Goede voorlichting en service

De stoel waar ik belangstelling voor had , was niet onvoorwaardelijk in de lerenbekleding, maar kon besteld worden en mocht terug naar de winkel als de stoel niet aan de verwachting zou voldoen.. Na 7 weken is de stoel naar volle tevredenheid afgeleverd. 👍

Vriendelijk en goede service

Overal gaat er wel eens iets mis maar ook dan handelt basiclabel snel en klantgericht. Bedankt voor de fijne oplossing.

Onvoldoende

ben wel tevreden over Basiclabel.nl maar een Silas tafel geleverd, De Schroeven passen niet in het frame Het hoeft maar iets scheef te zijn en hij staat wiebelig. Sleutel werkt niet fijn.

Bestel hier graag !

Zoveel leuke dingen om uit te kiezen, echt een leuk assortiment ! En zo netjes dat er geen verzendkosten gerekend worden want dit is toch waarom de gewone winkel bij mij nog vaak wint. De website is overzichtelijk ( ook op je smartphone goed te doen ) en alles wordt supersnel en goed verpakt geleverd. Niks dan lof !!

mooi produkt, minieme montage/instructie, goede prijs

De onderdelen van de kast Woood Teun waren goed verpakt en genummerd. Helaas is de handleiding voor montage erg summier. Toen ik de kast rechtop zette stond hij wat wankel op z´n pootjes, 1 pootje stond ca 3 mm van de vloer, moest ik opvullen. Dit is volgens mij algemeen euvel van gelaste onderdelen, je kunt weinig doen om het goed in z´n verband te duwen. Bouten waren niet allemaal even gemakkelijk in te draaien, maar je moet even doorzetten.

Mooie kast wood grijs beton tweedeurs

Geweldige kast alleen een teleurstelling hoopte op leg planken erbij. Niet goed gelezen denk ik,eigen schuld .

Verkeerde aflevering

Van de 3 pakketten voor een nieuwe kast, was er 1 van de verkeerde kleur. Hopelijk wordt dit snel goed afgehandeld

Zeer goede service

Eerste kastje had nogal wat defecten maar werd snel omgeruild voor een goed kastje. Vriendelijk te woord gestaan en goede service

Super alleen jammer Van het gratis kussen

Tafel is top! Ik zou alleen een gratis kussen erbij krijgen maar niet gekregen.

Snelle en nette levering en hele goede service

Netjes te woord gestaan, goede uitleg geven. Genoeg keuze uit bezorg datums en op de afgesproken tijd netjes geleverd. Dank hiervoor. Andere bedrijven kunnen een voorbeeld nemen aan de services van Basiclabel.

Onervaren meisjes bij de kassa. Maar wel héél aardig!

Bijzonder dat het bestelde kastje als bouwpakket geleverd zou worden, terwijl we alleen de wieltjes aan de pootjes moesten schroeven. Zelfs bij de kassa werd gezegd dat er een hele duidelijke beschrijving bij zat, hoe het kastje te monteren. Ze hadden dus echt geen idee......

Mooie kast Prima

prima service

Lamp was snel binnen.

Mooie materialen

Besteld bij Basiclabel. Mooie spullen en materialen, snel besteld. Levering verliep met wat horten en stoten qua leverdatum. Alles netjes verpakt.

Vriendelijk en accuraat geholpen door de medewerksters in de winkel.

Vlot en met kennis van zaken geholpen.

Retour zenden is omslagtig en duurt lang

Het jammer dat je niet direct je spullen retourneren, maar eerst een aantal dagen moeten wachten op een mail met een retourbon. Die moet volgens hun op de buitenkant geplakt worden, ook raar kan eraf vallen. En nu wacht ik alweer ander halve wel op het geld. En op een reactie na een mail zeker vijf dagen of ze het ontvangen hebben. Echt slecht. Nog nooit zo iets meegemaakt. Echt jammer ik vind jullie spullen Zo mooi.

Mooie fotoplank.

Snelle levering.

Vriendelijk en doortastend

Aanschaf van een stoel in de winkel in Hoorn. Jonge vrouw was zeer adequaat in handelen en hulpvaardigheid. Transactie snel geregeld en leveren conform afspraak. Keurig!

Enige puntje... Er zit geen enkel schrijven bij. Misschien leuk om een kaartje en of visitekaartje toe te voegen aan het pakket!

Kochten 6 stoelen, welke ik binnen 2 dagen binnen had. Bleken achteraf niet te passen in ons interieur en hebben deze kosteloos weer terug kunnen sturen. Hebben ons aankoopbedrag daarna snel terugontvangen.

Ze doen wat ze beloven! En snelle levering

Bij een andere leverancier 2 maanden bezig geweest om hetWoood bed Dennis thuis te krijgen en uiteindelijk geannuleerd omdat ze aangaven dat het nog 2 mnd zou duren. Daarna meteen besteld bij basiclabel op een vrijdag de woensdag daarna stond het bij ons thuis netjes op afspraak geleverd!! Top service en snel

Waardeloos!!!!!

NOG NOOIT ZO’N SLECHTE SERVICE MEEGEMAAKT!!!!! Verkeerde kleur geleverd, veel te lang moeten wachten en uiteindelijk bleek er weer een onderdeel te ontbreken! Een zeer onvriendelijke medewerkster aan de lijn gehad die totaal niet klantvriendelijk was. Wij hebben gewoon meer dan 3 weken moeten wachten totdat het bestelde bed eindelijk compleet was in de juiste kleur en dit terwijl de levertijd 2 werkdagen zou zijn! Echt NOOIT meer en absoluut geen aanrader!!!!

Duurt lang

Een beschadigde kast geleverd en na 2 weken nog niet nieuwe onderdelen geleverd of een indicatie wanneer dat wel gaat gebeuren. De oude kast al weg gedaan en de nieuwe ligt in plankjes in de woonkamer samen met alle spullen. Heel handig met 2 kleine kinderen.

Snelle levering alleen de 2 kussens terug gestuurd.zit nu op mijn geld te wachten nog niks binnen!zouden meteen terug storten maar nog niks!das minder!

Goede service, mooi product.

Mijn bestelling was er snel en heb ik laten bezorgen bij de winkel. De track and trace code die ik via de mail ontving werkte echter niet helemaal goed: de data klopten niet volledig. Over het bestelde product ben ik erg tevreden.

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?