Pluspunten

Vlotte bestelling en levering. Werd ook keurig gebeld voor een afspraak om af te leveren. Transport is dus ook goed geregeld. Product erg netjes en zeer eenvoudig zelf te monteren.

geen

Pluspunten

Snelle levering. goede kwaliteit kast. Zijn er erg blij mee.

Zou fijn zijn als je iets meer invloed had op de lever tijden.

Pluspunten

Goede communicatie naar de klant mbt leveringsmogelijkheden. Snelle levering en perfect binnen de gestelde twee uur.

Pluspunten

Snelle service, mooie producten en prachtig verpakt!

Ik kan het niet bedenken anders dan dat ik graag een basiclabel bij mij in de stad zou willen hebben..

Pluspunten

Snelle levering en top retour service

Mail sturen wanneer product verstuurd is

Pluspunten

Goed verpakt verzonden

Pluspunten

Correcte levering, mooi product. Ben er blij mee.

Pluspunten

Goede prijs- kwaliteitverhouding, snelle levering en mooi ingepakt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede producten tegen een scherpe prijs

aangegeven levertijd was 2-3 weken, uiteindelijke levertijd was ruim 6 weken. Kreeg wel netjes bericht van de latere levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestellen en leveren is prima gegaan, alleen inloggen om je pakket te volgen werkte niet. Omdat ik werk, vond ik het lastig dat ik niet wist wanneer ik de bestelling kon verwachten. Moest ik eerst voor bellen. De letterbak is Super!

Pakket volgen verbeteren.

Pluspunten

De klachten die ik had zijn uiteindelijk uitstekend opgelost. Dank voor het meedenken!

Ik stuurde 3 x een totaal mail over 3 verschillende klachten: Beschadigde tafel, montage fout in lederen bank en scheuren in leren bankje. Kreeg tot op heden geen enkele reactie hierop. Zeer slechte service dus!

Pluspunten

Goede en snelle levering

Wat mij betreft geen

Pluspunten

Snelle afhandeling van de bestelling en goede service van de bezorging, alleen maar positieve ervaringen. Je hoeft voor de bezorging niet de hele dag thuisblijven, dat wordt gedaan in een tijdsbestek van 2 uur.

Pluspunten

Tevreden over wat ik had besteld. Vlotte verzending. Keurige verpakking

Pluspunten

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs, goede service! Fijn dat er regelmatig kortingsacties zijn. Mooie producten waarmee je een fijne sfeer kan creeren in huis.

Meer producten om uit te kiezen. Liefst meer onbehandeld hout producten (zonder latjespatroon!)

Pluspunten

Prima.

Pluspunten

Snelle levering, goed aanbod

Pluspunten

Overzichtelijke en duidelijke website. Levering ging snel en goed. Aardige chauffeur.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Het door mij bestelde vloerkleed was van zeer slechte kwaliteit en bovendien erg vuil. Ook de verpakking was onder de maat, bij ontvangst al beschadigd. Géén aanrader.

Pluspunten

Niet te duur en snelle levering. Geen verzendkosten.

Pluspunten

Snelle levering, goed product!

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?