Pluspunten

Heldere communicatie, snelle kostenloze levering!

Pluspunten

Snelle levering zoals afgesproken

Weekend/avondbezorging gaan invoeren

Pluspunten

Prima van begin tot eind.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke producten.

De lamp die ik besteld had, had een levertijd van 12 mnd., erg lang. De producten beter verpakken voor verzending. Lamp paste eigenlijk niet in de doos maar is toch dichtgeplakt en verzonden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pas toen ik mijn bestelling al had betaald kreeg ik een mail waarin stond dat het artikel pas over 6 weken te leveren was terwijl hij op voorraad was toen ik bestelde.Dat was best een teleurstelling.Het artikel was helaas voor mij verkeerd van maat en daardoor geretourneerd. Het duurde echter wel bijna 3 weken voordat ik mijn geld terug had.Dit kan naar mijn idee echt beter.

Pluspunten

Snelle levering ,leuke acties

Op de iPad kan ik de site slecht tot niet lezen. Hij blijft steeds hangen

Pluspunten

Snelle levering. Mooie kwaliteit.

Pluspunten

heel betaalbaar, netjes en snel geleverd, prima!

Pluspunten

Mooie producten, gratis levering, duidelijke site

Pluspunten

Prima prijs-kwaliteit verhouding

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke, aparte dingen.

Duidelijke afspraken maken wanneer iets bezorgd zal worden. Bij de 3e, door Basiclabel, geplande datum werd de kast bezorgd. Telefonisch werd ik behandeld als een dom kind.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

helaas dit keer mindere communicatie. Mijn bestelling werd opgesplitst en op twee verschillende dagen geleverd, terwijl ik daar niet goed over geinformeerd werd. Telefonisch wel gerustgesteld, dus dat maakt een hoop goed.

Pluspunten

Snelle service Goed mailcontact Mooie artikelen.

Pluspunten

Snelle en goede service !

Géén

Pluspunten

Makkelijk bestellen en goed op de hoogte houden van de status van de bestelling !

Pluspunten

Mooie collectie, prettige website, goede service en levering.

Nvt

Pluspunten

Prima en snelle afhandeling. Werd goed via de mail en telefoon op de hoogte gehouden voor de bezorging.

Geen.

Pluspunten

Scherpe prijzen, goede kwaliteit en snelle levering

Pluspunten

Vlotte levering. Goede uitleg. Alles erop en er aan!

Pluspunten

Vriendelijk personeel, mooie producten en snelle levering

De 1e mail na een online bestelling wekt de indruk dat er contact wordt opgenomen. Na een paar dagen een 2e mail waarin staat dat de bestelling klaar is voor bezorging en dat er contact wordt opgenomen. Ik zou in de 1e mail alleen vermelden dat de bestelling verzendklaar wordt gemaakt.

Pluspunten

Geleverd gekregen wat we besteld hebben in onbedchadigde toestand.Ook op de doorgegeven tijd is zeker prettig en positief.

Pluspunten

Snelle levering heb hier al vaker leuke meubels gekocht ben dik tevreden over de service

Ga zo door. Top!

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?