Snel en netjes verstuurd !!

Snelle levering en tevreden met het bestelde !

Super snelle levering

Snelle levering en hele mooie kast.

Snelle levering artikel precies wat ik verwachtte

Snelle afhandeling en levering

Tafel van Woood besteld en binnen 4 dagen geleverd op een dag die ons het beste uit kwam. Heel tevreden!

Helemaal top!

Hele fijn winkel/webshop en super vriendelijke en behulpzame klantenservice, ik bestel hier heel graag!

We hadden een nekrol gekocht die snel verzonden was, maar helaas was de kleur voor ons niet passend, Gratis retour gestuurd en binnen een week het geld retour ontvangen top zo hoort het.

Kwaliteit

Koop je bij Basic Label dan koop je kwaliteit De levertijd op de website klopte met mijn aankoop niet Dit werd aan drukte geweten

Top service!

Helaas was mijn product beschadigd maar dit is mega snel opgelost! Snelle klantenservice en snelle afhandeling! Ik beveel basic label zeker aan!

Fijne site, duidelijk, snelle levering

Niets te melden! Ga zo door

Precies wat ik ervan verwachtte

Mooie wanddecoratie!

Snel geleverd en product nog mooier dan op de foto

Mooie kast ontvangen. Met levering kleine beschadiging opgelopen maar netjes opgelost door verf en vergoeding

fijn product

Snelle levering, goed verpakt. Blij met mijn rekjes!

Goede prijs, snelle levering, goede service bij klein defect van product (was niet te voorzien)

Zie hierboven. Tip: De dozen waar de producten in geleverd werden waren beschadigd of zagen er eerder gebruikt/geopend uit, dat kan iets beter dus.

Goede service.

Een grote lampenkap besteld bij Basiclabel. Helaas werd deze kapot afgeleverd. Binnen een week werd een nieuwe lamp afgeleverd en werd de oude opgehaald door hun ophaalservice. Snel en makkelijk contact te krijgen met de helpdesk.

Goed,snel, mooie afwerking

Nog niet zo heel veel gekocht ,met de nadruk op nog,daar dit door goede ervaring ,absoluut vaker zal gebeuren.

Iedere keer weer een feestje

Makkelijk bestellen, goede prijs, perfecte levering en heel veel plezier en gemak van de spullen

Netjes verpakt

Snelle levering en heel goed verpakt!

goede service, producten naar wens

Bezorgservice was op tijd en producten zoals de foto.

Makkelijk bestellen en snelle levering!

Tafel gekocht en deze werd snel geleverd. Net als de later nog eens bestelde meubel olie.

Zeer goed!

Mooie zeer stevige bistrotafel van Zuss. Goed ingepakt en op tijd bezorgd.

Helemaal blij

Súperblij met mijn 6 tuinstoelen! Voordelig geprijsd, erg snel geleverd en ze zitten heerlijk!

Niet in levering

Een dikke tien voor jullie service, ik ga zeker weer iets bestellen. Verheug me nu alweer op jullie nieuwe collecties. Dankjewel.

Mooie kast

Mooie kast. Zat een een duidelijke beschrijving bij. Alleen heb ik minpuntje over het bezorgen. Ik kreeg mail dat ze tussen 7 en 9 uur kwamem bezorgen. Ik ging bellen omdat wij nog niet in het huis wonen waar de kast werd afgeleverd. De mw aan de telefoon was zeer onvriendelijk en gaf aan dat ze niets kon wijzigen en dat wij de eerste op de route waren. Dus om 6.45 was ik bjj ons lege nieuwbouw huis. Kwamen ze om 8.30 uur

Top service, mooie producten, vernieuwend!

Meerdere (veel) ervaringen: altijd goed! Wel eens montage schroef gemist: klacht meteen opgepakt en snel alsnog ontvangen.

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire