Pluspunten

Prima afhandeling van de bestelling en een perfecte aflevering volgens afspraak.

Pluspunten

Perfecte service! Zeer korte levertijd en heel vriendelijk!!

Geen enkel verbeterpunt!

Pluspunten

Snelle levering, eerder dan verwacht konden wij de kast in gebruik nemen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het geleverde artikel was van goede kwaliteit en goed verpakt.

Verzending was zeer slecht geregeld. Er werd een barcode van Post.nl opgegeven, die onbekend was. Vervolgens werd het pakket door UPS bezorgd. We waren op dat moment niet aanwezig en vonden in de brievenbus een brief van UPS zonder vermelding van naam of adres en geen afzender.Het pakket was gedumpt bij een afhaalpunt. Ik heb het zelf moeten ophalen.

Pluspunten

Snelle levering. Bij vragen/ opmerkingen over het geleverde product reageren ze snel en adequaat.

Pluspunten

Service is top. Vanwege de verjaardag van mijn dochter werd er gekeken of het bureau eerder geleverd kon worden. Super gelukt en bureau ziet er top uit. Nou echt een aanrader deze organisatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De zending is in goede orde ontvangen

Betere communicatie als de zending vertraging heeft om welke rede dan ook. Beter bijwerken van de orderstatus. Het is totaal niet duidelijk wanneer de zending binnenkomt.

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie

Handleiding mag iets duidelijker.

Pluspunten

Alles prima geregeld. Snelle afhandeling.

Pluspunten

Levering op tijd Directe ondersteuning (binnen 5 minuten) bij bijvoorbeeld het ontbreken van een handleiding bij een geleverd product

Pluspunten

alles volgens afspraak

snellere levering heb 2 weken op levering moeten wachten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering snel en volgens afspraak ( keurige informatie per mail)

Pluspunten

Snelle service, pakket heel goed verpakt en dit was helemaal naar verwachting zoals de foto's lieten zien.

Pluspunten

Prima kwaliteit en snel geleverd

Bij de fotorichel hadden pluggen bij kunnen zitten

Pluspunten

bestelling en bezorging ging allemaal keurig! daarnaast was de bestelling ook nog eens leuk ingepakt.

lastig dat je niet achteraf betalen kan.

Pluspunten

Goede service, snelle levering

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Ik vind de levering lang duren en wordt niet goed geiïnformeerd over de resterende levertijd.

Pluspunten

Snelle levering van het product, zeer goede klantenservice. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.

Pluspunten

Prima webwinkel. Aanrader!

Pluspunten

Aanbod

Stuur een mail als het product onderweg is.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Uitgebreid assortiment, geen verzendkosten

Ik kreeg een verkeerd product geleverd, dat ik als kerstcadeau had besteld. Ik heb dit aangegeven bij Basic Label en kon het product kosteloos ruilen. Het heeft vervolgens 2 weken geduurd voordat ik het juiste product in huis had! Ik heb niets gehoord van Basic Label, ik heb steeds zelf contact met ze op moeten nemen. Dit vond ik wel erg slechte service!

Pluspunten

Heel overzichtelijk en snelle service

Ga zo door!

Pluspunten

Website / webshop, collectie

Bezorgservice was inflexibel bij inplannen afspraak en niet klantgericht bij telefonisch contact hierover

Pluspunten

Goede bezorgdienst.netjes verpakt

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?