Pluspunten

Meer kon ik jullie niet geven top

Alleen dit maul de koper en of als de spullen onderweg zijn de track and trace code per mail

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Na problemen met de bezorging en nadat ik van collega's gehoord had dat de klantenservice heel slecht is, had ik geen vertrouwen meer in de Basiclabel. Ik had een probleem met de kast en heb direct met het merk (Woood) contact opgenomen ipv Basic Label. De service van Woood was gelukkig wel uitstekend. Mooie producten, maar slechte service.

Hele slechte bezorgservice. Meerdere keren contact gehad. Op de site stond duidelijk aangegeven dat de kast de volgende dag geleverd kon worden. Blijkbaar kon het pas op zn vroegst 5 dagen later. Deze datum kwam niet goed uit, dus verzet. Op die dag is de kast niet gekomen. Dus weer contact opgenomen. Bleek dat de gewijzigde datum niet in het systeem stond... Dus weer een nieuwe afspraak gemaakt. Toen de kast eindelijk kwam, stond de chauffeur bij het verkeerde huis aan te bellen.

Pluspunten

Net een super mooie bank gekocht en de volgende dag al geleverd. Helemaal blij!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie producten, toch snelle levering

Betere communicatie, ook tussendoor over vermoedelijke leveringsdata. De naam van het bedrijf dat komt bezorgen etc. Beter reageren op het contactformulier. Nettere e-mails daarover. Daar valt veel winst te halen.

Pluspunten

Snelle levering en mooie artikelen,goede prijs/kwaliteit

Pluspunten

Zeer vriendelijk Sales Support team. Ook bij lastige vragen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, snelle levering. Eenvoudig te bestellen.

Had ook graag een matras en lattenbodem bij willen bestellen

2 sterren: slechter dan verwacht

duurde enorm lang voordat ik mijn producten kreeg pas toen ik ging mailen werd er wel contact opgenomen. Toen ik dit via mial melde nooit meer wat gehoord.....slechte service, ik zou niet snel meer wat bestellen.

Pluspunten

Snel en nette service!

Pluspunten

Het product dat ik had besteld werd kapot geleverd, maar ik heb hierna netjes kosteloos een nieuwe gekregen. Het ging om 3 fotolijsten, ben er erg blij mee!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

levertijd duidelijker vermelden op website, er staat nu wanneer ze contact hierover opnemen en dat is erg verwarrend. De levering van een zeer lichte kast werd niet 7 treden opgedragen door bezorger. nergens te vinden op de website dat het om een zelfbouw pakket gaat.

Pluspunten

Goede service en snelle levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Stoer

Ik heb boerenkast Gijs zwart gekocht. Sommige stukken hadden krassen en deuk. Klantenservice heeft nog een nieuwe deur en een stuk gestuurd. Nieuwe deur (DR) heeft ook veel krassen. Ik vind het erg vervelend. Ik begrijp het niet. Wie controleert deze stukken? Hoe kan dit nou? Voor zo’n grote bedrijf.....! Ik heb nieuwe e-mail gestuurt. Ik wacht op een reactie. Ik ben echt teleurgesteld met deze aankoop.

Pluspunten

Goede website. Service. Vriendelijkheid snelle levering mooi product

Pluspunten

Alles. Site, Bestelprocedure, op de hoogte houden, aflevering.Perfect.

Zou er geen weten.

Pluspunten

Je wordt heel goed op de hoogte gehouden vanaf moment bestelling tot en met levering, dus je weet precies waar je aan toe bent! Heel fijn. Daarnaast is het product snel geleverd en in prima staat.

2 sterren: slechter dan verwacht

Mischien kunnen jullie de beoordeel lijst opsturen nadat de bestelling is ontvangen. Heb nog niks van de leverancier gehoord maar de beoordeel lijst is al gestuurd.

Pluspunten

Goede communicatie Erg vriendelijk personeel Komen goed in het aangegeven tijdvak

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

Snellere levertijd

Pluspunten

Vriendelijk geholpen. Super snelle levering.

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?