Veel snelle leveringen

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs kwaliteit (zelfde product duurder en minder snel leverbaar via bol.com)

Ik kon zo snel niet vinden hoe ik mijn pakje kon tracen, want ik had geen account aangemaakt. Voordat ik me er echt in kon verdiepen, was het al geleverd, dus geen probleem.

2 sterren: slechter dan verwacht

Aangegeven dat bestelling op voorraad was, maar dat was niet het geval. In eerste instantie niet gereageerd op mijn e-mail met de vraag waar bestelling bleef. Nu wel ontvangen, maar wel paar weken geduurd. Na telefoontje wel goed opgepakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Op de site was het kussen voorradig. Uiteindelijk 4 weken later gekregen. Tip: houd de klant op de hoogte als het niet voorradig is of niet leverbaar. Heb nu zelf een paar keer moeten bellen omdat het kussen niet binnenkwam.

Pluspunten

Levering vlgs afspraak!

Pluspunten

Ik ben tevreden over mijn bestelde bankstel en heb twee prachtige hoge kasten!!ben er helemaal verliefd op, ze staan prachtig

Bij de kasten stond op de website vermeld dat het een eenvoudig bouwpakket was, bij het uitpakken zagen we een zak met wel 200+ schroefjes en alles in losse plankjes!! Hebben hier iemand voor moeten laten komen om dit in elkaar te zetten en dit heeft de gehele dag geduurd!! Dit was erg teleurstellend dat dit niet juist was vermeld

Pluspunten

Duidelijke site Snelle levering Niet duur

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten voor een goede prijs. In de toekomst zeker vaker bestellen.

Pluspunten

Snelle levering,goed verpakt

In de eerste mail niet aangeven dat het product z.s.m word geleverd maar meteen een datum als het product op voorraad is.

Pluspunten

snelle levering. Goed en degelijk produkt

geen

Pluspunten

Goede service duidelijke communicatie 4 weken eerder geleverd

Gewoon zo doorgaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede pakketdienst service, mooi product

Wij hebben de vt wonen graphietgrijZe lockerkast van 400 euro gekocht. Op de site stond erbij dat de kast makkelijk in elkaar te zetten was, maar dat bleek helaas niet het geval. De gebruiksaanwijzing was niet zo handig. Zo werd bijv niet aangegeven dat bij de deuren sprake was van tweederde staat tot eenderde ipv half/half. Hierdoor monteerden we de deuren verkeerdom en moesten we veel stappen terug toen we erachter kwamen. Ook waren de deuren lastig te stellen.

Pluspunten

2 schalen besteld, waarvan één niet mooi was. Werd gelijk een nieuwe toegestuurd, zonder dat ik hoefde te wachten totdat mijn geretourneerde schaal ontvangen was. Scheelde heel veel tijd. Verder leuke producten voor schappelijke prijzen en geen verzendkosten.

Beter de producten inspecteren voordat ze gestuurd worden

Pluspunten

Snelle levering en mooi ingepakt voor de feestdagen!

n.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettig contact.

Nvt

Pluspunten

Simpel en snel

Pluspunten

Product werd snel verzonden, zat goed verpakt.

n.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reacties op vragen redelijk snelle levering

Misschien toch nog explicieter aangeven dat het gesprayde hout in t hout echt flink wat butsen kan hebben

Pluspunten

Netjes geleverd en tijdig

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De winkel in Hoorn

Ik kreeg een mail met daarin de bevestiging dat het artikel klaar lag in de winkel, maar in de winkel stond hij niet klaar. Gelukkig was hij wel op voorraad en kon ik hem toch meenemen. De webshop krijgt een dikke onvoldoende, maar de winkel haalt het gemiddelde toch iets omhoog!

Pluspunten

Snel, grote collectie

Pluspunten

Klantvriendelijke, snelheid

Pluspunten

Snelle service Netjes geleverd Snelle levering

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?