Pluspunten

Keurig bedrijf, persoonlijk contact als een order geplaatst is over levering!!

Liever een belletje of app ipv voice mail bericht, heeft mijn voorkeur.

Pluspunten

mooie artikelen, meedenken met keuzes, mee enthousiast zijn, niet iets aansmeren wat niet zou passen qua formaat (dit dus afraden). Mooie zaak in Hoorn en goeie, overzichtelijke website

ga zo door!

Pluspunten

Correct in mails en in naleving van de gemaakte afspraken! snelle levering en goed verpakt.

Pluspunten

Juiste onderdelen in het pakket doen. Er zat een verkeerd deel bij, zonder uitsparing voor het openen van de speelgoedkist en zonder gaatjes voor de plankjes buitenom.

Pluspunten

Snelle levering. Overzichtelijk site

Pluspunten

Mooie website, snelle levering. Waar voor je geld. Je krijgt wat je ziet op de foto's

Pluspunten

Prima, alles is netjes thuis bezorgt !

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelde producten beter verpakken.

Pluspunten

snel en netjes verpakt bezorgd

Pluspunten

Goede en snelle levering en snel antwoordt via mail over retour

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Direct leverbaar is niet na anderhalve week!! Bestelling was niet compleet. Vervoerder zou dat doorgeven, zelf twee keer moeten reageren om het product nog in huis te krijgen ....en dan nog het verkeerde product krijgen!

Pluspunten

HEBBEN EEN HEEL LEUK EN RUIM ASSORTIMENT KOMEN DE AFSRAKEN PERFECT NA IK KAN NIETS NEGATIEFS BEDENKEN ALLEEN MAAR LOF

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering!

Pluspunten

Verpakking was kapot, scheurtje in her dienblad wat geleverd is

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuk. Arsortiment. Fijn dat je via internet kunt bestellen. En gratis (dacht ik)

Snellere levering, ruim twee weken na betaling is best lang. Zeker als je met andere bedrijven vergelijkt

Pluspunten

Snelle reactie op e-mails

Beschrijving om de kast inelkaar te zetten, deze was heel onduidelijk

Pluspunten

Makkelijk bestellen en fijn dat er gebeld wordt om een afspraak te maken wanneer het pakket afgeleverd kan worden.

Pluspunten

Mooie spullen

Levertje beetje lang

Pluspunten

Goede website Mooie collectie Redelijke prijzen Goede klantenservice

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Vriendelijke telefonische info

Pluspunten

Klantvriendelijkheid

Meer duidelijkheid over welke site voor particulieren of voor professionals is. Heb ook ervaren dat het door mij gekochte product via een ander bedrijf 10% goedkoper wordt aangeboden dan via uw website voor particulieren. Dat is jammer.

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?