Klasse bedrijf, snelle en goede service

Basic Label is aanbevelenswaardig. Snelle service en goede orderafwikking

Snel geleverd en goed verpakt

Product is goed zoals ik had verwacht en snel geleverd

Ben helemaal fan

Leuke producten van goede merken

Beloofde leverdatum ruim overschreden

Levering de volgende dag zoals beloofd op de website haalt men bij lange na niet. Op mijn klacht hierover heb ik geen reactie mogen ontvangen.

Snel in huis, correcte bezorger!

Snel geleverd, keurig een tijdvak doorgekren correcte chauffeur die de bestelling kwam leveren.

Leuke webwinkel. Voordelige aanbiedingen.

2x de Woood Connect 3 deurs kledingkast kleur grijs besteld. Binnen 2 dagen afgeleverd. Aardige kasten. Deuren, kastdeuren, ladefronten en zijkanten van vurenhout oid niet het stevigste hout mi maar ziet er wel o.k. uit. Voor de rest prima webwinkel. Klantenservice was ook goed. Ik had een vraag over een van de deurtjes. Was snel opgelost. Probleempje kwam zeker vaker voor, haha.

Op de Tiest kastdeur zat er een beschadiging (knoest en kras)

De deur werd zonder probleem vervangen. Geweldige service.

Een woonwinkel waar je op kunt bouwen!

Zoals beloofd werd mijn bestelling de volgende dag al bezorgd. De gatis verzending was helemaal fijn! Mooie nette spulletjes! Zeer tevreden! Enige minpuntje vond ik dat de bestelling niet in 1 grotere doos samen was verpakt. Best kwetsbare spulletjes waren het.

prima!

Lampen keurig verpakt en geleverd.

Slechte levering

Mijn bestelling 1,5 week geleden gedaan, maar nog steeds niets binnen. De levertijd zou 1-2 dagen zijn. Ik moet er zelf achteraan, want vanuit basiclabel word je niet geinformeerd over de vertraging.

Overzichtelijk en mooie producten !

Website is overzichtelijk en duidelijk. De meldingen na bestelling waren snel en constant op de hoogte gehouden van de status. De levering zelf verliep vlot en de jongens waren netjes behulpzaam. Nadat alles was uitgepakt en op zijn plaats stond was ik erg blij met resultaat. Super!

Zoals verwacht!

Artikel is zoals verwacht. Mooie kwaliteit, ben er erg blij mee. Plus: supersnelle levering!

Bestel gemak op de site is erg goed. De bestelling werd snel geleverd maar helaas geen mail gekregen dat de bestelling werd verzonden en ook geen track en trace via postNL waardoor mijn pakket ergens anders werd geleverd.

Snel geleverd en eenvoudig te monteren (2 kasten)

Mooie kast

Mooie kast en snelle levering! Heel blij mee

Goede prijzen, snelle levering.

Sale artikelen leuk geprijsd, goede levering.

Prima service prachtige produkten groot en klein

Uitstekende webshop gebruiksvriendelijk en uitdagend

snelle levering pakket goed verpakt

snelle levering en goed verpakt

Top !

Leuke, smaakvolle spullen. Leuk winkelpersoneel en snelle en correcte levering. Complimenten !

goede service

Tot nu uitstekend geholpen

pakket was onvolledig, dus niet tevreden

Twee onderdelen ontbraken in het pakket. Ik heb daarover 2x gebeld. Meisjes aan de telefoon zijn super vriendelijk, maar zou fijn zijn als er vanuit basic label een mailtje gestuurd zou worden wanneer ik de onderdelen kan verwachten zodat ik er niet voor een tweede keer achteraan hoefde te bellen. Het is al vervelend genoeg dat de kast op 27-11 bij mij is afgeleverd en dat ik nu nog een week moet wachten op de ontbrekende onderdelen. De enige reden dat ik deze kast bij basic label had besteld was dat de kast op voorraad was en ik dus geen levertijd had van 3 weken. Al met al zit ik nu toch op een levertijd van 3 weken, waarbij ik er dan maar vanuit ga dat de onderdelen volgende week wel worden geleverd!

Bezorging duurt veel te lang. Is niet meer van deze tijd.

8 dagen geleden iets besteld en het wordt pas maandag geleverd. Dat is 12 dagen na bestelling. Levertijd was 1 -2 werkdagen. Totaal niet in lijn.

Goed product voor een nette prijs

Bouwpakkket met Goede instructies. Alles was compleet en paste prima in elkaar. Goede afspraken en aflevering keurig op tijd. Heel tevreden kast ziet er mooi uit.

Super winkel

Super spullen mooie aanbiedingen en snelle levering.👍

Prima winkel

Bestelling en levering ging goed. Ze gebruiken een fijne transporteur. Het bestelde meubel viel ons tegen, maar het retourneren ging uitstekend. Het meubel werd kosteloos weer aan huis opgehaald. Topservice!

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?