Pluspunten

Hele mooie bank, zit goed en staat er mooi in onze kamer.

Helaas werd de verkeerde bank geleverd, maar gelukkig dezelfde dat omgeruild.

Pluspunten

Snelle levering en mooie kast! Erg blij mee!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Géén

Tot nu toe erg ontevreden wegens het niet leveren van een gekocht product. Ook géén telefoontje dat het product niet geleverd kan worden. Moesten eerst zelf mailen waarom ze niet kwamen. Product reeds betaald!

Pluspunten

De bestelde lamp was smerig, stoffig, met spinnenwebben en een vaal zwart kleurtje. Omdat ik de lamp erg leuk vond heb ik hem gehouden, een potje verf gekocht en hem weer opgeknapt. Maar bij de kringloop koop je schonere spullen. Zeker voor 65 euro!!

Pluspunten

S'avonds Online besteld - 2 dagen later pakket ontvangen. Goed verpakt

Pluspunten

Super verpakt

E-mail met track en tracé wanneer het pakket komt ,ook al is het op voorraad

Pluspunten

Op tijd bestelling ontvangen. Goed ingepakt

Pluspunten

Goede service, snelle levering. Product ziet er netjes uit.

Pluspunten

Snelle service. Zeer netjes ingepakt.

Pluspunten

Super service! Mijn vragen via de e-mail werden snel en op een goede manier afgehandeld.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

was euro 30 goedkoper dan andere leveranciers van de kast

site vermeldde dat de boekenkast direct uit voorraad leverbaar was. Dit was niet zo. duurde bijna 3 weken voor levering plaats vond. Misleidende informatie dus.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en leuk ontwerp. Makkelijk in elkaar te zetten.

Afwerking hout zou beetje beter kunnen. Heb zelf met houtvuller en grijze verf een plank bijgewerkt om de boel mooier te maken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

We hebben nog steeds niks gehoord van de vervoerder terwijl jullie het al snel naar hen gestuurd hebben.

Verantwoordelijkheid nemen tav vervoerder. Heldere communicatie over de levertijd.

Pluspunten

kwaliteit zowel in levering als goederen

Pluspunten

snelle reactie bij vragen. Keurige verpakking en bezorging. telefonische bestelling netjes afgehandeld.

levering soms later dan vermeld. Door drukte kan bezorging lang duren. Dat zou op de site vermeld dienen te worden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie producten

Als iemand besteld zou het fijn zijn als er snel een afspraak word gemaakt voor de levering. Nu werd de bestelling pas na 3 dagen doorgezet naar de leverancier. Gekozen leverancier laat voor zaterdag levering geen tijdvak achter. Nu tot 17:45 moeten wachten. Toevallig ergens anders de bijbehorende poef besteld. Deze kwam 2 weken eerder en werd bezorgd door 2 vriendelijke mannen. Dit terwijl hij bij jullie ook direct uit voorraad leverbaar was. Daarbij is de onderkant van de bank ook beschadigd.

Pluspunten

duidelijke site, snelle levering

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke website met leuke producten.

Bezorging is helaas niet direct leverbaar, zoals vermeld bij het product, maar duurt wel twee weken. Jammer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijk personeel aan de telefoon. snelle reactie op klachtenmail.

prijs kwaliteit beter afstemmen of checken. sidetable vt wonen besteld, kwaliteit van het hout erg slecht. Bij het in elkaar zetten ga je zo door het bovenblad heen en ook door het onderblad nu een week later nadat ik mijn klacht gemeld heb, helaas nog geen vervangend bureaublad

2 sterren: slechter dan verwacht

Vandaag de vakkenkast Teun van Woood binnen gekregen, dit horen 2 pakketten te zijn alleen is 1 pakket van een ander meubel. Dit is waarschijnlijk in het magazijn verkeerd gegaan. Na een aantal telefoontjes te horen gekregen dat ze gaan kijken of het pakket nog in het magazijn ergens ligt, mocht dit niet zo zijn kan ik nog 3 weken wachten op het laatste pakket van de kast... Erg veel gedoe dus, het bezorgbedrijf van Basiclabel, DutchNed, ben ik ook totaal niet over te spreken!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice. Duidelijke website

Bestelde meubels nog niet ontvangen. Duurt erg lang bij vervoerder. Meubels worden 19-01 pas geleverd. Ik geef 3 sterren i.v.m. vervoerder (waren ook niet heel aardig aan de telefoon)

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?