Pluspunten

aardige mensen aan de telefoon en lossen het voor je op

mijn kastje is beschadigd en moet nu wachten op een nieuwe plank ,dat mag wel wat sneller

Pluspunten

Snelle Levering + opmerking bij bestelling opgepakt en correct geleverd! Top!!!

Pluspunten

Snelle levering , zeer goed verpakt , duidelijk.

Pluspunten

tafel weg moeten gooien....houten spieen afgebroken...niet meer uit te boren....

Pluspunten

Snelle en nette levering en mooie producten!

Pluspunten

Goede bezorging en mooi ingepakt!

Pluspunten

snel geleverd en keurig verpakt. goed materiaal erg tevreden

geen

Pluspunten

Bestelling, facturering en levering verliepen goed.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen.

onaardig aan de telefoon vrouw liet mij een zeur voelen, binnen een week was het product nog meer afgeprijsd.. ik had de neiging om het retour te doen..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering was prima geregeld en snel.

Product informatie (telefonisch) was niet correct. Er werd over een kast gezegd dat achterplaat fineer was, maar planken bleken uiteindelijk fineerlaag te hebben. Ik kon vooraf geen informatie vinden over globale levertijd behalve dat een bedrijf contact zou opnemen.

Pluspunten

product via google gevonden, maar zelf op website niet te vinden. op mobiele telefoon ook error met invulformulier persoonsgegevens. heb op computer moeten bestellen.

Pluspunten

Knappe site, goed assortiment

Nvt

Pluspunten

De producten waren met zorg mooi verpakt en de levering was precies in de week zoals was aangegeven, m.a.w. ik ben heel tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs - kwaliteitsverhouding is prima!

De tijd tussen bestellen en eerst mogelijke levering was lang (meer dan 3 werkdagen)

Pluspunten

Snel en goede opvolging levering

Pluspunten

Eigenlijk alles geweldig; de berichtgeving over de bezorging. De bezorging op tijd. De meubels compleet met een duidelijke handleiding. Hartelijk dank hiervoor.

geen

Pluspunten

Nabezorging van ontbrekende schroeven supersnel Zeer tevreden!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuk assortiment

Voor de tweede maal nu vertraagde levering

Pluspunten

nette prijs, goede kwaliteit en snelle correcte levering volgens afspraak.

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over jullie bedrijf, mooie stoelen geleverd!

Pluspunten

Snelle en propere levering

Pluspunten

Mijn ervaring met het bedrijf is prima!

Pluspunten

Mooie overzichtelijke website. Mooie producten. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?