3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie spullen In de winkel, altijd aardig geholpen

Veel te lange levertijd In geval van klacht; telefonisch liet diegene niet blijken dat ze het vervelend vond, weinig empathie.. Via de mail wel goede communicatie.

Pluspunten

- Goede klantenservice - Overzichtelijke website - Snelle en goede levering

Pluspunten

Prima sevice, snelle levering.

Pluspunten

Snel geleverd. Goed product.

Pluspunten

Perfecte service. Product snel en netjes afgeleverd. Zelfs, zoals gevraagd, van te voren even gebeld. Daarnaast bleek 1 vd deurtjes beschadigd te zijn. Prima klantenservice. Na foto's te hebben doorgestuurd hebben we binnen afzienbare tijd een nieuw deurtje gekregen. Top

Pluspunten

Duidelijk en betrouwbaar

Alleen tijdens de levering kunnen ze best bezorg medewerkers inhuren , dan is de levering pas top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het zou fijn zijn als je na een online bestelling een indicatie krijgt van levering en een melding dat er een afspraak gemaakt zal worden voor levering. Nu wist ik niet zeker of de bestelling correct verliep

Pluspunten

snelle levering. Zijn blij met onze aankoop

Pluspunten

Snelle levering,meubels zien er goed uit precies wat we verwachten.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afwikkeling van de order, retouren en terug storting van betaalde bedragen.

Pluspunten

snelle levering snelle ruiling snelle nalevering flex dienblad vriendelijk personeel in de winkel vriendelijk personeel telefonisch

geen

Pluspunten

Super leuke spullen en super service

Pluspunten

Een webshop levert wat ze zeggen , dat is op zich niet meee bijzonder maar we hadden na een maand of 6 problemen met een vd geleverde artikelen . Dit hebben ze serieus opgepakt en opgelost. Zeer klantgericht! Dank daarvoor!

Geen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na de levering bleek er een beschadiging op de kast te zitten ,na een mailtje kon ik de onderdelen doorgeven en de nieuwe werden opgestuurd. Super!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Aflevering was dramatisch. 2 linkerdelen van de bank. Geen kussenset en 13 mails om het op te lossen. Als excuus kreeg ik een plaid meegeleverd en ook die ontbrak natuurlijk. Zeer, zeer slecht.

Kwaliteit kast niet 100%

Pluspunten

Pluspunten

Leuke producten, snelle levertijd, duidelijke site

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bankje was prima in orde, al oogt het minder degelijk dan op de site, ook het leer is minder van kwaliteit als dat ik voor die prijs had verwacht. Ze reageren wel snel op vragen.

De houten kast viel wat tegen. Niet alleen qua instructie (Ikea is veel duidelijker), maar ook eenmaal in elkaar sluit niet alles netjes aan, hout is wat krom, etc. Snelle levering viel ook wat tegen, Basic Label besteedt bezorging uit en dat leverde ons een kleine week vertraging op, waarbij we ook niet van te voren een tijdvak aan konden geven. De dag ervoor wordt dit wel doorgegeven

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf

Pluspunten

Snelle levering. Ondanks twee dozen geen verzendkosten.

Geen verbeter punten.

Pluspunten

Mooie producten, snelle levering!

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

Over Woood.nl

Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met FSC-gecertificeerd grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met merken als vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?