1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Op Basic Label heb ik stoelen besteld die op status: direct leverbaar stonden. Vervolgens krijg ik bericht dat dit niet het geval is, er is vertraging. Ze komen 5 weken later. Erg vervelend, als je er op gerekend hebt, maar kan gebeuren. Vandaag bel ik naar de klantenservice om te horen wanneer ze geleverd worden, aangezien ze in week 29 verwacht worden. Ik krijg te horen dat er WEER een vertraging is, en dat ik weer twee weken langer moet wachten. Ik vind dit erg slordig naar de klant toe.
Mevrouw aan de telefoon zegt, dat ze een compensatie kan regelen. Vervolgens komt ze terug aan de lijn, en zegt ze dat het toch niet mag.
Ik vind dat je zo niet met klanten omgaat. Twee keer een vertraging, dan het woord 'compensatie' in de mond nemen, en vervolgens toch niet geven. Daarna hoor ik haar vragen aan Maya, haar leidinggevende: '10 procent dan?" Maya zegt nee, en mevrouw zegt tegen mij dat het toch niet mag.
Bovenstaande kan gewoon echt niet door de beugel. 1 keer een vertraging kan gebeuren, maar twee keer een vertraging én ook nog zo'n slechte dienstverlening overtreft echt alles. Ik heb aan Maya gevraagd wat belangrijker is: klanttevredenheid of winst. Maya antwoorde met klanttevredenheid. Terwijl ik geirriteerd aan de lijn zat en alles behalve tevreden was. Bij Basic label staat de klant dus niet op 1, maar puur jullie winst. Dan moge duidelijk zijn na dit gesprek. Ik hoop dat jullie blij zijn met jullie winst.