bed werd in al eerder geopende doos beschadigd geleverd. We hebben er zelf tig keer achteraan moeten mailen en bellen om voor elkaar te krijgen dat bed overhaald werd en we hebben nog steeds geen bedrag terug.
Beste Roeline, Bedankt voor je feedback. Wij vinden het erg vervelend dat het afhalen langer heeft geduurd en je hier meerdere malen achteraan moest bellen. Excuus hiervoor! Alles is vandaag voor je in orde gemaakt! Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
ontzettend goed
Uiterst tevreden.
Goede service mbt het afspreken van de levering Bezorger was ondanks de files binnen het afgesproken tijdsblok Mooie tafel In elkaar zetten vroeg wat handigheid
Easy to order (I could use my credit card). Fast delivery.
Product was kapot, ik wacht op een nieuwe kruk,
Hallo Jantien, Bedankt voor je beoordeling. Erg vervelend dat de kruk kapot is aangekomen! Je aanvraag is in behandeling genomen en je ontvangt de nieuwe kruk binnen 5 werkdagen. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Meerdere producten besteld. Helaas was een product beschadigd. Ik heb dit doorgegeven en ze stuurde direct een nieuwe op! Super service!
In mail was direct duidelijk dat de bezorger contact op zou nemen voor de exacte leverdag. Wel stond het dat het waars paar dagen later geleverd zou worden. Helaas geen gehoor gekregen van bedrijf, maar een mail later dat ze mij niet konden bereiken, zonder gemiste oproep? Helaas was het pas mogelijk om ruim een week later een afleverdag te kiezen. Erg balen!
Ik heb de gave kast James, erg blij mee. Maar de servies vind ik slecht. Zodra de kast binnenkwam zagen wij bij het uitpakken dat de deur beschadigt was, gelijk een foto van gemaakt. Oplossing was het toe sturen van een lakstift om de beschadiging bij te werken. Dit toe sturen duurde 2 weken. Bij het in elkaar zetten is de beschrijving te kort. Het onderste plankje achter de schuifdeurtjes kan maar op 1 manier gemonteerd worden, anders kunnen de schuifdeurtjes niet bevestigd worden. Helaas wordt je daarop niet geatendeerd en kom je er pas achter als De kast helemaal klaar is. Hierop hebben wij een mail gestuurd dat de kast meer voelt als een showmodel en graag of een financiële vergoeding of andere kast willen. ( na bijwerken kast blijf je den deukje zien), maar daarop na een week nog geen reactie. Jammer dit. Want de kast is echt heel tof
Hallo Karen, Bedankt voor je feedback! De klantenservice heeft contact met je gezocht en gaat het verder oppakken. We hopen dat je snel weer met veel plezier en een goed gevoel gebruik maakt van de kast! Met vriendelijk groet, Team Basiclabel
Alles naar wens en een prachtige tafel
Vandaag besteld morgen in huis zonder verzendkosten. Top
Netjes op tijd geleverd en zonder verzendkosten. Dat is uitzonderlijk. Het materiaal zoals omschreven was ook zoals gezegd. In een woord; keurig.
Goedkoper dan elders, snel verzonden maar 1 van de 2 muurplankjes was beschadigd.
Prima service en snelle levering.
Behoorlijk onbeleefde bezorger. (te) Veel tijd nodig voor assemblage. De instrukties voor aanbrengen van rollagers voor lade zijn onduidelijk. Is niet de schuld van retailer maar kan beter (door producent)
Orientatie op de website en aankoop in de winkel incl. advies helemaal prima. Logistiek niet OK: diverse mails en telefoontjes zijn nodig om de levering geregeld te krijgen met zowel Basiclabel en de vervoerder (Dutchned). Afgelopen zaterdag zijn de items geleverd en 1 item toch niet geleverd. Dit zorgt voor irritatie aan onze zijde juist omdat we al veelvuldig over levering gecommuniceerd hadden. Over de producten: bed en nachtkastje helemaal goed en leuk. Bureau ook leuk, maar daar missen wat boorgaten en sluit de lade niet goed. Ik begrijp dat we geen topkwaliteit mogen verwachten voor dit prijsniveau, maar dit is gewoon jammer.
Hallo Job, Hartelijk bedankt voor je beoordeling en feedback! Jammer dat het logistiek niet helemaal naar wens is gegaan met de aanlevering. Excuus hiervoor! Onze klantenservice zal contact met je opnemen om te kijken of het probleem met de lades verholpen kan worden. Met vriendelijk groet, Team Basiclabel
Ik bestelde een skik kast op donderdag. In de bestelling stond dat hij ong. Maandag bezorgd zou worden. Uiteindelijk kon ik bij de datum prikker pas do aangeven. Dag voor levering kreeg ik nog een mail. De lades komen nog een week later... erg fijn. Veder is de kast Ikea kwaliteit maar met meer onderdelen. Zaten al putjes in het hout en een plank had een flinke geul (onder het mom van natuurproduct). Kast voelt kwetsbaar en niet zo massief als op de fotos. Gebruiksaanwijzing was duidelijk. 550€ voor deze kast is echt niet de investering waard.
Keurige bezorging. Goede prijs kwaliteit verhouding, duidelijke handleiding.
Bestelling wordt meerdere malen afgeschreven van creditcard en niet retour geboekt. Het bedrijf claimt dat zij dit niet kunnen!!! 3 maanden later - en het geld is nog altijd niet teruggestort.
Beste heer mevrouw de Vries, Hartelijk bedankt voor uw feedback. Onze klantenservice wacht nog op de juiste gegevens en zal contact met u opnemen. Wij hopen het snel te kunnen retourneren. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Op de website iets moois gevonden, online bestelling en betaling eenvoudig. De volgende dag het artikel keurig verpakt afgeleverd. Prachtige producten efficiënt en effectief kunnen bestellen en te ontvangen, daar hou ik van. Tot de volgende keer!
Volgende dag in huis, keurig afgeleverd! Zeer tevreden met mijn aankoop van 2 tafellampen.
Op 18 juli 2019 besteld in de winkel. Bestelling is in voorraad. Volgens bericht van 19 juli kon de bestelling pas 12 augustus geleverd worden. Via de tracking code ontdekte we bij toeval dat de levering was uitgesteld naar 21 augustus. Dat kon niet via een berichtje in e-post. Dus maar telefonisch geinformeerd naar het waarom. De bestelling was niet compleet in voorraad. Wat er niet was en het waarom kon de telefoniste ons niet vertellen. Bestelling werd op 28 augustus geleverd. Bij de levering van de bestelling zijn verschillende onderdelen in de verkeerde kleur geleverd. In de winkel dat op 28 augustus gemeld maar tot op heden geen reactie ontvangen.
Beste heer/mevrouw Boukens, Hartelijk bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat er niet helemaal duidelijk uitgelegd kon worden welk pakket van de kast precies was vertraagd en tevens de hele zending vertraagd is geweest. Helaas gebeurt het wel eens dat er in het productieproces een pakket is vertraagd en de kast daardoor niet tijdig compleet kan worden gemaakt. Het is dan noodzakelijk om de hele zending uit te stellen. Excuus voor het ongemak wat u hiervan heeft gehad. De winkel is benaderd voor de handvatten die in een verkeerde kleur zijn geleverd. Er wordt spoedig contact met u opgenomen. Team Basiclabel
Zoals ik al zei hoefde er niet lang op te wachten
Een erg zending zelfs montage materiaal was er bij.
Mooie producten & goede service!
1 Jan Tinbergenweg
Hoorn 1689 ZV
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire