Pluspunten

snelle levering, goede prijs

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs én gratis levering. Perfect!

Pluspunten

Goede, makkelijke en overzichtelijke site. De levering was perfect, op tijd en goed verpakt. Producten zoals op de site Alles TOP

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie en kwalitatief goede spullen.

Twee bestellingen niet goed gegaan. Bij de eerste is de dubbele hoeveelheid artikelen gestuurd en bij de tweede zouden 4 keer de hoeveelheid artikelen worden verzonden. Het tweede geval heb ik kunnen voorkomen door even te bellen. Beide situaties zijn prima opgelost door Basic Label maar het zou beter zijn om alles in 1 keer goed te doen. Dit kost beide partijen onnodig veel tijd.

Pluspunten

Prachtige produkten service in optima forma

Gewoon zo doorgaan een veranderjng is zeker niet altijd een verbetering. Chapeau!!!

Pluspunten

Goed bereikbaar en overzichtelijk. Prijs zeer concurrerend.

Pluspunten

Goede afstemming over aflevering. Juist product. Ondanks klein defect, zeer snel afgehandeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De producten

De klantenservice: ik heb gevraagd of we een seintje kunnen krijgen op het moment dat de door ons gewenste kast weer leverbaar is of dat ik misschien bij dezen alvast per mail een bestelling konden doen: beide was niet mogelijk.

Pluspunten

goede service, mooi product & prijs!

Pluspunten

Leuke lampen, vriendelijk deskundig personeel prima. De jurre bank vind ik iets minder.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geholpen in de winkel. Meedenkend personeel en snelle levering

Mail over levering is verwarrend, omdat je ook bericht krijgt over wanneer je bestelling uit het magazijn gaat. Dan denk je dat dit de leverdatum is.

Pluspunten

Mooie en goede kwaliteit voor verrassende lage prijzen !

Pluspunten

Goede communicatie over de levering van het product.

Pluspunten

Mijn bestelling roestte toen het binnenkwam, kreeg zonder problemen een nieuwe toegestuurd. Super service!

Even de producten controleren voor het opsturen scheelt jullie veel geld denk ik :)

Pluspunten

Artikel was prima verpakt. Snel geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede klantenservice

Verzending was vertraagd, maar dit werd niet gemeld, moest hier zelf achter aan mailen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Verschrikkelijk slecht!

Sneller bezorgen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Levering te laat en product erg beschadigd geleverd. Klaag niet snel over online aankopen, maar dit was wel een dubbele domper.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

betaalbaar

Bestelling had veel vertraging omdat het niet op voorraad was. Ik denk dat het verstandig is om dit op de website zelf te vermelden of tijdens het afrekenen, maar niet pas op het moment dat ik de bestelling al geplaatst heb.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Telefonisch goed bereikbaar

Bestelling optijd doorgeven aan vervoerder en anders klant op de hoogte stellen. Lade in kast pastte niet. Zelf op maat gemaakt omdat er anders weer zoveel tijd over heen zou gaan. Kast nu in aanbieding dus ook erg balen.

Pluspunten

Prachtige kast en mooie kruk Mooie kwaliteit Stevig materiaal

Pluspunten

Snelle levering. Fijn telefonisch contact met klantenservice. Foutje snel en netjes opgelost.

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?