3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs en snelheid

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Te lange wachttijd! Bij levering laten betalen, nu 4 wk op mijn gekochte item moeten wachten maar wel betalen! Zeer slechte service. Tevens is het geleverde product niet zo mooi als op de woonbeurs ook zo' n tegenvaller

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie spullen tegen een scherpe prijs. En fijn dat je het leverproces kunt volgen.

Levertijd echt ontzettend lang. 4 oktober besteld, 22 oktober geleverd. Na dit soort levertijden te weten zou ik niet snel een tweede bestelling plaatsen en jullie daarom ook niet aanbevelen.

Pluspunten

Product is netjes verpakt. Snelle reactie op mijn mail bericht.

Pluspunten

Wij hebben dit gekocht als cadeau. Er was ons een link gestuurd voor een zwarte koekoeksklok. Die werkte niet. Toen kregen wij een link voor een witte. Die hebben wij gebruikt en wat schetst onze verbazing: wij krijgen de zwarte klok. Daar moet u wat aan doen. Gelukkig was in eerste instantie om de zwarte gevraagd anders hadden we de klok weer terug moeten sturen. Van andere bedrijven krijg je een mailtje dat je bestelling wordt verstuurd. Dat is erg prettig want dan kun je zorgen dat je thuis bent als de bezorger komt.

Pluspunten

Snelle levering. Bij het in elkaar zetten van de kast miste ik een klein onderdeel. Na een e-mailtje is dit binnen een week gratis opgestuurd. Uitstekende service!

Pluspunten

- snelle verzending - concurrerende prijs

Pluspunten

Snelle gratis levering, mooi product.

Een mooi vloeipapier er omheen voor het cadeau gevoel zou ik leuk vinden.

Pluspunten

Vlotte levering en netjes ingepakt.

Pluspunten

Snel geleverd, netjes verpakt

Pluspunten

Vriendelijke benadering, snelle levering

Pluspunten

Super goed verpakt, en net zo moooi als op de foto!

misschien een mailtje sturen als de bestelling toch een week later wordt bezorgd

2 sterren: slechter dan verwacht

Bij bestelling was artikel op voorraad. Een week later niets. Gemaild en dan krijg ik te horen dat het artikel uitverkocht was en zeker de week erop geleverd zou worden. Vandaag geleverd. Voorraadbeheer klopt dan niet of mijn route lag niet gunstig.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Raar dat ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen heb en nu naar mijn mening over mijn bestelling wordt gevraagd. Het artikel was op voorraad volgens de webshop maar na een week wachten telefonisch contact te hebben opgenomen, bleek dat dus niet zo te zijn. Wacht nu nog steeds op het artikel?!?

Pluspunten

Snelle verkoop en afhandeling. Bovendien was het gekochte item snel in huis.

Pluspunten

Snelle bezorging. Keurig verpakt en in goede staat ontvangen. Artikel is van prima kwaliteit.

Pluspunten

Redelijke snelle levering,goede kwaliteit,verpakking goed. Totaal niets op aan te merken.

Pluspunten

Mooie spullen, netjes geleverd. Goede service op de Woonbeurs.

Op de Woonbeurs aankoop gedaan. Er werd verteld dat het product snel geleverd zou worden (waarschijnlijk al de volgende dag!). Dit was uiteindelijk 2 weken later! Ook moest het product nog gemonteerd worden. Dat wist ik niet van te voren.

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit, goedkoper dan concurrent en snel geleverd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Twee en halve week later, en nog geen levering!!!

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV