Pluspunten

Product stond niet zoals verwacht in mijn woonkamer. Dit werd echt perfect opgelost

Pluspunten

Altijd vriendelijk.

Ik heb mijn zwarte WOOOD kast met 1/2 werkdagen levertijd besteld, ik heb dit nog in de mail gecheckt. Na een week niks gehoord te hebben over de levering, zelf even gebeld. De kast bleek 4/5 weken levertijd te hebben. Dit geaccepteerd met excuses dat ik er geen mail over ontvangen had. 10 juni zou die eindelijk komen, toen kreeg ik een mail dat die weer... verzet was. Uiteindelijk 21 mei de kast mogen ontvangen. Kan gebeuren, hierin heb ik wel communicatie gemist voor de eerste mail, verder beide keren super vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en een fijne bezorger. De kast is super en het wachten waard geweest.

Pluspunten

Mooie spullen, snel bezorgd

Pluspunten

Goede site en communicatie rondom bestelling. snel bezorgd! Ga zo door

Pluspunten

Snelle levering en follow up na garantieklacht. Super!

Nee, perfecte en snelle service n.a.v. garantieklacht. Kan niet beter!

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs, goede klantenservice

De kwaliteit van het product was niet in orde, daarom ontving ik een nieuw.

Pluspunten

Snelle levering. aankoop voldoet aan de verwachtingen.

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijke benadering

Pluspunten

Pluspunten

Snel geleverd, netjes en goed verpakt. Duidelijke mails over de levering.

Pluspunten

Na opnemen van contact over gehavende producten werd hier direct werk van gemaakt en is zonder gedoe een omruiling ingepland. Bij deze omruiling werden de stoelensets netjes aangeleverd en derhalve zeer tevreden!

Initiële bezorging van de order, beide stoelensets werden zeer gehavend afgeleverd. Leek met grof geweld behandeld te zijn.

Pluspunten

modieus en apart

Pluspunten

Hele fijne klantenservice en levering! Echt een top bedrijf!

Pluspunten

Prima service en snelle reactie op mail

Ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Product is prima

Levertijd. Uit voorraad leverbaar en de volgende werkdag verstuurd is helaas niet van toepassing. Erg jammer als je het op bepaalde dag verwacht ivm verjaardag

Pluspunten

Vriendelijke, nette en vlotte afhandeling van aankopen in de winkel of bestellingen. Goede service

Pluspunten

Geweldige winkels en artikelen, heel vriendelijk personeel en een goede service. Top!

Pluspunten

De levering was snel en te volgen in PostNL-app. Prima verpakt en uit leuk assortiment.

Pluspunten

Heerlijk bedrijf met mooie spullen. Een echte snoepwinkel!! Aardig personeel

Nul

Pluspunten

Dressoir kwaliteit als verwacht.

Pluspunten

Mooie meubels die passen bij mijn style.

geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik had het product vrijdag besteld en het zou zaterdag bezorgd worden. Zelfs bevestiging vervoerder ontvangen. Uiteindelijk kwam het pas dinsdag. Jammer, kon het dus niet gebruiken zaterdag op mijn feestje. Het product zelf was goed verpakt en kwam netjes bij ons terecht.

Doe wat je belooft.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles prima, behalve levering datum.

Latere levering dan aangegeven (2 dagen later), hierdoor kregen we de kast een week later omdat er niemand thuis was. Courier vertelde dat hij eigenlijk maar tot de deur mag leveren. Dit heeft niemand mij verteld.

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?