3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

nette prijzen, snel reageren op mail,

er was wat mis gegaan met mijn bestelling, waardoor het maar niet geleverd werd.na mail, overgens snel geleverd.

Pluspunten

We hebben gekocht op de woonbeurs. Dames waren super aardig en zagen er allemaal heel mooi uit. Ze hebben echt hun best gedaan.

Bestelling in 2 delen geleverd. Begrijp dat dat aan aan TNT ligt maar het was onzeker wanneer en of het 2e pakket geleverd zou worden, maar is uiteindelijk goed gekomen.

Pluspunten

Mooi product van uitstekende kwaliteit. Super snelle levering. En heel goed verpakt om beschadigingen te voor komen.

Pluspunten

- product kwam netjes op tijd. - heel goed ingepakt, daardoor geen beschadigingen bij het vervoer.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.

Nvt

Pluspunten

Super snelle levering en goedkoper dan elders

Geen!!!!

Pluspunten

Overzichtelijke site Snelle levering Goed ingepakt

Pluspunten

Kasten eenvoudig te bestellen via de website

Onderdelen voorzien van codes die in de beschrijving staan

Pluspunten

Mooie website. Duidelijk doorzoekbaar.

Meer producten op een pagina, of in ieder geval die keuze hebben om meer artikelen te zien. Nu moet je zo vaak doir klikken en iedere ker zie je dezelfde, grote, foto bovenaan de pagina. Laat die foto dan steeds een andere zijn als je naar een nieuwe pagina gaat.

Pluspunten

Spiegel besteld. Werd in eerste instantie gebroken geleverd, maar na contact opnemen kregen we direct een nieuwe (erg goed verpakte) opgestuurd.

Breekbare spullen meteen goed verpakken, scheelt gedoe en zonde van goede materialen die stuk gaan tijdens de levering.

Pluspunten

Snelle levering en correct verpakte bestelling.

Pluspunten

Mooie producten, geen eindeloos assortiment maar precies wat ik mooi vind.

Pluspunten

Superleuke, aparte spullen. Top service. Wordt met je mee gedacht als er een probleem is.

Dagje sneller verzenden

Pluspunten

Makkelijke website die het bestelen prettig maakt

Op dit moment geen.

Pluspunten

Goede kwaliteit en snel

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt!

Pluspunten

Snelle afhandeling van de bestelling

Pluspunten

Prachtige betaalbare meubels en decoratie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie spullen...

Ik baalde dat de levering zo lang duurde...

Pluspunten

snel geleverd op het tijdstip dat jou uitkomt.

Pluspunten

Mooie kast zeer snel geleverd. Heel goed verpakt!

Op de website staat direct leverbaar. Levering was echter op zijn snelst na 4 werkdagen. Dat kan beter

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?