3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Scherpe prijs - Goede communicatie DutchNed en vriendelijke bezorgers!

- Slechte communicatie over levertijd - Telefonisch gecommuniceerde afspraken wat betreft levering werden niet nagekomen, veel onduidelijkheid

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Had een bureau besteld, ging moeizaam met de bezorging ,toen was mijn bestelling niet bekend...en ik nam steeds contact op,zou terug gebeld worden dat gebeurde ook niet.. Al met al niet een hele goeie ervaring..wel jammer! Uiteindelijk mijn bestelling geannuleerd omdat het ineens heel laat werd geleverd,wel 4 weken later.

Beter contact onderhouden met de klant. Bestelling beter op orde houden .

Pluspunten

Ik had een dubbele zending gehad. Ik kon toevallig iets van deze zending gebruiken. Gebeld en na overleg heb ik een deel van de zending teruggestuurd en een deel gehouden. En daar kreeg ik korting over omdat ik zo eerlijk was om het te melden. Prima opgelost!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie spullen

Slechte service. Verzenden gaat zeer traag. Medewerkers aan de telefoon kunnen er nooit iets aan doen maar zoeken ook niet samen naar een oplossing. Als de oplossing er niet zou zijn dan is het in ieder geval fijn dat je het gevoel hebt dat je klacht serieus genomen wordt. Nu al een aantal keer gehad dat dit niet het geval is

Pluspunten

Goede service, aardige verkoopsters, veelzijdig assortiment, goede informatie.

Niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie stoel, snelle levering.

Levering niet compleet, montagekit mist. Wachttijd is dan nog 1-5 werkdagen. Toch jammer als je een relatief duur product besteld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke artikelen, makkelijk via internet

Weet ik niet

Pluspunten

Keurig en snel bezorgd!

Pluspunten

Prima service. Goede levering.

Pluspunten

goed en snel

Pluspunten

Vriendelijke medewerkster, saaie winkel

De meubels wat creatiever opstellen

Pluspunten

Alleen maar lof

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Mooie prijs

Een bezorgdst mogen kiezen zou zeer fijn zijn.

Pluspunten

What you see, is what you get.

Pluspunten

Goede en snelle bezorging. Bovendien gratis.

Pluspunten

Behulpzaam, vriendelijk en geduldig geholpen. Wordt goed meegedacht met de klant.

Het geven van interieurtips aan huis!

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering

Ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs

Wellicht is het handig de mogelijkheid om een leverdag/tijd te selecteren toe te voegen.

Pluspunten

Leuke producten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De stoel is gewoon super mooi en voor een prima prijs

De bezorging was een beetje een vreemde ervaring. Ten eerste vond ik het vervelen dat ik niet zelf de bezorgtijd kon aanpassen, er stond dat de stoel tussen 7:00 en 9:00 werd bezorgd. Vind ik al een vreemde tijd, maar goed. Hij stond dus vanochtend om 6:45 voor de deur. Iedereen sliep en uiteindelijk ben ik wakker geworden van de bezorger omdat hij hard op de deur aan het bonzen was. Ik deed verward open en hij reageerde nogal vreemd. Hij was niet vriendelijk. Al met al was dit geen goede ervaring.

Pluspunten

Snel en eenvoudig bestellen. Snel geleverd. Goede kwaliteit.

Jullie cookiemelding is ontzettend irritant. Voor mij was het bijna een reden om de webite meteen te verlaten. Het mag aanzienlijk subtieler.

Pluspunten

Snelle en goede levering. Duidelijke website!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Producten zijn prachtig

Levertijd erg lang ( ruim 1 maand) Communicatie omtrent levering summier. Kreeg op zondagmiddag een mail dat levering was overgedragen aan de vervoerder terwijl deze op zaterdag al bezorgd was. En verder geen communicatie vooraf over een definitieve bezorgdatum of tijd alleen een mail na de bestelling met een verwachte leverdatum

Pluspunten

Leuk assortiment, tijdens Paas nog extra korting. Ik werd keurig gebeld voor een leverafspraak door Dutchned. De aflevering werd goed en nauwkeurig gecommuniceerd en uiteindelijk afgeleverd door een nette chauffeur. Hiervan kan de concurrentie leren.

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?