst en Nieuwjaar. Spiegel hangt inmiddels perfect!

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd

Pluspunten

Snel, geen verzendkosten en mooi ingepakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed verpakt

Levertijd

Pluspunten

Goede en prettige service, ook in de winkel Tijdschriften, kaarten en folder pakket bij bestelling is super leuk - wordt erg gewaardeerd! Betrouwbaar Breed modern assortiment Levering door vervoerder is goed en communicatie over afleverdatum en tijdstip is top!

Zou wel fijn zijn als je misschien iets meer keuze mogelijkheden hebt qua kleur van de meubels. Tot nu toe heb ik paar keer gehad dat ik iets wilde dat maar in 1 kleur te bestellen was. Tip: aanbieding in combinatie met een woonblad of interieurstyliste of korting op verf

Pluspunten

Snelle en nette levering. Leuke producten. Veel op voorraad.

Pluspunten

Snelle levering en produkt was super goed ingepakt tegen eventuele beschadigingen.

Pluspunten

snelle reactie op mail bij vragen en klachten, en snelle levering.

?

Pluspunten

Pluspunten

Vlotte levering.

Pluspunten

prima levering en prima product, zelfs nog eerder geleverd dan verwacht.

geen

1 Jan Tinbergenweg