2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, handige website.

Producten zijn helaas licht beschadigd bezorgd.

Pluspunten

En snelle levering en netjes verpakt bezorgd op de voorgestelde dag. Ben erg blij met mijn nieuwe produkt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice medewerker. Snelle reacties op de gezonden e-mails

Verkeerde bestelling ontvangen en moest zelf achter de afwikkeling aan. Dit mag wel wat pro actiever.

Pluspunten

Altijd wel iets leuks te vinden.... om cadeau te geven of voor mijzelf voor in huis,buiten of in de tuin! Super ook de inpakservice, geeft en ontvangt erg leuk!

Pluspunten

Leuke webshop met veel industriële accessoires. Je kunt alles goed combineren met elkaar! Per mail wordt je op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Snelle bezorging!

Geen! Ik ben enthousiast en zou de webshop zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Pluspunten

Mooie spullen, continue vernieuwend, duidelijke website, levering vlekkeloos.

Bij een bestelling een richtdatum aangeven wanneer geleverd gaat worden.

Pluspunten

Snelle levering en een goede service!!

Pluspunten

Goede service, netjes verpakt, zelfs 1 pakketje beetje als kadootje!

Laat als pakketje eerder dan aangegeven bij jullie deur uit gaat even wat aan klant weten! Dit was in mijn geval wat lastig ivm vakantie welke doorgegeven was. Is geen commentaar maar tip!

Pluspunten

Duidelijke site en prima lebering

Niet

Pluspunten

Zeer tevreden over onze nieuwe meubels!

Pluspunten

Ruime keuze

Levering zou sneller kunnen als spullen gewoon voorradig zijn

Pluspunten

Snel, goed en scherp geprijsd

Pluspunten

Veel producten, snelle levering, mooie producten en passend in ieder interieur.

Commode die ik had besteld zag er in het echt mooier uit dan op de foto op de website. Misschien toch ervoor zorgen dat de foto's wat beter de werkelijkheid weergeven. Al was deze aangename verrassing zeer gewenst hoor.

Pluspunten

Snelle reactie op email. Zorgvuldige levering. Alles op tijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Er zit een deukje in het kastje wat wij hebben besteld, maar hebben het niet teruggestuurd omdat wij overdag nooit thuis zijn en het daarom lastig is om iets retour te sturen en iets opnieuw te ontvangen

Pluspunten

Goede service, snelle levering. Heel tevreden!

Pluspunten

leuke artikelen soms wel wat prijzig

Pluspunten

Goede site, mooi assortiment en klantvriendelijk

De levertijd is met 9 werkdagen wel lang voor deze tijd. Dit moet sneller kunnen.

Pluspunten

Goede beoordeling. Ben tevreden over de bestelling en afleveren ervan

Pluspunten

Snelle levering.

Producten (fotolijst plankjes) waren een beetje beschadigd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en vriendelijke, behulpzame service.

Pluspunten

snel, duidelijk

Pluspunten

Prachtige spullen voor een betaalbare prijs. En supersnelle levering ;-)

Pluspunten

Mooie betaalbare hippe producten duidelijke website Snelle gratis levering Order goed kunnen volgen

Nog meer kortingsacties :)

Pluspunten

Mooie spullen, goede service en heel klantvriendelijk! Ook de levering was volgens afspraak

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?