Snelle levering en prima communicatie

De stoel was snel geleverd. Ze waren goed bereikbaar en dachten mee. Prima service

Heel leuk bed!

Snelle service en goede communicatie. Het bed is makkelijk in elkaar te zetten. Onze zoon van 5 is er heel blij mee.

mooie producteb, snelle levering

alles verliep vlotjes

Snel geleverd, top product

Product is snel geleverd en Basiclabel houdt je goed op de hoogte van de status.

Goede service erg klantvriendelijk

Super klantvriendelijk echt een aanrader basic label..

Goede service en uitstekend geholpen door personeel

Ik had een kast besteld en deze was wat vertraagd, maar is uitstekend opgelost door werkneemster en ben zeer tevreden!

Redelijk

Tafel bij jullie besteld ik mis een schroef. Moet daar een ordernummer voor hebben,wat ik nergens kan vinden.

Pluspunten

Snelle en goede bezorging.

Pluspunten

Pluspunten

De volgende dag al binnen. En als goed ingepakt. Het ging ook om glas.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette levering. Goed op de hoogte gebracht van alles.

Levering duurde erg lang ong 7 weken

Pluspunten

geen negatieve opmerkingen

ik vond de door mij bestelde vaas meer groen dan blauw, ik had er al 1 hierdoor wist ik dat het goed was.

Pluspunten

Duidelijke website Makkelijk betalen Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling Snelle levering

Pluspunten

Mooi product, snelle levering, goed verpakt

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en meedenkend. Ruim aanbid van mooie spullen

Pluspunten

Snelle Levering Goed Product

Pluspunten

Geen bezorgkosten

Bezorgdag in overeenstemming met tijd aangegeven in e-mail

Pluspunten

Ik had een prachtige salontafel besteld, op de site stond dat deze binnen 3-4 weken geleverd zou worden. Na een weekje had ik deze al binnen! Top service!

Bezorging, het kon echt net uit de vrachtwagen getild worden maar geen cm verder (ook niet tot de lift laat staan in de lift omhoog en helpen)

Pluspunten

Kwaliteit Diversiteit

Ook o Zaterdag leveren graag

Pluspunten

Komen afspraken na. Twee kasten besteld, beiden voldoen aan de verwachting.

Pluspunten

Mooie stoere collectie

Er mist een bout. Kunnen we deze nog nageleverd krijgen? Heb al een e-mail verzonden op jullie algemene e-mail adres maar nogreactie ontvangen. De tafel stort niet in ofzo, maar toch...

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?