Goede prijs, en een snelle levering.

Onlangs hebben wij 2 maal een bestelling gedaan, aangetrokken door een goede (aanbiedings)prijs. De levering volgde de volgende dag, en de informatievoorziening was erg duidelijk. Verpakking was naar behoren. Prima webwinkel.

Snelle Levering en goed verzorgt!

Werd keurig op tijd bezorgd. I

Snel en overzichtelijk.

De website is erg helder! Je wordt goed op de hoogte gebracht van de status van je bestelling. Super! En erg tevreden met de bestelde HK living kopjes.

Good store poor product

The store was great, delivery on time (delivery guy really sweet!). However, the product is not so great. Difficult to assemble, poor instructions, a bit unstable but ok for the price you pay. If it would make a bit more expensive and increase quality would be great.

Even afwachten hoe de service is er zit een beschadiging op het blad

Dus nu benieuwd wat men gaat doen

Mooie lijst, slechte verpakking voor versturen post

Lijst is niet goede orde ontvangen. Clipjes voor tegenhouden achter plaat stak door kartonnen verpakking. Kleine chipjes uit glasrand.

Uitstekend.

Snel, accuraat en goed verpakt. Zeer tevreden.

Kwalitatief goede producten en goede klantenservice

Erg tevreden over mijn aankopen!

Prima prijs

Correcte bezorging, en prijs was de helft tov andere bedrijven.

Snelle levering, goed verpakte artikelen en vriendelijke medewerkers.

Ik ontving mijn bestelling van Basiclabel.nl, waarbij ik van elk stadium in het verwerkingsproces exact op de hoogte werd gehouden, op tijd en keurig verpakt. Toen ik belde, met een vraag over een van de door mij bestelde artikelen, werd ik keurig te woord gestaan en goed geholpen.

Tevreden met de producten, maar er werd niet naar mijn wensen geluisterd!

Op de producten van BasicLabel heb ik niets aan te merken. De klantenservice echter wel. Ik heb een aantal grote items bij dit bedrijf besteld en na toezegging van de klantenservice ervoor gekozen om de producten 8 weken later te laten leveren. Zoals eerder vermeld was dit volgens de klantenservice geen probleem. Na drie dagen werd ik gebeld door het verzendbedrijf en zij hebben mij uitgelegd dat dit helemaal niet mogelijk was. Om een lang verhaal kort te maken: ik heb nu in mijn huidige woning een compleet nieuwe eetkamerset staan in dozen die bedoeld is voor mijn nieuwe woning. Ik heb nog contact gezocht met BasicLabel, maar helaas nooit een terugkoppeling gekregen. Daarom een onvoldoende voor klantenservice. Aanbevelen? Ja voor producten.

Redelijk

Product stond op de gang. Maar vandaag in elkaar proberen te zetten. Is gelukt tot aan de lade. Zitten twee linkerkanten bij.

Vakkundig advies en op tijd geleverd.

Bestelde het tv meubel - moest op een bepaalde datum binnen zijn. Kreeg daarover telefonisch een eerlijk advies waardoor wij een verantwoorde beslissing konden nemen. Intern kennelijk snel voor elkaar gemaakt want meubel kwam zelfs een dag eerder. Informatie van de vervoerder is ook uitstekend.

Leuke producten, betaalbaar en netjes afgeleverd.

Producten spreken mij aan, bestelling wordt altijd netjes en snel afgeleverd, heel fijn!

Prima product, gratis levering

Goede Service

2 kasten besteld bij Basiclabel en zeer snel ontvangen, 1 kast was beschadigd maar meteen een nieuwe gekregen. De beschadigde kast wordt zelfs opgehaald. Dus al met al Top Service

Twee weken na bestelling nog geen levering

Twee weken geleden besteld en wacht nog op levering.

Beter online kopen

Vanochtend bij Basic Label in Hoorn 2 banken (Brush) gekocht; we werden geholpen door een niet al te vriendelijke (maar zakelijke) medewerkster, die het administratief zeer lastig te verwerken vond dat wij de banken omstreeks Maart geleverd willen hebben. Vervolgens hadden we een aanbetaling gedaan, kregen de bestelbon en moesten wij zélf vragen om de geldende actie van €50,- shoptegoed (deze bleek TOEN overigens bij aankoop door een ander van 1 bank) pas geactiveerd te worden.....mijn man en ik hadden dus eigenlijk beter allebei apart 1 bank kunnen kopen, dan hadden we nog €50,- cadeau gekregen. Jammer dit......want WAT maakt nou dat ik die banken NIET online zou kopen?! De fysieke winkel én de medewerkster prijzen zichzelf zo écht uit de markt.

Goed.

Een goede levering , goed verpakt en de aflevering geheel volgens de bevestiging.

Geweldig!

heel goede eerste ervaring... product was beschadigd fotootje gestuurd en zonder problemen binnen no time een mailtje terug dat ik een nieuwe zou ontvangen. Dat noem ik nog eens service! TOP :-) staat nu in mijn favo shops!

Fijne klantenservice

Prima dienstverlening!

Snelle levering, keurig verpakt

.Snelle levering, keurig verpakt

Kwaliteit

Ik heb mijn gehele interieur bij basic label vandaan en ben super tevreden

Super blij met snelle en accurate levering

Op de VT Wonen beurs het leuke idee op gedaan om twee kapstokken boven de bank op te hangen en daar leuke accessoires aan te hangen. De volgende dag besteld en de dag daarna was het al binnen. Inmiddels hangen ze boven de bank en ben er helemaal blij mee!

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?