1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede producten

Wacht al langer dan 1 maand voor terug betaling

Pluspunten

Pluspunten

Prima service. Snelle levering. Bezorgtijdslot van 2 uur waardoor je weet waar je aan toe bent en dus niet zo lang hoeft te wachten op je bestelling.

Pluspunten

Snel verzonden en perfect verpakt. De lijstjes zijn erg mooi.

Pluspunten

Verrassend leuke spullen, makkelijk on line shoppen, gratis verzending en snelle levering.

Pluspunten

Je kan het product niet laten afleveren bij een PostNL winkel

Pluspunten

Wandbord Willem voor in de hal. Snelle levering en dubbel beschermend verpakt. Super!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk assortiment. Persoonlijk en prettig contact via klantenservice.

Één verkeerd item gepickt. Vervolgens prettig contact met klantenservice en snel passende oplossing geboden. Helaas werd juiste product pas laat bezorgd; woensdagmiddag gebeld, dinsdagmiddag item in huis.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel en makkelijk

als er een inpak service bij staat, pak het dan ook in ook al is het sale.... bij deze en de voorlaatste was dat niet het geval

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Productinformatie met foto's geeft goed beeld van de producten Overzichtelijk, gemakkelijk bestellen

Bij keuze ophalen van het product bij het magazijn was de infovoorziening minder, 2x moeten bellen om duidelijkheid te krijgen over de afhaaldag. Wel netjes geholpen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

gemakkelijk bestellen en snelle levering.

ik had een lamp besteld, dit bleek een bouwpakket. Had ik niet verwacht voor deze prijs. Stond ook niet op de site. Misschien handig om te vermelden op de site.

Pluspunten

Goed bereikbaar telefonisch, vriendelijk te woord gestaan, toezeggingen worden nagekomen. betrouwbaar. Retourmeldingen worden zonder enig gedoe geaccepteerd. Kastje kwam ernstig beschadigd aan maar de afhandeling hiervan ging soepel. Top!!!

Het kastje wat ik had besteld was ernstig beschadigd. wellicht valt er te achterhalen waar dit is gebeurd om bij volgende bestellingen te voorkomen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice

Communicatie over eventuele vertraging van bestellingen. Leverdatum duidelijker aangeven

Pluspunten

Ik heb 3 bijzettafels bij Basic Label besteld en erg tevreden. Contact met de klantenservice gehad over een kleine aanpassing in de levering en was geen enkel probleem, en ook zeer vriendelijk geholpen. Website is duidelijk en overzichtelijk (met mooi assortiment) en de tafels komen overeen met hoe ze zijn gepresenteerd op de site. Top!

Pluspunten

mooie producten en leuke aanbieding gekocht!

Pluspunten

snelle levering van het bestelde.

webshop werkt niet altijd naar behoren en is veels te traag.

Pluspunten

Verpakking van mijn artikel was beschadigd. Dit ligt echter meer aan de bezorging.

Pluspunten

Prima levering volgens afspraak.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Product is precies wat ik verwacht

Helaas heb ik 1 product kapot ontvangen. De afhandeling daarvan laat nogal te wensen over. De eerste reactie was erg snel, maar nu de onderdelen geleverd moeten worden is het ineens erg stil. Jammer, want ze hebben erg leuke producten.

Pluspunten

Verzending gratis voor bestelling van 2 euro. Dat noem ik service.

Nog niet kunnen ontdekken. Jammer dat Basiclabel niet meer in Purmerend zit.

Pluspunten

De WOOOD tafel XL ziet er perfect uit en was geleverd op het tijdstip zoals afgesproken. Ik ben meer dan tevreden.

Pluspunten

Wederom is onze bestelling snel en netjes thuisbezorgd, we zijn erg blij mee. Top service!

Pluspunten

snel gebeld voor afspraak . prima nagekomen

Pluspunten

Snelle levering!

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?