1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Staat volgende dag in huis, is niet zo. Moest 1,5 week wachten. Bij levering kast helemaal scheef, kon nieuwe krijgen over 3 maanden pas. Konden mij niet tegemoet komen met andere kast.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel aanbod Vriendelijke mensen

Duidelijkere beschrijvingen wat wel en vooral wat niet bij de bestelling is inbegrepen. Sneller het geld terug storten want het zou deze week gestort worden maar ik heb het nog niet terug. De constructie van het het verkochte bed was nogal knullig. Dat is niet basiclabels schuld maar ze verkopen het wel.

Pluspunten

Leuk bedrijf snelle levertijden

Pluspunten

Goeie levering, mooie kast, prima communicatie. Kortom, geen klachten. Op z'n Gronings: kon minder.

Pluspunten

Ondanks webshop toch persoonlijk!

Pluspunten

Mooie kwaliteit

Lange levering, terwijl direct leverbaar.

Pluspunten

Goede service. Altijd goed

Pluspunten

Ontzettend goed, stevig verpakt en dat gratis verzenden is heerlijk

Pluspunten

Snelle levering. Goed product.

Pluspunten

Nette spullen

Levering in twee delen, onduidelijke communicatie mbt levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In aangegeven tijdblok geleverd

Bestelling was niet compleet (3 artikelen mistten) en er waren twee artikelen beschadigd in de vrachtauto. Ik wacht nog steeds op deze artikelen (1,5 week later en nog geen leverafspraak gekregen). Jammer want de bestelling zou compleet geleverd worden.

Pluspunten

Vriendelijk personeel in winkel. Deskundig personeel bij klantenservice Snelle levering

Net mijn eerste twee aankopen gedaan bij BL dus nog geen opmerkingen hierover.

Pluspunten

Mooie winkel, aardig en kundig personeel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede duidelijk e-mails

Betere afspreken met wie het leverd dat gaat beetje rommelig en onduidelijk

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke mails en mooi assortiment

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie producten

Er ging heel veel mis bij het bestellen - bij het afrekenen bleek er iets mis te zijn gegaan maar er was wel geld afgeschreven - de kast werd ineens nier geleverd terwijl ik thuis wel klaar zat: er bleek iets misgegaan in het magazijn en ik zou later op de dag gebeld worden met meer informatie. Is niet gebeurd, dus ik belde zelf om 16.30 terug omdat ik nog niks vernomen had. Uiteindelijk hoorde ik pas na het weekend wat de oorzaak was - ik heb 3(!) weken moeten wachten op de kast door al deze vertraging, terwijl ik hem veel eerder nodig had. Heel jammer, want het lijkt me algemeen bekend bij Basiclabel dat een kast dus niet met postnl wordt verzonden. Iets wat blijkbaar niet goed doorgekomen was waardoor ik uiteindelijk heel veel later mijn kast pas kon krijgen

Pluspunten

Leuke, betaalbare meubels en vaak korte levertijden

Bezorging gaat moeizaam, in delen. Communicatie over beschikbaarheid op de website mag ook duidelijker.

Pluspunten

goede prijs kwaliteit verhouding rekening houdend met verzendkosten

geen track en tracé ontvangen

Pluspunten

geen problemen ondervonden

geen

Pluspunten

Ik had een product ontvangen met een beschadiging eraan. Dit heb ik gemeld en binnen een week is het product omgeruild. Dikke pluim voor deze snelle service!

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?