Pluspunten
Volgen mogelijk nog.
VerbeterpuntenIk wacht nog op mijn producten. En zou niet weten hoe ik er achter kom wanneer ze komen.
Beste mevrouw van der Heijden, Hartelijk dank voor uw bericht. Wij hebben het voor u nagekeken en in verband met de kerst zijn de paketten iets vertraagd, maar op 27-12-2014 gelukkig toch nog bij u afgeleverd. Wij wensen u veel plezier met de plunje kledingrekken. Met vriendelijk groet, Team Basiclabel Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Pluspunten
Gratis verzending
Verbeterpuntensneller verzenden, klant informeren, verzendbevestiging, actuele levertijd op site aangeven
Pluspunten
Kwaliteit product is goed
VerbeterpuntenOp de site stond dat het artikel direct leverbaar was. De levering heeft 6 weken op zich laten wachten. Telefonische service geraadpleegd: was niet prettig. Er werd niet meegedacht.
Beste mevrouw Kreeft, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Hiermee proberen we onze site, service en dienstverlening te verbeteren. Wij vinden het heel vervelend dat het artikel zo snel uit voorraad is gelopen en dat de klantenservice niet naar tevredenheid was. Wij streven ernaar onze klant zo goed mogelijk te informeren en eventueel waar mogelijk een passend alternatief te bieden. Wij vinden het jammer dat dat bij u niet naar tevredenheid is gegaan en bieden daarvoor graag onze excuses aan. Tevens hopen wij u in de toekomst toch weer als klant van Basiclabel te mogen begroeten. Met vriendelijk groet, Team Basiclabel
Verstuur dit pas als het product geleverd is. We hebben het nog niet ontvangen.
Beste mevrouw Thoen, Hartelijk dank voor uw bericht. Het is uiteraard niet onze bedoeling om een beoordeling te vragen als u nog geen pakket heeft ontvangen. Dit gaat via een automatisch systeem na het verzenden van de order. Na het plaatsen van de order is pakket de volgende dag op 22-12 bij ons weggegaan. Zoals te zien in de status update. Wij hebben inmiddels contact met u gehad en het pakket voor u getraceerd bij post nl. Wij hebben voor u kunnen achterhalen dat het door post nl bij de buren is afgeleverd. Helaas heeft post nl u dit niet laten weten via een afleverbewijs in de brievenbus. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Pluspunten
Aardig personeel
VerbeterpuntenIk heb betaald met kadobonnen. Dit duurde in totaal dus 2 weken voordat ik mijn product binnen kreeg. Doordat je de kadobonnen moet opsturen.
Pluspunten
Snelle levering en prima verpakt
Op de website stond dat het product op voorraad was. Na een week nog niets ontvangen. Gebeld met klantenservice, product was nog op voorraad is mij verteld maar er was iets mis gegaan waardoor het nog niet verstuurd was. het zou meteen geregeld worden. Na 3 dagen nogmaals gebeld. Product is uitverkocht en komt pas in week 2 binnen. Het andere deel van de bestelling word `alvast` wel opgestuurd (waarom dan niet meteen, er gaat 2 weken overheen). Het is een vervelende situatie, Het zou netjes zijn om in deze gevallen de klant op te bellen en uit te leggen dat er iets mis is gegaan waardoor de klant op de hoogte is. Ik hoop dat ik alles nog in goede orde ontvang.
Beste mevrouw Kriesels, Hartelijk dank voor uw feedback. Helaas bleek de eiken fotolijstplank inderdaad niet meer voorradig, waardoor de order op een levertijd van twee weken is blijven staan. Dit was aangegeven op internet bij uw orderstatus. Het spijt ons dat u er niet persoonlijk per mail over bent geïnformeerd, zodat u eerder had kunnen beslissen om de andere producten alvast te laten versturen. Wij zullen kijken hoe wij deze service in de toekomst kunnen verbeteren
Pluspunten
Pluspunten
De bestelde meubelstukken zijn van goede kwaliteit en erg naar tevredenheid.
VerbeterpuntenLeveringtermijn/communicatie: 2 bestellingen gedaan bij BasicLabel, in beide gevallen liet de leveringstermijn en afhandeling hiervan te wensen over. De producten die direct leverbaar waren bleken dit bij nader inzien toch niet te zijn. Tijdens communicatie hierover allerlei verwarrende berichten via E-mail en per post.
Beste mevrouw Leppers,Hartelijk dank voor uw beoordeling. Helaas is inderdaad gebleken dat in beide gevallen de artikelen niet meer voorradig stonden. Wij hebben u direct per mail geïnformeerd. Helaas kwamen de artikelen pas na een aantal weken weer in voorraad bij ons magazijn. Wij danken u voor uw feedback en zullen deze meenemen om de service en informatievoorziening in de toekomst nog meer te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Pluspunten
Voor de Kerst had Basiclabel beloofd dat mijn bestelling nog binnen zou komen, ze hebben woord gehouden en perfect vlak voor Kerst kwam het binnen. Dus een pluim voor dit bedrijf
Pluspunten
Prima geleverd! Erg gemakkelijk te monteren! We zijn tevreden!
Pluspunten
prima goederentracksyteem , op tijd afgeleverd, en heel zorgvuldig ingepakt. mooi product voor weinig geld. een aanrader
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed verpakt.
VerbeterpuntenErg lange levertijd!
Beste mevrouw vd Most, Hartelijk dank voor uw feedback. Graag wil ik via deze weg laten weten dat er inderdaad een levertijd op een artikel heeft gezeten. Dit staat bij ons op de website aangegeven bij het artikel zelf en wordt in de orderstatus gecommuniceerd. Mocht u vragen hebben over uw order of de levertijd dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Pluspunten
Snelle levering, mooi verpakt
Krijg ik het bestelde nog op tijd in huis om het als geschenk onder de kerstboom te leggen? Als ik het op tijd in huis heb krijgt u van mij meer sterren.
Beste mevrouw Ritsema, Wij hebben u inmiddels via de mail reactie gegeven en wensen u hele fijne dagen. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Pluspunten
Helemaal top, gisteren besteld en vandaag in huis En ook nog zonder verzendkosten, super!!!
Pluspunten
Pluspunten
Bij verkeerde levering wordt direckt alles prima geregeld! Zelfs het te veel betaald bedrag wordt terug gestort op de betaalrekening van de klant!
Verbeterpuntenhouden zo !!
Pluspunten
Producten van goede kwaliteit.
Pluspunten
Snelle bezorging, volledige levering
VerbeterpuntenOp de site vermelden hoe lang het gemiddeld duurt om een artikel in elkaar te zetten (indien van toepassing)
Pluspunten
Het is leuk ingepakt en een woonblad erbij.
VerbeterpuntenJe moet lang wachten voordat het pakket verstuurd wordt. Heeft 1,5-2 weken geduurd.
Beste mevrouw van Dooren, Hartelijk dank voor uw feedback. Graag wil ik via deze weg laten weten dat er een levertijd op het artikel heeft gezeten van twee weken. Dit staat bij ons op de website aangegeven bij het artikel zelf. Gelukkig heeft u het inmiddels ontvangen en wensen wij u hele fijne dagen. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
1 Jan Tinbergenweg
Hoorn 1689 ZV