Laden reviews...
33 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
I clienti apprezzano la consegna rapida e un servizio clienti disponibile. A volte ci sono ritardi o danni parziali, ma la qualità del prodotto è in genere alta. L’assemblaggio è semplice e la comunicazione può essere migliorata in alcune situazioni.
Het product komt overeen met wat ik op internet zag staan.
5 August 2020
Karin
Burgers
Karin
Alkmaar
In de winkel 2 nieuwe stolen besteld en daar meteen betaald per pin. Een paar dagen later per pakketdienst keurig verpakt thuis bezorgd.
Marco
Hoorn
snelle levering, alles volgens afspraak.
RVB
WOMMELS
Prima product. er is extra moeite gedaan om een tijdelijk onleverbare kleur toch snel te versturen. Heel goed.
3 August 2020
Paul Janssen
Leusden
Snelle levering, netjes binnen gebracht
3 August 2020
Sifa
Amsterdam
Goede website met duidelijke foto’s en omschrijving. Na afronding bestelproces volgen de nodige updates t.a.v. de bestelling die op meerdere momenten te volgen is. Ook over de bezorging vindt er ook meer dan voldoende berichtgeving plaats, bijv. de exacte datum en tijd. De kast die wij besteld hebben voelt degelijk en goed aan. Het is echt hout, niet van die spaanplaat van de Ikea. Weliswaar iets duurder maar dan heb je ook een echte kast. Zeer tevreden over het proces en het product zelf.
Dominique
Roermond
Prima product en goede service!
Jacoline
H.I.Ambacht
Ik was op zoek naar een kledingkast voor mijn zoon, namelijk een Woood connect 3 delige kast. Veel sites bezocht, maar nergens zo goedkoop als bij Basiclabel. Na bestelling wordt je op de hoogte gehouden door de makers van de kast en vervolgens door het transportbedrijf. Prima afspraak over levering kunnen maken. Je kunt naar mijn mening dus prima bestellen bij Basiclabel!
Edwin
Helmond
Het product is snel en goed geleverd. prima product
Wiepko Mulder
LEUSDEN
Kast besteld en meteen betaald Vond de wachttijd erg lang ( weet wel dat corona meespeelt) Vond ook jammer dat je tussentijds niet op hoogte gehouden werd Levering was overigens prima
Carin
DEN HELDER
Langer wachten dan vermeld op de site. Soit. De maten kloppen niet. Getoond 42 hoog, geleverd 40 hoog. Er ontbraken sluitringen bij de poten, die er volgens de beschrijving wel bij moesten zitten.
31 July 2020
F.
Hoogland
Kast besteld... bezorging was prima maar de kast zaten veel beschadigingen op, gelukkig aan de binnenkant en de beschrijving van het in elkaar zetten was echt onduidelijk! Hij sluit aan de bovenkant niet mooi aan echt jammer .., op zich een leuke kast
31 July 2020
Conny
Haarlem
Ik had 4 locker kasten besteld. Snelle service en vriendelijke chauffeur die me even hielp sjouwen. De kasten moesten nog in elkaar gezet worden maar dit was een koud kunstje en super makkelijk. Alles is mooi opgeborgen en ik ben er super blij mee!
Annemarie Grolleman
DEVENTER
Het product was te groot,vlg de regels teruggestuurd. Lang moeten wachten voordat ik het geld terughad,nog een keer gebeld en toen duurde het nog even.
Esther
Weerselo
Ik ontving een kastje die ik besteld had maar er ontbrak iets en het zag er anders uit dan wat ik op de afbeelding zag. Hierover gemaild, geen reactie. Hierover gebeld, ruim 10 minuten in de wacht. Uiteindelijk geretourneerd op 11 juli en nu 11 dagen later nog steeds niet gehoord dat jullie het product hebben retour ontvangen. Het lijkt mij dat dit beter moet kunnen...
Judith
Haarlem
Hallo Judith,
Bedankt voor je beoordeling!
Afgelopen maandag is er contact geweest via de mail en is tevens de terugstorting voor je in gang gezet. Het staat dan binnen ongeveer 5 werkdagen retour op je rekening.
Met vriendelijke groet,
Basiclabel
Prima service. Toen het product binnen de leveringtijd in kosten werd verlaagd, heb ik na een mailtje het verschil in prijs terug gekregen. :)
Guido Smit
Rotterdam
Kast ziet er mooi uit, redelijk goed in elkaar te zetten. Wel een hele klus in je eentje. Heb er al veel plezier van.
Saini
utrecht
Zeer mooie producten. Goede en snelle levering
Ingrid Dapper
SCHOORL
Het product is prima, mooi bureau. Moest er echter wel ruim 2 maanden op wachten en kreeg via de mail geen respons.
28 July 2020
Suzanne
Hoorn
Hallo Suzanne,
Bedankt voor je beoordeling.
Wat vervelend dat je geen reactie hebt gehad. Excuus hiervoor!
Het bestelde buro was inderdaad niet meteen beschikbaar.
Gelukkig heb je hem inmiddels ontvangen en we wensen je er veel plezier van!
Team Basiclabel
Veel bestelgemak en zeer snelle levering van een heel mooie tafel. Wij zijn zeer tevreden.
27 July 2020
Jac
Alkmaar
Bestelling plaatsen ging heel makkelijk en bij de bestelling krijg je gelijk te zien wanneer de spullen geleverd worden en precies op de aangegeven datum Helemaal top
Anja
Purmerend
Laagste prijs voor de kast die ik besteld heb, snel en netjes geleverd, waarbij ik zelf de bezorgdag aan kon geven, echt top!
Jolanda
Breda
We hebben een bureau van Woood besteld. Het product was voordelig en snel geleverd.
Mees
Enschede
Super mooie en stevige kast met veel ruimte erin! Wij vonden het wel lastig om de kast in elkaar te zetten.
Maaike
Zeewolde