Pluspunten

Zonder problemen werd de beschadigde wandplank opnieuw opgestuurd. We hoefden het beschadigde exemplaar zelfs niet terug te sture.

Track en trace van je pakket

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke werkbeschrijving, vlugge levering, mooi hout

De verpakking was kapot, waardoor een hoekje van het meubel is beschadigd. Jammer!

Pluspunten

* Goede en snelle antwoorden van de klantenservice over het product, voor aanschaf van het product * Fijn dat de chauffeur belt en een tijdvak van 2 uur doorgeeft, zodat je niet hele dag thuis hoeft te zijn * Mooi product, voldoet aan de verwachtingen * Goedkoper dan andere aanbieders van soortgelijke producten

* Op de site staat direct leverbaar, waardoor het lijkt alsof je het product snel in huis hebt. Wij hadden op dinsdag besteld en het werd pas een week later op dinsdag geleverd. Dat vond ik slechts een klein minpuntje.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De communicatie met de tweede dame.

Nadat wij een bed hadden besteld in april, kregen wij een dag voor levering in juni telefoon dat het bed uitverkocht was. De dame aan de telefoon vertelde dat het haar speet maar dat er niks aan te doen was. Volgens haar was basic label geen opslagloods en had ons verteld moeten worden dat wanneer we het bed later geleverd wilden hebben, er de kans inzat dat het bed uitverkocht kon raken. (Dit was ons niet verteld.) Het doel van het gesprek voor haar was ons rekeningnummer te vragen en door te geven dat het ornament wat we ook besteld hadden zou per post opgestuurd worden. We waren er erg boos over, we hadden alles netjes betaald, en 2 x contact gehad over de levering, waarin ons niks was verteld over de voorraad van het bed. Ik heb aangegeven dat ik erover wilde nadenken. We hebben een tweede keer gebeld en troffen een andere dame aan de telefoon, die zeer netjes en zakelijk reageerde. Ze kon weliswaar geen bed voor ons regelen maar kon wel regelen dat het ornament wat we ook besteld hadden, als genoegdoening gratis aan ons werd opgestuurd. De communicatievaardigheden van de eerste dame vonden we zeer beneden peil en geen reclame voor het bedrijf basic label.

Pluspunten

Snelle verzending, netjes verpakt! Super tevreden! Houten randen hangen prachtig in mijn slaapkamer, erg blij mee!

Snelheid levering, duurde nu 4 werkdagen. Hier werd ik niet van op de hoogte gehouden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit bank

Er was niet verteld dat ze de levering tot de eerste drempel brachten en dus niet naar boven in m'n woonkamer. Het zou een verbetering zijn om dit duidelijk te vermelden. Ik had graag updates willen krijgen wanneer de bank geleverd zou worden.

Pluspunten

prachtige spullen, uitstekende service, makkelijk te bestellen, afspraken worden nagekomen, vriendelijke medewerkers, aflevering top met telefoontjes vantevoren

geen idee

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Pakket was snel klaar om geleverd te worden. In elkaar zetten van de meubels was eenvoudig.

Bezorgen kon niet op vrijdag, dat was voor ons wat lastig.

Pluspunten

Prima service, voorlichtingen en aflevering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer goed klantenservice!

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke webwinkel.. voldoende productinformatie bestelproces is makkelijk, thuisbezorging op afspraak

geen

Pluspunten

Pluspunten

Aardig te woord gestaan aan de telefoon

Met levering iets misgegaan. Bij eerste levering slechts 1 stoel geleverd ipv 2. Bij telefoneren wel zeer klantgericht te woord gestaan!!!

Pluspunten

Snelle levering, leuk ingepakt en daardoor persoonlijk tintje :-)

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de prijs/ kwaliteit verhouding Ik vond het erg leuk dat mijn bestelde item in kadopapier verpakt aankwam, vooral omdat het een cadeau voor mijn vriend was en omdat het niet vermeld was een extra leuke verassing De levering was snel Er is rekening gehouden met mijn voorkeur om bepaalde kleurtinten te gebruiken

Ik kon niks lezen over de levertijd, vond dit niet perse een verbeterpunt, eerder opvallend.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering en vriendelijke bezorger. Mooie artikelen.

Geen duidelijke aanduiding van het feit dat de spullen op de stoep gezet worden, waarna de bezorger weer vertrekt. Staat weliswaar onder de FAQ, maar de homepage doet anders vermoeden..

Pluspunten

Bestelling Bezorging Kwaliteit product

De instructie bij de kast kan nog gebruiksvriendelijker.

Pluspunten

Leuke moderne meubels, goede prijs-kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel, gezellige sfeer.

Afhandeling door bezorgdienst, in winkel werd aangegeven dat dag & tijdstip van bezorging kon worden afgestemd met bezorgdienst. Deze waren echter star en hielden vast aan een mogelijke bezorgtijd. Heb niet zelf deze ervaring gehad, maar mijn man.

Pluspunten

prima, leuke spullen, netjes gebeld over dag van bezorging

zou misschien iets sneller bezorgd kunnen worden, als ik echt iets moet zeggen..

Pluspunten

De aankoop is prima verlopen. Communicatie helder en duidelijk, artikel is ook helemaal zoals we hadden verwacht. Prima verpakt, kortom heel tevreden!

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV